55 Milyon lira Size Çıksa yapacağınız en Büyük Çılgınık ne olurdu..?

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
ada satın alıp ayrı bi ülke kurayım diyom ben okadarcık paramınan bütün ülkeler pis fakir der ama nabıcan

S2000 alıp dağdan aşagı atardım, paranın bende bi değeri olmadığını kanıtlardım şaka şaka para olmazsa ölürüm ben xömpslekmx

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o parayı bir günde yerdim hemde Las Vegas da haydan gelen huya gider :)

Önce arabayı ve sonra karıyı değiştiririm.

Kimseye söylemezdim :asd: ev, araba, dünya turu bunları yapardım napim

Çok güzel planlarımız var Amerika'da ve İspanya'da, onları yapar ve yarın ölecekmiş gibi ger şeyi yapardık.

Tek başıma bir İtalya turu yapmak isterim. Ondan sonra da tüm adrenalin dolu olan herşeyi yapmak isterdim.
Fakat bana asla çıkmaz çünkü bilet almıyorum :d

Tek başıma bir İtalya turu yapmak isterim. Ondan sonra da tüm adrenalin dolu olan herşeyi yapmak isterdim.
Fakat bana asla çıkmaz çünkü bilet almıyorum :d
j

Ya Askim Sen Camasir Suyu Falanmi Kokladin:asd: Olduki Bilet Aldin ve Sana Cikti diyelim, Tek Basina italya Tatili ??:asd:
yurekmi Yedin Aslanim.asdfjk.

j

Ya Askim Sen Camasir Suyu Falanmi Kokladin:asd: Olduki Bilet Aldin ve Sana Cikti diyelim, Tek Basina italya Tatili ??:asd:
yurekmi Yedin Aslanim.asdfjk.
55 milyonu buldum mu arkama dahi bakmam ben hatun [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3]

farklı damak tatlarına hitap edecek bir sucuk fabrikası kurmak isterdim. mesela sucuk kokusundan rahatsız olanlar için mentollü sucuk, romatizma ağrıları olanlar için okaliptüs yağlı sucuk gibi...

Öncelikle her kardeşime daire araba ve dükkan.
Ayrıca işimi geliştirebilirim veya başka bir işe girerim
belli olmaz. Kardeşimin geliştirdiği bir icat var
ona da başlarım.

bütün kültürleri inceleyecek kadar gezmeyi istiyorum kocaman yelkenli bir gemi ile dünyayı gezmek :)

Geri