500 tl'lik banknota resmi basılası şahsiyet

Konu sahibi son olarak 1506 gün önce görüldü
yakın zamanda hayatımıza girmesi muhtemel 500 tl'lik banknotun üzerinde yer almayı hak eden şahsiyettir .
ön yüzde sıkıntı yok . bundan öncekilerde olduğu gibi bundan sonra da çıkacak tüm banknotların ön yüzünün sahibi bellidir.
gel gelelim arka yüze . benim gönlüm bir sanatçı veya bilim insanından yana . bu kişinin uluslararası sahnede bizi başarıyla temsil etmiş , tanıtmış olması da önemli bir ölçüt.
bu bağlamda benim adayım , hem müzisyen hem de doktor olan , uluslararası sahnede de almanya ' da verdiği konserlerle bizi başarıyla temsil eden ferhat göçer 'dir .

Alorno isimli yazardan alintidir.

Ekşi link ; 500 tl'lik banknota resmi basılası şahsiyet

500 TL banknotu hayatımıza kim soktuysa
ziyadesiyle onun hakkı
unutulmasın, paranın üstünde kalsın

Çanakkale Köprüsünü koyarlar arka yüzüne zaten 200 TL zor bozduruyorduk esnafa şimdi bunu kimse bozmaz..Madeni 5 TL iyi olmuş ama cepte ağırlık yapmazlar..

Özlem Türeci ve Uğur Şahin olabilir

Nurettin Nebatiyi koysunlar. Parayi isiga tutunca Nebatinin gozleri isildasin falan filan...

Sen kimsin acaba nicke bak ;d

Admine bak piyarcı çıktı Sjssjs

500 TL' lik banknotun arkasına 20 yıldır çile çeken cefakar türk vatandaşlarını temsilen, boynu bükük, süt dökmüş kedi gibi gücenmiş bir yüz ifadesiyle benim fotoğrafımın koyulmasını talep ediyorum.

Neşet Ertaş koysunlar canım dedem

Türk siyasi tarihinin duayenlerinden eski meclis başkanı hüsamettin cindoruk olabilir.
Ancak bunlar tayyip in resmini koyarlar

Seda sayan olmalı onun Bereketi çoktur..bakarsın paramız 7’ye katlanır

Geri