7.65 milyar insan içinde bir tek olan özelliğimin sırrı ne?

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Bir arkadaşım Voyage bilim adamlarının Yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan çıkar sorusunun cevabını bulduklarını paylaşmış. Aynı bilim adamlarını bulup şunu da araştırmalarını rica ediyorum Dünya nüfusu içerisinde Hatta bundan önceki nesilde dahil olmak üzere sadece benim ulan özelliğin yani parmak izinin nasıl olabileceği ihtimalini de bulmalarını istiyorum.

Çünkü sizin gibi diğer 7,5 milyar insandan farklı olduğunu düşünen 7,5 milyar insan var.

Çok basit aslında elbet herkez farklı da iş parmak ucunda saklı. Parmak izi. ......

Abi o nasıl Vague yazış :D
Sen bu dünyada teksin diğerlerini boş ver.

Paradokslar çözümlenemez.
Arkadaşına söyle voyage bilim adamları ile irtibatını kessin.

Varolan her şey tek'tir. Her bir tek Atom da buna dahil. Benzerlikler eşit yapar ama aynısı yapmaz.

1,5 milyar insan yaşayan Çin'de doğmamış olman da ilginç Kamil abicim. Tam Çinli kafası var sende.

Pardon da aziz kelimesi saygı duyulan insan anlamında kullanılabilir sanırdım halbuki. Neyse. Öğreneceğim çok şey var unutmuşum. E o kadar döküntü bilgi öğrenirsen yani sırf bilgin olsun diye beyinde yer aldırırsan olabiliyor. Özür.

Pardon da aziz kelimesi saygı duyulan insan anlamında kullanılabilir sanırdım halbuki. Neyse. Öğreneceğim çok şey var unutmuşum. E o kadar döküntü bilgi öğrenirsen yani sırf bilgin olsun diye beyinde yer aldırırsan olabiliyor. Özür.
Özür dileyecek bir şey yok abi hani kadınım ya ben azizem demen lazım :D
Hani azizim erkeğe deniyor onun için şey ettim . sana herşey serbest abi de sen

Özür dileyecek bir şey yok abi hani kadınım ya ben azizem demen lazım :D
Hani azizim erkeğe deniyor onun için şey ettim . sana herşey serbest abi de sen
İlâhi bak bu nüansı hiç aklıma getirmemiştim. Haklısın azizem... (Yaa böyle yazınca da sanki çok samimi bir hitap gibi oluyor ama neyse. Sonuç itibariyle tekrar edilmez sevgili bayan

Geri