50 Kuruşluk Kahveyi 10 TL'ye içmek

Konu sahibi son olarak 2607 gün önce görüldü
Neymis mekanin adi varmis gecen sehirler arasi yolda arkadas biyere goturdu hesabida bana odetti kalles 2 caya 8 tl verdim bi hafta isemeyim dedim ama tutamadim bildigin enayilik fakirlik iste

Çengelköy de çikolata kahve de süper. Reklam yaptım ama güzel yer yani.

sultanahmet de yeşil otelin arka bahçesinde italyan tarzı masalar sarmaşıklar ve canlı piyano eşiliğinde kahve ve kek süper oluyor tavsiye ederim 10tl de olsa değer yani :)

Manzarası güzelse , şık bir yerse ve arkadaslarınlaysan 30-50 tl bile verilir , hesabını yapmam :p

gittiğim mekan o paraya değicek bir yerse acımam
tek acıdığım gülhanenin orada bir restoran da yediğimiz 2 gözleme 1 kola 1 meyva suyuna ödediğim 50 tl ye acımıştım :D

kahve bahane demişler sonuşta

Kesinlikle gitmem de içmem de, türk kahvesi seviyorum ben o da 1 tl.

O kadar para verirsem verdiğim paraya acırım :D mekanın güzelliğinin bir önemi yok. Arkadaşların maddi durumu çok iyi sanırım.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O kadar zengin olmadığımdan nasıl bir duygu bilmiyorum.

Açıkçası cebimdeki para bana batmıyor .p
Pinti biri değilim fakat boş yere savurganlık yapmam. Ayrıca kahve sevmiyorum

Az cok anlarsınız zaten gittiğiniz mekanın görüntüsünden fiyatların kabarık olacağını Yaşadığım şehir bu kadar Pahalı degil en fazla 6tl buralarda :D

O kadar ince düşünürsek nelere para verioruz. Evde film izlerim sinemaya gitmem açarım tv de skeçleri izlerim tiyatroya gitmem. Yani bazen mekanın güzelligi yarattıgı duygu için bile deger bence.

Mesela geçenlerde Beykozda mükemmel bir mekanda kahvaltı yaptım. Sanki evimden farklı ne vardı :D Neyse bunun da muhabbetini yapamam ben ödeme yapmadım zaten :D

Geri