6. filoyu kıble belirleyip namaz kılan..

Konu sahibi son olarak 3126 gün önce görüldü
6nc%C4%B1-filo-kar%C5%9F%C4%B1s%C4%B1nda-namaz-k%C4%B1lanlar_371890.jpg

Yaşasın tam bağımsız TÜRKİYE!… kahrolsun amerika! diye bağıran gençleri gominis, dinsiz, vatan haini diye yaftalayan dincilerdir bugün de aynı dinciler amerikanın kucağında oturup kendilerine boyun eğmeyenlere türlü işkenceler yapıyorlar. ama artık kıbleleri sadece amerika değil "para".

o zaman solcular “yankee go home” diye bağırırken kabeleri amerikan donanması olan ülkücü-dinciler “komünistler moskova’ya” diye slogan atıyordu.

o zaman camilere "welcome" mahyası asanlar "bugün bir parmak hareketiyle" amerikanın önünde takla atıyorlar.

sonuç olarak değişen bir şey yok, kimileri vatanını sevmeye devam ederken kimileri de paraya tapmaya devam ediyor.

Deniz'ler, Mahir'ler, Yusuf'lar, Hüseyin'ler halen daha vatan haini ilan edilir, kürt türk ayrımı yapıp hala o ırkçı faşist kafalarda nesilden nesile aktarılmaya devam edilir. Yanlız tarihte, geçmişte hersey belgeli kanıtlı oldugundan sadece lafla kendilerini vatansever , milliyetçi zannedenler anca kendilerini ve kendi gibi soysuzları avundurur. Demem o ki; sağcı,solcu,kürt,türk,laz,ermeni,cerkez,alevi vs diye diyee sürekli oyun içinde oyunlar ile milleti birbirine düşüren kansızlara aldanıp senelerce ırkcılık, siyasi ideoloji çatışmaları yaratıp birbirimizi yedik durduk. Halen daha böyle. '' Deniz Gezmiş vatan hainidir! '' diyen bir kafadan ne beklıyorsunuz ki ? Okumamış arastırmamıs. Sempatizanı oldugu partinin merkezlerinde byüklerinden ondan bundan duydugu, sosyal medyadan yine sempatizanı oldugu partinin gönderilerini görüp '' haa öylemiymiş '' diyen kafaların nesli tükenmedi, tükenmez.

Üzerine alınan alınabilir.Selametle..

Ne başlık tam ne kaynak belli. Fonlar koyu, fonlar renkli. Neyse ben bu akşam ki Osmanlı maçına odaklanayım en iyisi.

stanbul genelevleri beyaza boyanıp hayat kadınları muayene edildi.

Ve Misuri’nin gelişinde, İstanbul’da Türk-İslam tarihinde bir ilk yaşandı:
Dolmabahçe Sarayı’nın hemen yanı başındaki Bezm-i Alem Valide Sultan Camii’nin minareleri arasına “Welcome” mahyası asıldı.
1946’da caminin minareleri arasına asılan o mahya, garip bir biçimde, Türk-Amerikan ilişkilerinin geleceğine ışık tutuyordu.

(Sinan Meydan, Oda TV)

filoyu KIBLE YAPTILAR demek ahlaksızlıktır, vicdansızlıktır.

Kıble tarafında gemiler varsa ne yapsın müslümanlar, kuzey kutbuna mı dönsünler?

Ayıp yahu, sakız gibi yıllardır bu ahlaksızlığı çiğneyip duruyor bu yalancılar.

İnsanların amerikan filosuna destek vermesini eleştirin (ELEŞTİRİMELİDE, ÇOK YANLIŞ YAPMIŞLAR) ama eleştiriyi yalan üzerinden hele hele dini kullanarak yapmak ahlaksızca bir davranıştır.

milli olan bizimdir

ne amerikan uşağı lazım ne rus köpeği

Üzerime alınıyorum, üşenmiyorum ve hepsine tek tek cevap veriyorum.

