5 yıl oldu serseri daha unutulmadın...

M
  • Kullanıcı Mac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
evet tam 5 yıl oldu benden gideli benim tüm umutlarımı yıkıp terkedeli.. seni halen daha unutmuş değilim 18.06.2001 pazartesi günü saat 11:30 ve ilk defa seni gördüm dizlerim titremiş beynim uçup gitmiş kalbim yerinden çıkmıştı sanki elimde değildi aşık olmamak sana tutulmamak ama biliyordum beni sevemeyeceğini unutup gideceğini askerliğinin bitmesine tam 49 gün vardı ve ben 22 yıllık ömrümde ki en güzel günleri senle yaşamıştım sende bana karşı birşeyler hissediyordun biliyorum ama askerliğin bitti bu serseri aşkta bitti (sana göre) gittin bir daha dönmemek üzere ama yıkılmıştım sensiz olamıyordum nereye baksam kimle konuşsam hep sen vardın seni seviyordum şuan olduğu gibi şimdi evliyim ama sanmaki isteyerek veya severek evlendim her geçen gün bir kez daha ölüyorum seni unutamadım serseri benden gittiğin her ağustos 7 sinde ben bir kez daha yıkılıyorum evleneceğini duymuştum gülüp geçmiştim ve inanki Allaha yalvardım benden daha mutlu olsun diye inşallah mutlusundur serserim evli de olsam çocuklarımda olsa gün gelecek seni sevmediğim zamanlar olmayacak seni ömrüm boyunca unutamam ve yemin ediyorum ki seni son birkez olsa bile görmek için yaşıyorum TURAN ben sensiz olamıyorum olamayacağımda...

Ay nasıl temiz bir aşk ya dizleri falan titremiş kıyamam ya :)

Yaaa ben küçükken can yakarken çocuğun birisi bana aşık olmuştu bir kere öpebilir miyim diye izin alıyordu benden :d

daha ne olacak bacım, evlenip çoluk çocuğa karışmışsın demek ki oluyormuş onsuz... baş sağlığı dilemeye geldim aşk hikayesi çıktı. emare hortlatmasana kız bunları, yokluğumuzu belli ediyormuş gibi oluyor. acaba şu an napıyorlar?

Keşke şimdiki aşklar sevgilerde bu satırlar kadar temiz menfaatsiz samimi olsa. Ama nerde şimdi herşey satılık

• Üzgün
Tepkiler: ne
18.06.2001 pazartesi günü saat 11:30 ve ilk defa seni gördüm
vay be

ulan konu 2010 da acilmis en eski konu olabilir sanirim ozledim o yillari damn...

13 bucuk yil gecmis konu acilali inanilmazzzzzzz ya uzuluom lan yılların bukadar cabuk geçmesine..

ercan saatçi misin bacım sen… o da “yastayım”da bundan bahsediyordu kdjd ıssız adam ile ada mısın sen? hiç sevmem o filmi. şarkıyı severim gerçi… beş yılda ilkokulu bitirmiştim, o süre içerisinde dört işlem, hayat bilgisi, fen bilgisi öğrendim, ahmet buhan ve kolej matematik filan çözdüm, tenis kursuna gittim, piyano dersleri aldım, bacım 5 senede çok şey yapılır, unutmak basit.

Bir kadının geçmişi bu yüzden önemli işte. Evlenen adama yazık değil mi? Ya kısa süre içinde terk edilecek ya ömür boyu bu kadınla mutsuz olacak.

İlk satırı okudum ve yorumlara bi bakim dedim, gerisini de okumak zorunda kaldım. Ah ah, askerdeyken beni bir tek annem hatırlardı. Adam dışarı çıkmış ve bir de bir sevgili bulmuş. Kesin Asteğmen di. Biz anca dönerciye giderdik hafta sonu çarşı izininde.

Geri