5. kez dünyanın en beğenilen otomobil markası oldular!

Konu sahibi son olarak 35 gün önce görüldü
Toyota, Fortune Dergisi’nin her yıl gerçekleştirdiği “Dünyanın En Beğenilen Şirketler” sıralamasında beş yıl üst üste birinci otomobil şirketi olmayı başardı.
toyota-hibrit-urun-gami_16_9_1580382524-880x495.jpg

Fortune'un “Dünyanın En Beğenilen Şirketler” listesi, kurumsal itibar konusunda önemli bir araştırma olarak kabul ediliyor. Bu araştırma, şirket anketleri, endüstri analizleri ve üst düzey yöneticilerden alınan değerlendirmeler baz alınarak her yıl oluşturuluyor.
c-hr-hybrid.jpg

Toyota C-HR Hybrid

Her bir şirket için araştırma, şirketlerin küresel başarısı için kritik olan üretim kalitesi, sunduğu hizmetler, çevresel ve sosyal sorumluluk çalışmaları, global rekabetçiliği ve yatırım değeri parametrelere göre ölçümleniyor.
toyota-logo.jpg

Toyota, Fortune Dergisi'nin her yıl gerçekleştirdiği “Dünyanın En Beğenilen Şirketleri” sıralamasında bu yıl da geçen beş yılda olduğu gibi birinci otomobil şirketi olmayı başardı. Japon marka, aynı zamanda Fortune'un İlk 50 “All-Star” şirketleri listesinde de 30'ncu sırayı alarak bu başarısını taçlandırdı.

sözcü

• Beğen
Tepkiler: X
Dünyanın en beğenilen degil/ insanların en fazla gücü yetebilen otomobili olabilir.orta sinif bir araç markasi; konforlu, ekonomik, parçası kolay bulunabilen vsvsvsvsvsvsvvsvs.. ben mi ben hala tek kapılı Ford taunus

Toyota C-HR Hybrid
bu arabanın arkası mezar gibi.

ben de corollanın yeni modellerini pek seviyorum. lansmanına gitmiştim hatta dumankaya'ya ilk çıktığında fiyat daha makuldu 1 senede %30 yükseldi.

japon arabaları gibisi yok zaten.

ya mazda, ya honda, ya da toyota başka araba alınmaz sağlamlık ve uzun ömür bakımından.
mesela mazda 3 ler de çok iyi araba. 5i de çıktı da o daha gelmedi Türkiye'ye.
honda'nın executive paketi de tercih edilebilir.

Gerçi bizimkiler anca wosvagen, bmw tercih eder. şahsen wosvagen kullananlara özellikle apaçi diyorum.

Son düzenleme:
sadece üretilen otomobilin değerlendirmesi değil bu.
iş yeri çalışma koşullarından tutun, ücret politikaları, işçilere olan saygı ve tutum, firmanın çevreye karşı duyarlılığı, büyüme oranları vsvsvs

Benim babam toyota gibi adam :D
Ne zaman toyota ile ilgili bir sey okusam Cem Yilmaz’in bu esprisi aklima geliyor :p

Toyota hiç beğenmedim, Hibridi belki olabilir ama o da Hibrid diye.
Favorim Mazda 3 idir, aylarca piyasaya güzel bir Mazda 3 düşsün diye bekledim ama almak kısmet olmadı. Skyactive alırım belki ileride.
Şimdilik en iyi araba benimki, satana kadar da en iyi: Astra 1.4 Turbo GTC Sport

Geri