Ellerinde iPhone, ayaklarında Converse marka ayakkabılarla ''Yaşasın tam bağımsız TÜRKİYE, Kahrolsun Amerika'' diye bağıran solcu gençleriniz, dincileri Amerika'nın kucağında olmak ile suçluyor.

Aynı solcular, Rus uçağı düşürüldüğünde ''Yüce Rus Ulusu, TC adına sizlerden özür diliyoruz'' yalama temalı videoları youtube'a yüklüyorlardı.

Rus Hükümetinin Modern Panslavizm siyaseti yürüttüğü dönemlerde Slav ırkından olmamasına rağmen hristiyanlığı kabul ederek bu siyasetin bir parçası olmak istediklerini belirten solcular, bugün bu yediği haltlardan utanmadan yine sağcılara bk atıyor.

Sağcılara giydirip giydirip ''sağcı solcu kardeş vidi vidi'' diyen ağzınızı ...... ayrıca.

Deniz Gezmiş'i sevmem, nefret ederim, iğrenirim. O dönemde vatanı uğruna öldürülen onca sağcı genç var. Hangisinin ismini biliyorsunuz? Türkeş'e ana avrat küfür edip Deniz Gezmiş'e saygı göstermemizi beklemeniz hangi kafanın ürünü? Solcu kafanın mı? Yazacak o kadar çok şey var, fakat sinirlerim zıpladı ağzımı bozucam iyice.

Üzerime alındım, şimdi ...sonik solcu kafası saçma zırvalarını al ve .... ol git burdan. ..... ağızlı

Ellerinde iPhone, ayaklarında Converse marka ayakkabılarla ''Yaşasın tam bağımsız TÜRKİYE, Kahrolsun Amerika'' diye bağıran solcu gençleriniz, dincileri Amerika'nın kucağında olmak ile suçluyor.

Aynı solcular, Rus uçağı düşürüldüğünde ''Yüce Rus Ulusu, TC adına sizlerden özür diliyoruz'' yalama temalı videoları youtube'a yüklüyorlardı.

Rus Hükümetinin Modern Panslavizm siyaseti yürüttüğü dönemlerde Slav ırkından olmamasına rağmen hristiyanlığı kabul ederek bu siyasetin bir parçası olmak istediklerini belirten solcular, bugün bu yediği haltlardan utanmadan yine sağcılara bk atıyor.

Sağcılara giydirip giydirip ''sağcı solcu kardeş vidi vidi'' diyen ağzınızı ...... ayrıca.

Deniz Gezmiş'i sevmem, nefret ederim, iğrenirim. O dönemde vatanı uğruna öldürülen onca sağcı genç var. Hangisinin ismini biliyorsunuz? Türkeş'e ana avrat küfür edip Deniz Gezmiş'e saygı göstermemizi beklemeniz hangi kafanın ürünü? Solcu kafanın mı? Yazacak o kadar çok şey var, fakat sinirlerim zıpladı ağzımı bozucam iyice.

Üzerime alındım, şimdi ...sonik solcu kafası saçma zırvalarını al ve .... ol git burdan. ..... ağızlı

Sagci zihniyetteki koyunun tekisn belli. Yanliz suan kullandigin hersey gavur mantığını ele.aldignda herdey onlarin. Bos yani bu tezin senin koyun mantigiyla anca bu kadar fazlasini beklemek zulüm.

Kim ...kili.belli bos bos konusacagna bana belgeler kanitlar ile gel laflarinla degil yobaz. Tamam?

Sagcilarin naptigni anlatsana bana bi ? Cok boş konusup karakterler uretmisn ancak oluru olan tek bir icraat yk hukumette kim var ise kuyruguna takilip ellerde bozkurt din istismari yapip karakter yoksunluğunuzu belli ediyordunuz.

O kadar sey yazmışim olur olan tek bir lafin olmadig gib ergen bebeleri gibi subyancilar gibi laflarla koyun zihniyetinden zerre ödün vermemenize sasirmiyoruz artk.

İnan deniz gezmisde bayiliyordu sana o kadar onemsiyordu ki az sopalamis senin gib koyunu..

Uzerine alin tabi hatta boynuna dola dostum hic sikinti degil ��

Ne başlık tam ne kaynak belli. Fonlar koyu, fonlar renkli. Neyse ben bu akşam ki Osmanlı maçına odaklanayım en iyisi.

İzledinmi dostum osmanlinin macini :) neyse. Arastir kaynaginida bulursun fotonun orjinalmi degilmi oldugunuda bos bos konusup kendinizi avundurmayin :)

Sagci zihniyetteki koyunun tekisn belli. Yanliz suan kullandigin hersey gavur mantığını ele.aldignda herdey onlarin. Bos yani bu tezin senin koyun mantigiyla anca bu kadar fazlasini beklemek zulüm.

Kim ...belli bos bos konusacagna bana belgeler kanitlar ile gel laflarinla degil yobaz. Tamam?

Sagcilarin naptigni anlatsana bana bi ? Cok boş konusup karakterler uretmisn ancak oluru olan tek bir icraat yk hukumette kim var ise kuyruguna takilip ellerde bozkurt din istismari yapip karakter yoksunluğunuzu belli ediyordunuz.

O kadar sey yazmışim olur olan tek bir lafin olmadig gib ergen bebeleri gibi subyancilar gibi laflarla koyun zihniyetinden zerre ödün vermemenize sasirmiyoruz artk.

İnan deniz gezmisde bayiliyordu sana o kadar onemsiyordu ki az sopalamis senin gib koyunu..

Uzerine alin tabi hatta boynuna dola dostum hic sikinti degil ��

Git ağzımı bozdurup beni banlatma

Ellerinde İphone cihat peşinde koşan sağcıları gördükten sonra Deniz Gezmişleri arar olduk. Saygı bekliyorsanız önce saygı göstermeyi öğrenmeniz gerekiyor.

Rus uçağını vuran sağcılar rus uçağı için özür dileyen sağcılar ama suçlu solcular oluyor.

Bence savunduğunuz değerlerde bir problem var ve kendi içinizde çelişiyorsunuz.

Hepsinden önce edebinizi ve terbiyenizi elden bırakmayınız.

Ellerinde İphone cihat peşinde koşan sağcıları gördükten sonra Deniz Gezmişleri arar olduk. Saygı bekliyorsanız önce saygı göstermeyi öğrenmeniz gerekiyor.

Rus uçağını vuran sağcılar rus uçağı için özür dileyen sağcılar ama suçlu solcular oluyor.

Bence savunduğunuz değerlerde bir problem var ve kendi içinizde çelişiyorsunuz.

Hepsinden önce edebinizi ve terbiyenizi elden bırakmayınız.

Az samimi ol konu açan adamın sağcılar için kullandığı kelimelere de aynı tepkiyi göster. Kimsenin gorusu beni ilgilendirmiyor kimsenin gorusune de benim gorusume saldırılmadığı zaman saygısızlık etmedim. İkili oynama az durust ol. Bana kullandığın sözde saygılı ol kelimesini aynı şekilde konu sahibine de kullan sonra beni uyar. Böyle hiç samimi olmuyorsun.

Karşıt gorusunuze hakaret edin, her bku söyleyin sonra "terbiyenizi elden bırakmayın re re re rö rö rö" hadi oradan. Sana konu içerisinde 40 tane hakaret sayarım sağcılara edilmiş. Terbiyesiz herif sen ne konuşuyorsun?

