51.bölge

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Bunları Biliyor Musunuz?
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Mülkiyeti Amerika Birleşik Devletleri Hava Kuvvetleri'ne ait olan Nevada Çölü'ndeki 51. Bölge, dünyanın en gizemli ve en tartışmalı yeri olmaya devam ediyor. Haritalarda dahi görüntülenemeyen 51. Bölge'ye dair çok sayıda şehir efsanesi bulunuyor. Bunlardan elbette en ilgi çekici olanı 51. Bölge'de uzaylıların tutulduğuna dair olan efsane.

51. Bölge, dünyanın en gizemli yeri olma özelliğini uzun yıllardır koruyor. Hakkında onlarca kitap yazılsa çok sayıda belgesel çekilse de burası bilinmezliklerle dolu.​

51. Bölge (Area 51) olarak adlandırılan çölün ortasındaki bu bölgedeki bilinmezliğin ve gizemli yönün ana sebebi de bu yasak alanın görevliler dışında istisnasız herkese kapalı olması!​

51. Bölge (Area 51), Nevada eyaletinde bulunan Las Vegas'a 120 kilometre uzaklıkta çölün ortasında bulunan bir askeri üs. Kuruluş amacı havacılık üzerine araştırmalar yapmak.​

76 kilometre karelik bir alana yayılan bu devasa bölge, Groom Gölü'nün yanı başında bulunur. 51. Bölge'ye en yakın yerleşim ise Rachel adlı bir kasabadır.​

Uydudan fotoğrafı görüntülenemeyen 51. Bölge'ye de çok özel kişiler dışında devlet görevlilerinin dahi girişi yasaktır.​

Bunlardan elbette en ünlüsü 51. Bölge ve uzaylılarla bağlantısı üzerinedir. Yaygın kanaat bölgede ele geçirilen uzaylılar ve uzay araçları üzerine araştırmalar yapıldığı fikridir. Ancak bu teori, bölgeye girişlerin çok sınırlı olması nedeniyle gizemini korumaktadır.​

Alanın güvenliğinden sorumlu özel bekçiler 51. Bölge'ye doğru yaklaştığınızda sizi bir kere uyarma hakkına sahiptir. Uyarıyı dinlememekte ısrarcı olursanız ateş etme hakkına sahip olan bu özel görevliler bu yetkilerini kullanmakta tereddüt etmez.​

Dünyanın en gizemli yeri 51. Bölge

Birçok ziyaretçi, bu yol boyunca UFO'ları ve diğer uzaylı faaliyetlerini gördüğünü iddia etti. Bu tür iddialar, devletin 1996 yılında bu rotayı resmen Dünya Dışı Otoyol olarak belirlemesine yol açtı.​

Bu konu hakkında çok söylenti var ve uzaylılar ile bağlantı kurup ABD'nin teknoloji için gizli anlaşmalar yaptığı da iddia ediliyor fakat hepsi birer iddiadan öteye de gitmiyor. Kanıt sunamıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: ne
Bu konu hakkında çok söylenti var ve uzaylılar ile bağlantı kurup ABD'nin teknoloji için gizli anlaşmalar yaptığı da iddia ediliyor fakat hepsi birer iddiadan öteye de gitmiyor. Kanıt sunamıyorlar.
Giremiyorlar ki sunsunlar uydudan dahi gözükmüyor deniliyor bunu nasıl sağladıklarıda muamma.

Giremiyorlar ki sunsunlar uydudan dahi gözükmüyor deniliyor bunu nasıl sağladıklarıda muamma.
Denver Havalimanı için de benzer söylentiler mevcut hatta uydudan çekilen görüntüsü Gamalı Haç sembolünü anımsatıyor. Kendi adıma çok gizli / etik dışı deneyler yaptıkları laboratuvarlar olduğu kanaatindeyim.

1*3YOh1x_Ie4MKHT6s-x3IAA.png

• Beğen
Tepkiler: ne
Denver Havalimanı için de benzer söylentiler mevcut hatta uydudan çekilen görüntüsü Gamalı Haç sembolünü anımsatıyor. Kendi adıma çok gizli / etik dışı deneyler yaptıkları laboratuvarlar olduğu kanaatindeyim.

