ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Doğru insani bulamamislardir yoksa nie beklesinler )
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Uğurlu sayımseni 50 yaşta durduran ne oldu Serçe'cim?
çok tatlısın ama yoruyorsun.Uğurlu sayım![]()
50 yaşında hiç evlenmemiş kadın ve erkek
Benim lisedeki tarih hocam 45’inde evlenmişti. Nasip her şey. KfjfjjfEvlenip mutsuzluktan geberip, stresli bir hayat yaşayana kadar bekâr kalmak daha mantıklı.
Toplumsal veriler gösteriyor ki, boşanma oranı, ya da ayrılmak isteyip bazı şartlar yüzünden evli kalmak zorunda kalan insanlar çok diyor.
Ve benim ünlü sözüm, yoldan rasgele yüz tane evli insan çevir, hepsine sor. Aynı kişiyle evlenmem diyen en az 90 kişi çıkar.
50 yaşında hiç evlenmemiş birisi bence macera aramasın..
Ejderha gibidir o, maşallah. Tarih yazmış.Benim lisedeki tarih hocam 45’inde evlenmişti. Nasip her şey. Kfjfjjf
Sarışın masmavi gözlü güzel kadındı aslında kıvırcık. Çılgın bakire diyordu öğrenciler. Sonra evlendi bir subayla.Ejderha gibidir o, maşallah. Tarih yazmış.
Kjkhkgjxbckhdtfitruehdtungrjf ayijvjdÇılgın bakire diyordu öğrenciler
Akilli kadinmiş ,Subayi beklemiş , basmış nikahı,p .Sarışın masmavi gözlü güzel kadındı aslında kıvırcık. Çılgın bakire diyordu öğrenciler. Sonra evlendi bir subayla.