7/24 evde oturan kiz

• Kullanıcı Klaus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Aile baskısı görmüyor ya da yaşadığı şehrin imkanları kısıtlı değilse pek ihtimal vermiyorum. Bunaltıcı bir durum.

çalışma hayatı yok ise ciddi sıkıntı maddi yanı bir yana dursun pskoloji için gerekli

7/24 evde oturmak asosyalleşmek evet ciddi anlamda psikolojik sıkıntı yaratabilir zamanla özgüven kaybı yaşar muhtemelen haa asosyalleşmemek için illa iş hayatı şart değil ailen varlıklıdır çalışma gereği duymazsın ama bu demek değildir evden çıkma gez dolaş sosyal etkinliklere katıl vs

çalışmıyorum ama asosyal de değilim dengeliyorum günlük yaşantımı :)

Not: bir dönem yerel radyo yayıncılığı yaptım :))))

7/24 evde oturmak asosyalleşmek evet ciddi anlamda psikolojik sıkıntı yaratabilir zamanla özgüven kaybı yaşar muhtemelen haa asosyalleşmemek için illa iş hayatı şart değil ailen varlıklıdır çalışma gereği duymazsın ama bu demek değildir evden çıkma gez dolaş sosyal etkinliklere katıl vs

çalışmıyorum ama asosyal de değilim dengeliyorum günlük yaşantımı :)
demek varlıklı bir aileden geliyorsun
ee hobilerinden bahsetmek istermisin sevgili Zana
günün nasıl geçti neler yaptın

Bir şey düşünmüyorum, benim ne haddime.

Kimmiş o kız benle tanışsın bir dakika evde oturmaz vallahi.

İnsanların ne yaşadığını bilmeden yargılamak bir tür küstahlık gibi geliyor bana. Anlamadığınız veya anlayamayacağınız sonsuz sayıda realite olabilir. Muhtemelen bir nedeni vardır ama nedeni olmak yada neden aramak zorunda de değiliz. Belki de canı sadece öyle istiyordur. İnsan ne yaparsa kendisi için yapar sonuçta. Bulunduğu şartlar içinde maksimum hazzı alabileceği tek yer o dönem için ev ise evde kalır, dışarı çıkmaz.

İtfaiye'ye haber verelim. Anahtarı kaybetmiştir.

Oruçta zorlanıyor da olabilir.

Ağır hasta olabilir.

Sevdiğinin gelip kendisini almasını bekliyorsa, bilsin ki ekilmiş.

Bilgisayar oyunlarına dalmıştır. Yeni nesil böyle.

Geri