6.His

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Gormekten cok hissediyorum hatta ruyama giren bicok seyin gercek hayatta da karsima cikmisligi var.Guzel gorunsede hic iyi bisey degil.Surekli sorguluyorsun kendini.

Sadece gelecekle alakalı değil ki bu his. Gelecekteki olayları görmeye durugörü yeteneği olanlar yetkindir. Aslında bunu 6. his olarak da nitelendirenler var ama bu 6. his anı da geçmişi de görebiliyor. Ama bence yine de durugörü 6. hissi kapsar. Aslında durugörü geçmişi de görür. E altıncı his de bunu bilir ve görür. Aynı şey mi acaba :dusun:

gelecekte yaşanılacakların ipuçlarını görebilirsin.öngörülerin olabilir hislerin sayesinde fakat yanılgılarında.
yaşadığın zamanda ise bu his inanılmaz derecede insanlar üzerinde yoğunlaşır.artık onların hal ve hareketlerinden konuşmalarından bakışlarından onları hissetmeye başlarsın.yanılmamak için hissettiklerini biriktirirsin yanyana koyarsın belkide..

Kadınlarda çok gelişmiştir. Sezgi diyebiliriz. Belki de sezgilerin rosenthall etkisiyle gerçekleşmiş halidir, kim bilir.

Bunun filmi de çok iyiydi.

Düşüncelerin ile duygularının birleştiği yerde aura ortaya çıkar

Durugörü, duruişiti ve 6.his farklı şeylerdir. 6.his denen şeyi kimileri telepati diye de tanımlar..

altinci-his-6-415x260.jpg

Sezgileri çok güçlü olan insanlarda bulunduğu düşünülen histir

Bende pek bulunmayan bir histir.

Benim 6.hissim hiç yok
Bana hiç yüklenmemiş :T:

Bu bende olay cidden. hissederken dogru oldugunu gören bir insanım. yanılma payım %30 oluyor genelde.

Bu konudan bahane sözlükte kaç tane var diye düşünüp duruyorum. :T:

Konular birleştirilmiştir.

Kadınların çoğunda güçlüdür bir his ve genellikle yanılma payı yoktur.

Geri