6-0 vs Biz de UEFA kupasını aldık

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
2000 yılında kazanılan UEFA kupası üzerine Galatasaray taraftarının sürekli gündeme getirdiği durum.
Tamam, eyvallah, önemli bir olay, kendilerini tebrik ediyorum. Ama kardeşim yeter. Sürekli aynı argümanı kullan kullan b.ku çıktı inanın.
2000 de ben sanırım orta okuldaydım. Orta okul bitti, lise bitti, üniversite bitti, 2 yıldır çalışıyorum ve yakında askere gideceğim hala aynı argüman.
Bir de Fenerbahçeli arkadaşların 6-0 muhabbeti var. O da aynı zihniyetin tezahürüdür. Aynı torna tezgahından çıkmış izlenimi verir.
Çoğunlukla her GS-FB derbisi sonrası yaşanan bu tartışmalarda eğer yenilen FB ise biz size 6 attık ile başlar. Yenilen GS ise önce siz gidin UEFA kupasını alın şeklinde olur ve bu tartışmalar her defasında kısır döngüye ulaştığından sonuçta orada tartışan kişiler için yada dinleyiciler için psikolojik işkence aracı haline dönüşür. Buradan her iki takımın taraftarlarına sağduyu çağrısı yapıyorum.

Ayrıca bkz : http://www.forumbahane.net/bahane-sozluk/430776-6-0-a.html

+Biz 6-0 yendik
-Biz UEFA kupasini aldik

+Biz 6-0 yendik
- Biz sizin sahanizda kupa kaldirdik

+Biz 6-0 yendik
-Biz 7-0 yendik

+Biz 6-0 yendik
+Biz 5-1 yendik

+Biz 6-0 yendik
-Biz en çok kupa alan takim olduk.

+Biz 6-0 yendik
-Biz Şampiyonlar ligine katilan ilk Türk takimi ve çegrek finale yükselen ilk Türk takimi olduk.

+Biz 6-0 yendik
-Biz dünyanin en iyi ilk Türk takimi olduk

+Biz 6-0 yendik
-Biz UEFA kumpasini yenilgi almadan alan ilk takim olduk

+Biz 6-0 yendik
-Biz Avrupa kupalarinda en çok puan toplayan tek Türk takimi olduk.

Velhasil kelam, bunu sabaha kadar yazabilirim. Ama iyiki yenmişsiz yoksa ne olurdu haliniz. Tabii sizde haklisiniz, küçük takimlar yendikleri büyük takimlarla, büyük takimlar aldiklari büyük kupalarda övünürler.

Beşiktaş gibi alt seviye takımlarının anlayamayacağı bir durum

-Madrid size 6 atmış kanks .s.s
+Ama olsun bizim UEFA kupamız var !?.
- :honk:

Bu konuyu ancak bir besiktasli acardii:p
biz hic diyor muyuz siz 8 tane yediniz diye:/

8-0 diyip kaçıyorum :D

Madrid fax çekti bizeee diye resmi sitede yayınlamaktan daha komik değil la Madrid'ten 6 yemek.

Ezeli rakip bile görülmeyen takım taraftarının anlamasının zor olduğu,biz de bi kere 8-0 yenildik lan xdxd diye katılamayacağı atışma.

bayiliyorum:
- "boz oefa koposonu.."
- "6-0 !"
- ...

((:

cok kötü birsey ya... o kadar kupa al gel sonra adam gelsin bir derbide ki sonucu hatirlatsin.. sen bozum ol.. olmasan da sinir ol ahahhaa :))

Bu konuyu hangi dedektörle buldunuz acaba ?
Model ismi alabilir miyim ?

Geri