56 yaşında harika görünen Monica Belluci'nin 6 güzellik sırrı

• Kullanıcı VERA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Kızlara Özel
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü

Monica Bellucci'nin zamansız güzelliği herkesi kendine hayran bırakıyor. 56 yaşındaki Monica Belluci hala 35 yaşından büyük değil gibi görünüyor. Hala genç ve 20 yaşında nasıl göründüğünü öğrenmek için, 56 yaşında harika görünen Monica Bellucci'nin bu 8 güzellik sırrına göz atın.​

6131bff1ae298b419b1efcda.jpg

Monica Belluci'nin, plastik cerrahi ve estetiğe inanmadığı söyleniyor bu yüzden tamamen doğal bir görünüme sahip. Onun bu doğal güzellik sırlarından biri soğuk duş almak.
Menuca Bellucci soğuk suyla duş almayı kendine alışkanlık edinmiş. Soğuk su cildini sıkı tutmaya yardımcı olur ve esnekliği teşvik eder. Soğuk duşların ayrıca bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olduğu söyleniyor.

6131bfff66a97c1bc1887096.jpg

Bu akıl almaz bir şey gibi görünebilir, ancak çoğumuzun farkında bile olmadan öncelikle susuz kalması şaşırtıcıdır. İtalyan aktrisin en önemli alışkanlığı, bol su içmek, bu da genç ve canlı cildine kesinlikle katkıda bulunur.

6131bff466a97c1bc05b8006.jpg

Kaynaklar, Monica Bellucci'nin spor programlarına ara sıra katıldığını, ancak her zaman aktif olduğundan ve vücudunun hareket etmesini sağladığından emin olduğunu söylüyor.
Yüzme ve yoga gibi zihin ve beden için harika egzersizler olan ve vücuda aşırı güç uygulamayı gerektirmeyen aktiviteleri tavsiye ediyor.

6131bff9ae298b425e814924.jpg

Gün boyunca ne kadar makyaj yaparsa yapsın, Monica'nın günlük makyajında asla uyumamak gibi çok önemli bir günlük pratiği var.
Yatmadan önce her zaman makyajını çıkarır ve yüzünü iyice temizler.
Bu, uyurken cildinin düzgün bir şekilde nefes almasını ve yenilenmesini sağlar.

6131bffc66a97c1bc05b800a.jpg

Böyle harika bir figüre sahip olmak için, Monica Bellucci'nin diyeti konusunda çok katı olduğu düşünülebilir. Ama aslında ne yediği konusunda gerçekten rahat.
İtalyan mutfağını çok seviyor. Kendini belirli yiyeceklerle veya diyet tarzlarıyla sınırlamıyor. Birkaç kilo vermesi gerektiğini düşünüyorsa, yemek zamanında porsiyonlarını kontrol ediyor.

6131c00166a97c1c825c7fe9.jpg

Monica Bellucci, dolgun, şehvetli dudaklarıyla tanıyor ve dudakların çok önemli olduğunu ve "onların yardımıyla konuşacağınızı, yemek yediğinizi ve öpüştüğünüzü" söylüyor.
Kuruluğu önlemek için dudaklarını sürekli nemlendirdiğini söylüyor

gerçekten ne kadar kadın kadın bir hatun. filmleri pek bana hitap etmese de, tüm zamanların en güzel aktrislerinden.

Kendi konuma kalp verebilseydim bu olurdu .
Çok beğeniyorum çokk .

20210904_235104.jpg

56 yaşında benn ajxmsh
Soğuk suyla duş alsam iyice kötürüm olurum heraldeee xd

Çokkk hoşşş kadın.

56 nedir abi. Daha menopoza yeni girmiştir. İnsana bir libido gelir menopozda. Gebelik riskinin olmaması bir özgürlük bir hoyratlik hissi verir..ohhh..

fındık yeleği aldın mı almadın mı

pembe elbise tenine çok uymuş, sanki yokmuş gibi ılık ılık.

ben aktrislerin gercek guzellik sirlarini ve rutinlerini merak ediyorum.. mutlaka hep anlatmadiklari bisi vardir

Bizimkiler 56 yaşında kefen alıyor.

Yaşına göre oldukça hoş bir kadın.

Kendi adıma yaşın getirdikleri ne ise kabullenme taraftarıyım ve böylesi çok daha özgürce geliyor. Brad Pitt gibi düşünüyorum.

Esquire dergisine konuşan iki Altın Küre Ödüllü oyuncu Brad Pitt, “Yaşlanıyorsunuz ve huysuzlaşıyorsunuz ve rahatlık daha önemli hâle geliyor” dedi.
Tarzı olup olmadığı sorusuna “Belirli bir tarzım yok” diyen Pitt, “Üniforma olmadan monokrom görüntüleri severim. Sadeliği severim. İnce detayları severim” ifadelerini kullandı.

Brad Pitt, giyim tarzı hakkında konuştu: Yaşlanıp huysuzlaştıkça rahatlık daha önemli oluyor

Geri