6 yaşında ‘evlendirilen’ H.K.G.’nin ifadesinden dehşet ayrıntılar!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bi de bu tiplerin kendi cocuklarini kendilerine helal goren kismi var. her seyi gec bir kadin nasil evladina sunu yapmasina goz yumar. Nasil bir beyinsizlik ve ahlaksizlik. Nasil bir tapma bicimi gercekten cozemiyorum. Normalde sorusturma kovusturma asamasinda yorum yapmak istemem ama, ses kayitlarinin ayrintilari ortaya ciktigi icin ve gercek oldugu belirlendiginden insan diyemeden duramiyor. Intihar eden cocuklar, tecavuz edilen cocuklar, evlendirilen cocuklar neden hep buralardan cikiyor bu pislik dinci hayranlari bi anlatsin.

Şu muhabbet gerçekten kabak tadı verdi Thor. Alakalı alakasız her konuyu 6’lı masaya, oradan da inceye bağlıyorsun. Açık ve net söylüyorum;
- 6’lı masanın seçmeni değilim
- Geçmişte KK’ya oy vermedim, muhtemelen vermeyeceğim(son duruma göre küçük bir ihtimal),
-Hiçbir siyasal islamcıya yada ülkücüye oy vermeyeceğim
-İnce’yi ve anlayışını benimsemiyorum, önceki seçimde de yarınki seçimde de vermedimvermeyi düşünmüyorum.
-HDP’li değilim. Seçim döneminde duruma göre %0.001 oy alacağını bilsem de doğru bulduğum yapıya oy vereceğim.

O nedenle beni KK fanatiği gibi lanse etmezsen sevinirim. Selamlar.

Hayır bana b*k atıyorlar da İnce kazanamaz, öyle yapamaz şöyle yapamaz.

Benim de neden savunduğum buradan belli, adam tarikatlara meydan okuyor dik durarak.
İlkeli, onurlu, ahlaklı siyaset yapıyor. Yanlışa yanlış, g*te g*t diyor.

Benim düşüncem bu yönde, bu beladan kurtulmak istiyorsak 6'lı masa hayatta yapamaz.

Ve akp seçimi. Kazanır seçimden 1 gün sonra mesaj atın .akp seçimi kaybederse özür dileyecem .20 yil dir böyle oldu

Bi de bu tiplerin kendi cocuklarini kendilerine helal goren kismi var. her seyi gec bir kadin nasil evladina sunu yapmasina goz yumar. Nasil bir beyinsizlik ve ahlaksizlik. Nasil bir tapma bicimi gercekten cozemiyorum. Normalde sorusturma kovusturma asamasinda yorum yapmak istemem ama, ses kayitlarinin ayrintilari ortaya ciktigi icin ve gercek oldugu belirlendiginden insan diyemeden duramiyor. Intihar eden cocuklar, tecavuz edilen cocuklar, evlendirilen cocuklar neden hep buralardan cikiyor bu pislik dinci hayranlari bi anlatsin.

Bunları meydanlarda yakacaksın diyorum, sonra biri çıkıyor ötekileştiriyorsun bu zihniyetten kurtulamadık diye bıdı bıdı ediyorlar.

Bazı aptallar hala bizi dine islama karşı düşmanlık yaptığımızı sanıyor.
Aksine bu putperest peze*enklerin dini kullanıp islamı kötülemelerine ve sapıklıklarına karşıyız.

Acilen İstiklal Mahkemeleri kurulup bunlar sallandırılıp yakılmalı...

Takkeli firavunlar kızlarının evlenme, cinsi münasebet yaşı olarak regl görmesini kafi görürler.
Nikah için bir yaş kısıtlaması yoktur.

Her alanda olduğu gibi geleneksel, uydurma rivayet dini duvara tosluyor.

Bunları meydanlarda yakacaksın diyorum, sonra biri çıkıyor ötekileştiriyorsun bu zihniyetten kurtulamadık diye bıdı bıdı ediyorlar.

Bazı aptallar hala bizi dine islama karşı düşmanlık yaptığımızı sanıyor.
Aksine bu putperest peze*enklerin dini kullanıp islamı kötülemelerine ve sapıklıklarına karşıyız.

Acilen İstiklal Mahkemeleri kurulup bunlar sallandırılıp yakılmalı...
valla bence herkes kendi dinini yaşayacaksa birebir yaşasın. aile içinde bile dini öğretilerin baskın olmasına karşıyım ben. bu ülkede düzgün bir dini iş yapabilmen imkansıza yakın. her türlü suistimale açık.

şu pomak denen arkadaşı biri ormanlık alana bıraksın da hayatına manisa tarzanı olarak devam etsin.

Her satirini okudum. Sanki benim kizimmis gibi aciyi o cekmis gibi her satirda o pic anne baba ve kadiri beynimde astim astim durdum.

Bu kizin ailesinin ve o kadir denen mahlukun ASILMASI SART.

Bu reportaja dernekleri bu tarikatcilar nediyor? ALLAH belanizi versin
Cübbeli Ahmet hoca gerekenleri söyledi

cildircam.
6 yasinda bi cocuk ya A L T I
delircek gibi oluyorum düsündükce.
ve herkes böyle bi durumda ayni fikirde olmaliyken hala tartisma cikiyo bu konu icinde sasiriyorum.
o anne, baba, abi, kadir denen … , o nikahi kiyan hoca, sahitler, düzgünce arastiramayan doktorlar, polisler. hepsi cezalandirilmali hepsi.

Cübbeli Ahmet hoca gerekenleri söyledi

Dogru soyluyor olabilir; tarikatlari dergahlari yatili okullari insanlar neden elestiriyor kapansin istiyor? Cunku orda ne olup ne bitiyor BILMIYORLAR, BILMIYORUZ....

+ bu videonun muhattapi/soz hakki diger forumdaki herkesede duser.

Kimin elinde kucuk cocuklarimizin kani ahı varsa ALLAHIN LANETI ONLARIN USTUNE OLSUN.

Dogru soyluyor olabilir; tarikatlari dergahlari yatili okullari insanlar neden elestiriyor kapansin istiyor? Cunku orda ne olup ne bitiyor BILMIYORLAR, BILMIYORUZ....

+ bu videonun muhattapi/soz hakki diger forumdaki herkesede duser.

Kimin elinde kucuk cocuklarimizin kani ahı varsa ALLAHIN LANETI ONLARIN USTUNE OLSUN.
Burada eleştirilerin çoğu ateist veya imanı zayıf bunlardan farklı bir şey söylemelerini beklemek yanlış olur

süreyya'nın muhteşem küfrünü hak ediyor.

• Beğen
Tepkiler: ZeL
Geri