50 bin TL'ye ne araba alınır?

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
2015 - 2016 Fiat Linea 100.000 ve biraz altında kilometrelerde bulunur. Yılbaşı sonrası belki fiyatlar biraz daha düşer. Ama her zaman fırsatlar bulunabiliyor. Piyasayı takip etmek gerek.

Hep bu muhabbet dönüyor ama yılbaşından sonra 0 arabalar çıktığı için 2.eller hem pahalanıyor. 0 arabalar yüksek diye piyasa yükseliyor yani.

Aralık ayı gelmeden öğrenseydim bu bilgiyi iyi olurdu artık çok geç.. .d
Tanıdığın yoksa sıkıntı. Ama işin aslı bu yani.

Sanayi içerisinde yedek parça olsun, lastik olsun veya herhangi bir şey kâr marjı çok yüksek hepsinin. İsteseler ufak bi kâr ile satış yapabilirler ama gözleri doymuyor. Bizim insanımız öyle maalesef.

Uzun zamandır bu işin içinde olunca haliyle birçok şeyi uygun fiyata alıyorum. Eğer komşularımızda çıkma kullanılabilir bulursam para bile vermiyorum.(:

Tanıdığın yoksa sıkıntı. Ama işin aslı bu yani.

Sanayi içerisinde yedek parça olsun, lastik olsun veya herhangi bir şey kâr marjı çok yüksek hepsinin. İsteseler ufak bi kâr ile satış yapabilirler ama gözleri doymuyor. Bizim insanımız öyle maalesef.

Uzun zamandır bu işin içinde olunca haliyle birçok şeyi uygun fiyata alıyorum. Eğer komşularımızda çıkma kullanılabilir bulursam para bile vermiyorum.(:
Dediğin doğru parçayı internetten bile alsan taktırmak için yine bir o kadar para vereceksin bu işlerden hiç anlamayanları sanayide daha çok öpüyorlar araştırıp almak ve iyi bir ustaya denk gelmek bile şans artık burada maalesef..

O zamanda bi bok alamazdın ama şimdiki enflasyonla direksiyonu alırsın anca.

üç tekerlekli bile zor ya
belki bi üç tekerlekli alırım

Abartmayın çocuklar çok kötü parada değil hani düşük model bı iPhone alınır 11/12 falan dimi kahretsin eninde olamıyorum ki ddd

ya sen kendi üye rankına baktın mı AYNISI

Sence bu rankın rengini seçen kişi, neden böyle Urfalı kadınların geleneksel kıyafeti gibi parıl parıl bir ton seçmiş? Niki okumaya çalışınca kör oluyor insan, hasbinallah velikelmetin.

Geri