5. Münazara Konusu : Kadınlar Mı Daha Çapkındır Erkekler Mi?

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Münazara
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

O kadar dünyada insan varken 1004 kişiyimi alıyor içine herkes için geçerli değildir bu Müslüman ülke ile dini olmayanlar ile aldatma bir olurmu.
Bir örnek veriyorum tam hatırlamıyorum ama Arabistan mıydı neydi kadınların araba sürmesi yasak. Sürerlerse idam yada agır ceza veriliyor.. Orada aldatma olurmu hiç yan gozle bir erkeğe bile bakamazlar ki.. Yani kısaca sakın deme dünyada aldatma heryrde aynıdır diye :)

Olayları çok çarpıtıyorsun,Arabistan'da Şeriat olmasa emin ol ki aldatma olayı orada aşırı derecede artar ki hem orada çok eşlilik var aldatmaya falan gerek yok.
Türkiye'de Müslüman bir ülke,hiç aldatma yok mu? :)
Hem Erkeklerin 4'te 1nden fazlası az bir rakam değil,hemen hemen yarısı,ve yarısı ne demek biliyor musun her iki erkekten birisi aldatıyor demek.

Olayları çok çarpıtıyorsun,Arabistan'da Şeriat olmasa emin ol ki aldatma olayı orada aşırı derecede artar ki hem orada çok eşlilik var aldatmaya falan gerek yok.
Türkiye'de Müslüman bir ülke,hiç aldatma yok mu? :)
Hem Erkeklerin 4'te 1nden fazlası az bir rakam değil,hemen hemen yarısı,ve yarısı ne demek biliyor musun her iki erkekten birisi aldatıyor demek.

Nerde edildiği belli olmayan anketi bana savunma zaten aldatma ile çapkınlık aynı bişey olsa 5. münazara açılmazdı. Aynı şey ise neden zeynep açsın ki 5. münazarayı :) Konumuz aldatma değil aldatan her insan çapkın oldugundan mı aldatıyor ya sevgilisinden oç almak için aldatır kıskandırmak için aldatır, aldatırda aldatır çapkın oldugundan tek değil yani.. Neyse aldatma konusunu sen devam ede dur ben kadınların erkelerden daha çapkın oldugunu son son savunayım :)

Nerde edildiği belli olmayan anketi bana savunma zaten aldatma ile çapkınlık aynı bişey olsa 5. münazara açılmazdı. Aynı şey ise neden zeynep açsın ki 5. münazarayı :) Konumuz aldatma değil aldatan her insan çapkın oldugundan mı aldatıyor ya sevgilisinden oç almak için aldatır kıskandırmak için aldatır, aldatırda aldatır çapkın oldugundan tek değil yani.. Neyse aldatma konusunu sen devam ede dur ben kadınların erkelerden daha çapkın oldugunu son son savunayım :)

39 Ülkede yapılan bir anket bu.
Aldatan birisi zaten çapkın olur peri,örneğin atıyorum ben aldatmaya meilli olmasam bende çapkınlıkta olmaz sürekli aşk hayatımı tek bir bayan ile devam ettiririm.
Aldatmak ile Çapkınlık aynı şey değil evet ama aldatmaya meilli olan bi insan haliyle çapkındır ki bu yapılan araştırmalarda da erkeklerin aldatmaya daha fazla meilli olduğu ortaya çıkmış bu ne demek oluyor? Erkekler daha çapkın.
Konunun ne olduğunu gayet iyi biliyorum ve olaya farklı yönlerden bakmaya çalışıyorum ama sen anlamamazlıktan gelip sürekli farklı şeyler yazıp çiziyorsun.

En azından ben buraya istatistiksel rakamlar koydum,senin gibi ben çok çapkınım bütün kızlarda çok çapkın yazıpda olayı kolaydan kestirip atmıyorum. :)

39 Ülkede yapılan bir anket bu.
Aldatan birisi zaten çapkın olur peri,örneğin atıyorum ben aldatmaya meilli olmasam bende çapkınlıkta olmaz sürekli aşk hayatımı tek bir bayan ile devam ettiririm.
Aldatmak ile Çapkınlık aynı şey değil evet ama aldatmaya meilli olan bi insan haliyle çapkındır ki bu yapılan araştırmalarda da erkeklerin aldatmaya daha fazla meilli olduğu ortaya çıkmış bu ne demek oluyor? Erkekler daha çapkın.
Konunun ne olduğunu gayet iyi biliyorum ve olaya farklı yönlerden bakmaya çalışıyorum ama sen anlamamazlıktan gelip sürekli farklı şeyler yazıp çiziyorsun.