1*3YOh1x_Ie4MKHT6s-x3IAA.png
Ölümsüzlük, insanları dondurma tarzı bazı deneyler burda yapılıyor olabilir. Ama illegal olduğu ve ciddi anlamda ilerde başımıza iş açacağı kesin

Bende var olduklarına inanıyorum. Acaba nasıl bir ırklar onu merak ediyorum heyecanlanıyorum hatta :)

şehir efsanesi..
sıradan bir ar-ge birimi işte.
yıllarca gizem kata kata yok uzaylılar, yok haarp vs vs. şişirdiler iyice

Hayır şehir efsanesi değil haberimiz olmayan varlıklar ve gizemler çözülürken sona yaklaşıyoruz. Bu kadar basit değil. Hatta şunu da okumuştum. Bu kaosları ortaya atan yada herneyse kuranı ezbere bildiklerini ve insanlara ona göre yaklaştıklarını okumuştum. Bizim bilmediğimiz bilgilere sahipler çünkü hayatın rehberi kuranı keşfedip okuyup Müslümanları nereden vuracaklarını iyi biliyorlar. Ki deccal de kuranda geçiyor zaten

Hayır şehir efsanesi değil haberimiz olmayan varlıklar ve gizemler çözülürken sona yaklaşıyoruz. Bu kadar basit değil. Hatta şunu da okumuştum. Bu kaosları ortaya atan yada herneyse kuranı ezbere bildiklerini ve insanlara ona göre yaklaştıklarını okumuştum. Bizim bilmediğimiz bilgilere sahipler çünkü hayatın rehberi kuranı keşfedip okuyup Müslümanları nereden vuracaklarını iyi biliyorlar. Ki deccal de kuranda geçiyor zaten

ben şehir efsanesi derken 51.bölge'yi kastetmiştim serçe hnm. dünya dışı varlıkların varlığına ben de inanıyorum.
ama çok bilimkurgu okuyorsun bence. ben de severim ama sen fazla etkilenmişsin.

ben şehir efsanesi derken 51.bölge'yi kastetmiştim serçe hnm. dünya dışı varlıkların varlığına ben de inanıyorum.
ama çok bilimkurgu okuyorsun bence. ben de severim ama sen fazla etkilenmişsin.
Fazla mı etkilenmişim. Dünya zaten sırlarla dolu Fernandinho bey örneğin enerji ile bir insana temas ettin mi sen düşünce enerjisi ile.? İç dünyamız çok geniş Biraz derinlere indiğinde nelerle karşılacağına sen bile şaşırırsın. Ve etrafımızda binlerce varlık var bizim gözümüz görmüyor ama en basitinden cinler var şeytan zaten hep içimizde Ssjssj

Ben farklı Bi dünyada geziniyorum bununla ilgili videolar izliyor okuyorum. Neyse seni daha fazla korkutmayım : D

İnsan enerjisi kadar güçlü bir iletişim aracı daha tanımıyorum. Biraz algılarınızı açtığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız

Fazla mı etkilenmişim. Dünya zaten sırlarla dolu Fernandinho bey örneğin enerji ile bir insana temas ettin mi sen düşünce enerjisi ile.? İç dünyamız çok geniş Biraz derinlere indiğinde nelerle karşılacağına sen bile şaşırırsın. Ve etrafımızda binlerce varlık var bizim gözümüz görmüyor ama en basitinden cinler var şeytan zaten hep içimizde Ssjssj

Ben farklı Bi dünyada geziniyorum bununla ilgili videolar izliyor okuyorum. Neyse seni daha fazla korkutmayım : D
beni korkutamazsın :p
olursa bir gün bunları uzuuuun uzun konuşuruz. (:
bazı noktalarda benzer düşünüyoruz ama bir süre sonra farklı dallara ayrılıyoruz.
bu dallar sonra bir yerde birleşir mi bilemem. :d

beni korkutamazsın :p
olursa bir gün bunları uzuuuun uzun konuşuruz. (:
bazı noktalarda benzer düşünüyoruz ama bir süre sonra farklı dallara ayrılıyoruz.
bu dallar sonra bir yerde birleşir mi bilemem. :d
Bu yazı şey gibi olmuş eğer istersen ilerde sana pul koleksiyonumu gösteririm gibi Sjsjsj

Nasıl korkmazsın 36 yaşındaki adam cinlerden korktugu için eve giremedi kaç gün Sjsjsjsj

dhasgd istersen bir kahve eşliğinde bunları uzun uzun konuşabiliriz demeliydim eksik olmuş.. kaçta aliyim seni? :p
ya ben çalışıyorum şuanda da işte hem vakit hem dikkat konusunda etkin olamam diye dediydim :p

+ inanmam ben öyle şeylere (:

Sırlar demişken mesela bak uyku da rüya dediğimiz kısa döngüde cinler sizin ruhunuzu alıyor ve seyahat ettiriyor ve birgün elinize kına yakılmış bir halde uyanıyorsunuz.
- Yaşadım.d

Hala inanmam diyor en iyisi üç harfliler devreye geçireyim transa geçme zamanı :d
Selena desem gelirler mi acaba :d

Sırlar demişken mesela bak uyku da rüya dediğimiz kısa döngüde cinler sizin ruhunuzu alıyor ve seyahat ettiriyor ve birgün elinize kına yakılmış bir halde uyanıyorsunuz.
- Yaşadım.d
Yav get avradini

Geri