6 aylık bebeğe 60 liralık ayakkabı almak

Konu sahibi son olarak 4285 gün önce görüldü
2 aya ayağına olmaz o ayakkabı.Doğum sonrası kadın tribimidir psikoljisimidir bilinmez ama mantıklı düşünce ile düşünemiyen kadın modeli

60 lira abartilacak bir rakam değil ki. (:
Yani insanlar birazda mecburiyetten alıyor. Çünkü bebek ve çocuk kıyafetleri gerçekten pahalı.
Misal benim botumda 60 lira 6 aylık bebeginde.

O da birsey mi bebek kiyafetleei ozel uretim. Hme de detay gerektirir isciligi zor. Ve daha fazlasi icin bile deger:)

2 aylık bebek yürüyemez göremez ayakkabı ağırlık olur tutamaz kı zaten ayağında hayıf o parayla mama alınız bez alınır...

Ortopedik ve deri olması sebebiyle pahalı gelebilir ama sağlıklı olanı budur.

Ortopedik ve deri olması sebebiyle pahalı gelebilir ama sağlıklı olanı budur.

Hayret aynı düşüncedeyiz.

Bencede. Ayakkabı deyip geçmeyin. Param varsa çocuğuma her şeyi alırım tabii abartmadan. Çünkü ayaklara aslında çok dikkat etmemiz gerekir.

Bir fincan çaya 30 Tl vermekten çok daha zekicedir.Hatıra olarak saklanabilir hiç değilse.

Bir bebek 6 ayda yurumez ilk adim 10.aydan sonra baslar onun için de alti bez ayakkabılar var taş catlasa 15 20 tl ama 19 numaradan sonrasi 45tlden basliyor o da gayet normal ilk adimi atiyor ve ayaginin şekil alması lazim.Sagliga maddiyat yönünden bakmak ne sacma.

Alırım yanı kimin icin calıscam ben

konu 3 yıl önce açılmış o zamanlara göre 60 tl çokmuş ama şuan o fiyata bulmak mümkün değil =) ayrıca her zaman böyle değil midir ?
örneğin; deterjanların 1 kg si 5-10 tl ise 8 kg si 35-40 tl ters orantı mevcut =)

Durumuna göre değişir. Günümüzde sağlıklı ayakkabılar pahalı oluyor. Ucuzları kanserojen'di vs bir çok sıkıntıya yol açabiliyor ki bunlara en kolay yakalanabilecek kişilerdir bebekler.

Bir bebek 6 ayda yurumez ilk adim 10.aydan sonra baslar onun için de alti bez ayakkabılar var taş catlasa 15 20 tl ama 19 numaradan sonrasi 45tlden basliyor o da gayet normal ilk adimi atiyor ve ayaginin şekil alması lazim.Sagliga maddiyat yönünden bakmak ne sacma.

+++

Geri