En azından ben buraya istatistiksel rakamlar koydum,senin gibi ben çok çapkınım bütün kızlarda çok çapkın yazıpda olayı kolaydan kestirip atmıyorum. :)
Görende erkeklerin çapkınlık oranını attı der :D o attığın oran aldatma oranı ya kaç kere diyecem sana aldatmakla çapkınlık aynı şey değil ay ben yoruldum valla aynı şeyleri yazmakdan sende aynı şeyleri yazıyorsun yorulmadın mı.
Tekrar diyorum aldatma ile çapkınlık aynı şey olsa zeynep bu konuyu açmazdı diye.

Görende erkeklerin çapkınlık oranını attı der :D o attığın oran aldatma oranı ya kaç kere diyecem sana aldatmakla çapkınlık aynı şey değil ay ben yoruldum valla aynı şeyleri yazmakdan sende aynı şeyleri yazıyorsun yorulmadın mı.
Tekrar diyorum aldatma ile çapkınlık aynı şey olsa zeynep bu konuyu açmazdı diye.

Dediklerimi anlamamakta israrcısın ama anlayana kadar aynı şeyleri yazıcam.
Aldatma oranı erkekler için daha fazla,aldatan erkekler de otomatikman çapkın olmuş oluyor hala anlamadın mı inceyi?

Dediklerimi anlamamakta israrcısın ama anlayana kadar aynı şeyleri yazıcam.
Aldatma oranı erkekler için daha fazla,aldatan erkekler de otomatikman çapkın olmuş oluyor hala anlamadın mı inceyi?
Konumuz kaç kere aldatma değil çapkınlık desemde iısrarla tersini diyorsun bana garezin mi var senin :D

Aldatma Nedenleri
1- dini inançları zayıfsa,
2- aşırı siyasi görüşleri varsa,
3- daha önce boşanmamışsa,
4- üniversite eğitimi almışsa,
5- ailesinde boşanan varsa,
6- evlilik öncesi aktif bir cinsel hayata sahipse,
7- seksle aşk ı birbirinden ayırtedebiliyorsa,
8- kendine güveni yoksa,
9-yaş otuzbeşse ve yolun yarısına gelmişse,
10-alkol ve uyuşturucu yüzünden zarar görmüşse,
11-bağımsızlığına düşkünse,
12-daha önce biriyle aynı evi paylaşmış ise,
13-genç yaşta evlenmiş ie,
14-7 yıldır evli ve bir çocuğu varsa,
15-şehirde yaşıyorsa,
16-partneriyle iletişimi kötü ise,
17-boşanma davasını kazanmış ise,
18-siz çalışmıyor iken o çalışıyor ise,
19-kazancı iyi ise,
20-gezmeyi seviyorsa,
21-çevresindekilerden çok kolay etkilenen bir kişi ise,
22-cinsel hayatta tatminsiz ise,
23-özgürlüğe tolerans tanıyorsa,
24-cinsiyet faktörül

Biliyorum konumuz aldatma değil ama ataselin ilelde aldatmanın nedeni çapkınlıktır ısrarı nedeni ile bu alıntıyı paylaştım :) 24 neden var hepsi çapkınlık nedeniymiymiş :)

Konumuz kaç kere aldatma değil çapkınlık desemde iısrarla tersini diyorsun bana garezin mi var senin :D

Aldatma Nedenleri
1- dini inançları zayıfsa,
2- aşırı siyasi görüşleri varsa,
3- daha önce boşanmamışsa,
4- üniversite eğitimi almışsa,
5- ailesinde boşanan varsa,
6- evlilik öncesi aktif bir cinsel hayata sahipse,
7- seksle aşk ı birbirinden ayırtedebiliyorsa,
8- kendine güveni yoksa,
9-yaş otuzbeşse ve yolun yarısına gelmişse,
10-alkol ve uyuşturucu yüzünden zarar görmüşse,
11-bağımsızlığına düşkünse,
12-daha önce biriyle aynı evi paylaşmış ise,
13-genç yaşta evlenmiş ie,
14-7 yıldır evli ve bir çocuğu varsa,
15-şehirde yaşıyorsa,
16-partneriyle iletişimi kötü ise,
17-boşanma davasını kazanmış ise,
18-siz çalışmıyor iken o çalışıyor ise,
19-kazancı iyi ise,
20-gezmeyi seviyorsa,
21-çevresindekilerden çok kolay etkilenen bir kişi ise,
22-cinsel hayatta tatminsiz ise,
23-özgürlüğe tolerans tanıyorsa,
24-cinsiyet faktörül

Biliyorum konumuz aldatma değil ama ataselin ilelde aldatmanın nedeni çapkınlıktır ısrarı nedeni ile bu alıntıyı paylaştım :) 24 neden var hepsi çapkınlık nedeniymiymiş :)

Konumuz Aldatmadır diye bi şey yazdığımı hatırlamıyorum,olaya değişik yerlerden bakıyorum asıl Münazara böyle yapılır.

