60 Yıl Sonra Tüm Erkekler Kısır Kalacak

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkekler Kulübü Arşiv
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
60 Yıl Sonra Tüm Erkekler Kısır Kalacak
kisir.jpg

Bilim adamları uyardı: Erkeklerin sperm sayısında düşüş şimdiki hızla devam ederse, 60 yıl sonra tüm erkekler kısır olacak demektir...

Bugüne kadar bu konuda birçok araştırma yapıldı ve dünya genelinde erkek nüfusunun, kadın nüfusuna göre düşüşe geçtiği belirlendi. Dahası, erkeklerin sağlikli sperm miktarında azalma olduğu belirlendi.

Son olarak, İspanya'nın ünlü tüp bebek merkezlaeinden Barcelona'daki CEFER Kliniği'nin uzman ekibi, Dr. Fernando Malina başkanlığında yürütülen araştırmaların sonucu, erkekler için "kötü haber" niteliğinde çıktı...

Dr. Molina ve ekibi tarafından hazırlanan raporda "30 yıl önce, erkeklerin sağlıklı sperm oranı yüzde 63 idi. 2008 itibarıyla bu oran yüzde 42'ye gerilemiştir. Buna göre, sağlıklı sperm sayısındaki düşüşün bu hızla devam etmesi, 60 yıl sonra, tüm erkeklerin kısır olacağı anlamına geliyor" denildi.

Raporda, sağlıklı sperm sayısındaki bu dramatik düşüşün, çevre kirliliğiyle doğrudan bağlantılı olduğu vurgulandı. Bu durumda ise sperm kalitesini bozan başlıca etkenlerin, kullanılan plastik ürünler, et ve tarım ilaçlarından insan bedenine geçen toksik maddeler in olduğo belirtildi.

boşa demiyoruz siz bizden uzun yaşayacaksınız diye :D

Beter olunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn beter :haha::haha::haha:
Bizi aldattınız, üzdünüz ohh olsun sizeeeeeeeeeeeeee :lelele::lelele:

her erkekle bir tutma kimisi aldatır kimisi ölene kadar sever ferhat gibi mecnun gibi :D hem bizim soyumuz tükenirse sizin soyunuz nasıl devam edecek :zuha:

evelallah saglam temeller atarsak yükseklere saglam cıkarız dıyorum bu yüzden bizim soy icin gecerli degil :D:D:D:D:D:D:D:D:D

ha bu arada yazmayı unutmusum :D :D üsttekine ek olarak söylüyorum öyle GÜNDÜZLEME cocuklara karsıyım ben :D

hanım oglen yemege eve gelecem deyıp arada olan cocuklardan hayır gelmez soyleyım ajdar gıbı olur :D

iyi calısmak lazım kı 60 degıl 6000 sene boyle bır dedıkodu cıkmasın :D

gerci feministlerin dedikodu üretim organları cok oldugu icin :D buda sacma bir feminist dedikodusu işte :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri