50 bin Amele Aranıyor.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
ALMANYA 50 BİN HASTA BAKICI ALACAK

Almanya'nın Türkiye'den 50 bin hasta bakıcı alacağı ilan edildi. Programa büyük ilgi var.

Federal Almanya'nın Türkiye'den 50 bin hasta bakıcı alacağı kaydedildi. Adana'da kurs görecek hasta bakıcı adayları, Almanya'da 3 yıl staj yaparak mesleği öğrenecek.

Bu esnada ayda 950 avro ödenecek olan işçilerin en az lise mezunu, en fazla 36 yaşında olmaları ve iyi düzeyde Almanca bilmeleri bekleniyor.

Büyük ilgi gören programa katılanların Almanya'daki stajları boyunca yemek ve barınma ihtiyaçları da karşılanacak.

Adana'nın Kozan ilçesinde başlatılan kursların meslek garantili olduğu belirtilirken, dil kurslarının da program kapsamında sunulacağı ifade edildi.

( hans’ın emma’nın altını temizleyecek 50 bin kıskanılan vatandaş aranıyor )

Almanya'da hasta cok.
Almanya'da genc nüfüs az.
Almanya' da hasta yakınları hastaya bakmıyor.
.......
....

Ismi ben de saklı birinin maaşını duyduğumdan beri kendimi amele olarak görmeye başladım.
Lütfen liste başı benim (kaptırmam.d)

Batililarda sevkat vicdan duygusu biraz az, kendi annesine babasina hizmet etme durumu yok onlarda.Bu eksigi boyle gidermeye calisiyorlar.

Almanın bokunu temizle yaza doğru bi x5 alıp gelir ülkene havanı atıp gidersin gurbetçi kardeş.

ulan iyi derecede almanca bilsem simdiye borusia monsinngladbahkta top kosturuyo olurdum burda ne isim vardi

Sonra Türk'ten kötüsü olmaz.Bırakın ne halleri varsa görsünler.Bir ara anne ve baba ile yakın oturan ve onlara bakmak isteyen çocuklarına devlet para bağlayacaktı.Meclisin kapisindan dahi giremedi taslak.
Bunlar 18 ine girince çocukları kapı önüne koyarlar.Kendi hayatını kendin kazan diye.Hiç birşeyleri ile ilgilenmezler 18 den sonra.Istisnalar var tabi ama azınlîkta.
Bir de almanların çocuksuzluk gibi bir sosyal sorunlarî var.Çocuk yapmîyorlar.Çok yaşlı var.Evdeki hesap çarşıya uymuyor anlicaniz.
Olayı uzatarak daha kültürleri ölüyora falan getirilebilirim ama laf uzar,veri, meri kaynak ugrasamam:D

Gelmek isteyen gelsin tabi.
Ama bu sartlar altinda deil.

Zaten yabani burada laf sokmak istemis.Onun da farkindayiz.

Sonra Türk'ten kötüsü olmaz.Bırakın ne halleri varsa görsünler.Bir ara anne ve baba ile yakın oturan ve onlara bakmak isteyen çocuklarına devlet para bağlayacaktı.Meclisin kapisindan dahi giremedi taslak.
Bunlar 18 ine girince çocukları kapı önüne koyarlar.Kendi hayatını kendin kazan diye.Hiç birşeyleri ile ilgilenmezler 18 den sonra.Istisnalar var tabi ama azınlîkta.
Bir de almanların çocuksuzluk gibi bir sosyal sorunlarî var.Çocuk yapmîyorlar.Çok yaşlı var.Evdeki hesap çarşıya uymuyor anlicaniz.
Olayı uzatarak daha kültürleri ölüyora falan getirilebilirim ama laf uzar,veri, meri kaynak ugrasamam:D

Gelmek isteyen gelsin tabi.
Ama bu sartlar altinda deil.

Zaten yabani burada laf sokmak istemis.Onun da farkindayiz.

Anlamıyore sen beni batı bizi kıskanıyor diyenlere lafı sokmuşem fomkır her yerde bu haber var schzeee auslander

insani yasatmak icin milyarlar harciyorlar
cogu sadece nefes aliyor
yasiyor saniyorlar
gerek yok

Geri