"Ben çok çapkınım kadınları benden iyi mi bilceksiniz" diyerek değil :)

Aldatan insan otomatikman çapkın bir insandır ve bende sana tuttum Dünya genelinde Erkeklerin mi yoksa Kadınların mı daha çok aldattığının istatistik verilerini ortaya koydum bilimsel konuşuyorum,sen hala konumuz aldatma değil diye tutturup gidiyorsun.

Erkekler daha çok aldatıyor çünkü erkekler kadınlardan daha çok çapkındır.

Konumuz Aldatmadır diye bi şey yazdığımı hatırlamıyorum,olaya değişik yerlerden bakıyorum asıl Münazara böyle yapılır.

"Ben çok çapkınım kadınları benden iyi mi bilceksiniz" diyerek değil :)

Aldatan insan otomatikman çapkın bir insandır ve bende sana tuttum Dünya genelinde Erkeklerin mi yoksa Kadınların mı daha çok aldattığının istatistik verilerini ortaya koydum bilimsel konuşuyorum,sen hala konumuz aldatma değil diye tutturup gidiyorsun.

Erkekler daha çok aldatıyor çünkü erkekler kadınlardan daha çok çapkındır.

Neden o zamn kadınlar mı erkeler mi daha çapkın istatiğini değilde aldatmanın istatikliğini bulmuyorsun. sen beni anlamakda güçülük çekiyorsun bence. Tamam aldadan çapkındır dedin ya, bak aldatan insanların özelliklerini attım orada çapkınlık yazıyormu. Demekki neymiş tek aldatmakla çapkınlık olmuyor.

Neden o zamn kadınlar mı erkeler mi daha çapkın istatiğini değilde aldatmanın istatikliğini bulmuyorsun. sen beni anlamakda güçülük çekiyorsun bence. Tamam aldadan çapkındır dedin ya, bak aldatan insanların özelliklerini attım orada çapkınlık yazıyormu. Demekki neymiş tek aldatmakla çapkınlık olmuyor.

Aldatmanın sonucunda Çapkınlık doğuyor zaten.
Ben sana tutupda Çapkınlığın nedenlerini atmadım ki sen bana Aldatmanın nedenlerini atmışsın?

Aldatmanın sonucunda Çapkınlık doğuyor zaten.
Ben sana tutupda Çapkınlığın nedenlerini atmadım ki sen bana Aldatmanın nedenlerini atmışsın?

Şu aldatma konusunu kapat diye attım sabahdan beri aldatır aldatır tutturudn gidyorsun bakalım nereye kadar gidecen :D
çapkınlığın nedenlerini ben ve grup arkadaşlarım yazdık alıntılar ettik zaten başa don oku tekrar :p :)

Güzel bir yarışmaydı çok isterdim yarında burada olmak ama olmayacam.. Arkamdan burayı doldurmayın kırmılzılşar yok diye.. Hakeden kazanır umarım :)

Münazara'dan DİSKALİFİYE olan arkadaşlar

kocahisar : son yorum zamanı : 15.04.2013 21:08 / 48 Saat'ten fazla yorumsuz

Em!R : son yorum zamanı : 16.04.2013 20:05 / 48 Saat'ten fazla yorumsuz

Binbirinsan : son yorum zamanı : 18.04.2013 23:43 / 48 Saat'ten fazla yorumsuz

Minêl : son yorum zamanı : 18.04.2013 23:22 / 48 Saat'ten fazla yorumsuz

ide@list : 16.04.2013 20:16 - 20.4.2013 18:43 arasında yorumsuz

yukarıda adı geçen üyelerin bu manazara'dan diskalifiye oldukları tespit edilmiştir münazara'ya katılan diğer üyelerimize başarılar dileriz

Z3yn3P Remus Fabien.! Ukala Sözler

ForumBahane Düşünce Platformu

Kadınlar erkeklerin çapkın olduklarını bildiklerinden, onların dkkatlerini çekmek için elinden geleni yaparlar. Bu da kadınları çapkın yapmaz, çapkın olan erkekleri cezbetme çabasına sokar.

ForumBahane 5. Münazara Tartışmamız sona ermiştir. Katılımda bulunan , yorumlarıyla heyecan veren ve teşekkürleriyle renk katan herkese teşekkür ederiz.

Münazara birazdan ankete sunulacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri