- Web sitesi
- www.instagram.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
çok üzgünüm. haftanın başında güzel haber almayı çok istemiştim ama bir yandan umudumu da yitirmiştim. birkaç saat önce cansız bedenlerine ulaşıldı. üçünü birbirine sarılmış halde bulundular, beni en çok yaralayan bu oldu. çok tatlı bir öğretmendi. bütün etütlerimizi ondan alıp hem dedikodu yapar hem integral çözebilirdik. feminizm tohumlarını bize aşılayıp evlenince de kocam kocam diye dolanmasına da çok gülerdik. ruh eşini buldu, ruh eşi ve yavrusuyla da göçtü gitti. hala yaşayan birileri varsa ekipler onlara bir an önce ulaşır umarım. bize çok geç ulaşıldı, şansı varsa birilerinin onlara hemen ulaşılsın. başka ne diyebilirim ki. hepimize sabır dilerim.arşivleri hepimiz hatırlayacağız, sonra unutacağız ama bireysel olarak yaşadıklarımızı unutmak biraz daha zor olacak. depremin ilk gününden beri enkaz altında olan öğretmenim, eşi ve bebeği için önce 20 kişilik bir gruptuk, her yere yazan çizen yardım isteyen 20 kişi. depremin üzerinden 1 hafta geçti ve biz 120 kişi olduk. grubun içinde vinç operatörlerinden, madencilere, gönüllülerden, bilmem nerenin belediyesinin memuruna, haber kanalı editörlerinden, sağlıkçılara kadar bir sürü insan var. 7/24 aktif grup ve sürekli bir çaba içinde herkes. binalarının çok riskli bir şekilde yıkılması nedeniyle vazgeçen her ekip sonrası yeni bir seferberlik ilan ediliyor ve son 3-4 gündür de sadece madenciler uğraşıyor enkazla. nereden delik açsalar bir türlü ulaşamıyorlar ama adamlar asla gitmiyor. bütün bilgilerini ve deneyimlerini bizim umudumuzu kestiğimiz noktada bile pes etmeden uygulamaya çalışıyorlar. gece 4 gibi bırakıp sabah 7'de yeniden başlıyorlar insanüstü bir çabayla. hala ulaşamadık, umutlarımız tükenmek üzere ama bütün risklere rağmen adamlar terk etmiyor, hayatlarını kaybetmiş bile olsalar bulmaya yeminli gibiler. gruptaki onca insanın çabasını ve madenci ekibinin bizi hiç yalnız bırakmamasını ömrümün sonuna kadar unutamam. elleri dert görmesin.
başınız sağ olsun melo. sabır diliyorum tüm sevenlerine...çok üzgünüm. haftanın başında güzel haber almayı çok istemiştim ama bir yandan umudumu da yitirmiştim. birkaç saat önce cansız bedenlerine ulaşıldı. üçünü birbirine sarılmış halde bulundular, beni en çok yaralayan bu oldu. çok tatlı bir öğretmendi. bütün etütlerimizi ondan alıp hem dedikodu yapar hem integral çözebilirdik. feminizm tohumlarını bize aşılayıp evlenince de kocam kocam diye dolanmasına da çok gülerdik. ruh eşini buldu, ruh eşi ve yavrusuyla da göçtü gitti. hala yaşayan birileri varsa ekipler onlara bir an önce ulaşır umarım. bize çok geç ulaşıldı, şansı varsa birilerinin onlara hemen ulaşılsın. başka ne diyebilirim ki. hepimize sabır dilerim.