7 büyük gezegen bu akşam buluştu

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Gökyüzündeki büyük buluşma gerçekleşti, 6 gezegen aynı hizaya geldi...

Merkür, Mars, Jüpiter, Satürn, Uranüs ve Neptün tek bir çizgide parladı.

Eski Kedi olsa bi’ biz buluşamadık der dalardı, nefes aldırmazdı. Lakin üşeniyorum

Doğa olaylarına bir etkisi olacak mı? Yaşayıp görmek gerekiyor.

Gece sanki hafif sallandık.

28 Ağustos ve 18 Ocak'ta tekrar gerçekleşecekmiş.

Kavuşmadilar, yanlış bir ifade.
Değeri olmayan bir haber.
Merkür Jüpiter ile, Venüs Güneş ile kavuşuyor hem de keskin bi orbla Venüs'ten neden bahsedilmemis madem.
Merkür ü yazıyorsun, iki gidim ötedeki Venüs'ü yazmıyorsun.
Olay, Plüton ve bazı astroid kümeleri haric tüm planetlerin zodyagin bir yarım kuresinde sıralanmasından ibaret. Astrolojik anlamda sık olabilen bir şey. Astroloji bazında da Astronomik bazda da sıradan bi olay.
Astroloji bazında yakın tarihteki en önemli süreç 6 haziran'da Rigel yıldızının etkisinde, Venüs'ün de iştirakı ile gerçekleşek olan yeni ay. Degisken bir burc olan İkizler burcunda gerçekleşecek, ve yine değişken bir burç olan Balik'taki Saturn'den çok sert bir kare alacak. Siyaset astrolojisi bakimindan zorlayıcı, hatta epey zorlayıcı, (Saturn) düzenlerin "değiştiği" fakat sonunda güzel meyveler alınabilecek (Venus,Rigel)bir süreç olarak okunabilir. Sıradan, her ay gerçekleşen yeniaylardan değil, çok daha özel.

Edit jupiter gözümden kacmis

Yedi gezegenin aynı hizaya geleceği "Tam gezegen hizalanması" ise 28.02.2025 tarihinde gerçekleşecektir.

Kalbi olan tek gezegeni yine dışlamışlar, önce cücelik ve şimdi de bu… plüton üzülme canım, sen o tür oyunlara katlanamazsın, senin bir kalbiiin var

neyse kendime geldim dağıldılar galiba .p

Geri