Az samimi ol konu açan adamın sağcılar için kullandığı kelimelere de aynı tepkiyi göster. Kimsenin gorusu beni ilgilendirmiyor kimsenin gorusune de benim gorusume saldırılmadığı zaman saygısızlık etmedim. İkili oynama az durust ol. Bana kullandığın sözde saygılı ol kelimesini aynı şekilde konu sahibine de kullan sonra beni uyar. Böyle hiç samimi olmuyorsun.

Karşıt gorusunuze hakaret edin, her bku söyleyin sonra "terbiyenizi elden bırakmayın re re re rö rö rö" hadi oradan. Sana konu içerisinde 40 tane hakaret sayarım sağcılara edilmiş. Terbiyesiz herif sen ne konuşuyorsun?

Küfür yerine nokta kullandığınız da kendinize göre terbiye sınırını koruduğunuzu sanıyorsunuz.
Görüşünüze saldırılması size hakaret etme hakkını vermiyor. Aradaki ince farkı görebilmeniz şart o hakaret ediyor bende ederim mantığı ilk okul seviyesinde kabul görür.

Yazmamanız gereken kısımları kırmızı ile işaretledim. Hakaretsiz mesaj yazabileceğinize inancım tam ama biraz çabalamanız gerekiyor.

Sol- sağ kavramını araştırın ona göre hareket edin diyorum.. genelleme yaptığınız sürece bu ülkenin insanlarından bir bok olmaz..
Ağır konuşmaksa maksatınız konuşalım.
Iki tarafta ne güzel yardırmış. Br bölüm sağcılara, bir bölüm solculara.

Evet ülke böyle ilerliyor.
Artık dinciler de ayrıldı.
Insanlarda ayrıldı.

Herkesi her şeyle aynı kefeye koyun tamam mı?

Sağ- sol kavramını bu zamana kadar çoğunluğu yanlış lanse ettiler. Asıl anlamlarından çıkıp, birbirini çekemeyen, birnirine saldıran, hakaret eden nesiller yetiştirdiler.

Bütün sağ'cıları bir tutarsan küfür yersin,
Bütün solcuları tutarsan küfür yersin.
Insan ayrımı yaparsan yine küfür yersin.

Normal tartışmayın lütfen. Sakın ki normal tartışıp anlaşırsınız falan mazallah doğru yolda ilerlersiniz neme lazım..

İnsan olamadıktan sonra sağcı da olsan ayni boksun, solcuda olsan aynı boksun.

Iyi geceler.

filoyu KIBLE YAPTILAR demek ahlaksızlıktır, vicdansızlıktır.

Kıble tarafında gemiler varsa ne yapsın müslümanlar, kuzey kutbuna mı dönsünler?

Ayıp yahu, sakız gibi yıllardır bu ahlaksızlığı çiğneyip duruyor bu yalancılar.

İnsanların amerikan filosuna destek vermesini eleştirin (ELEŞTİRİMELİDE, ÇOK YANLIŞ YAPMIŞLAR) ama eleştiriyi yalan üzerinden hele hele dini kullanarak yapmak ahlaksızca bir davranıştır.
Yaşın kaç bilmiyorum.
Bu yaşananlar gerçektir.
Bugün kıblesi ABD olan müslüman kılıklı o kadar cemaat var ki saymakla bitmez.
En başta tüm cemaat yapılanmaları hepsi ABD- İsrail- AB nin kuyruğundadır.

Bizler zulümle riayla kendimize kıble edinenlerden değiliz. İbadetin esası halka hizmettir.
Alevi ve kızılbaş denilerek tahkir edilen ulularımızdan dertli bakın ne diyor:

''Girme zahit bezmime, görme mürai yüzlerin!
Dergehi abdale gir de bezmi hasullahı gör.
Dön, ziyaret eyleme, İbrahimin bünyadını,
Dertlinin gönlün ziyaret eyle, Beytullahı gör.''

Bizler taştan topraktan insan eliyle yapılmış yapılara tapmayız. İnsanın gönlüne girer orda Allah'ı görür onunla muhabbet ederiz.

Geri