angie
Elmas Üye
İF 5ten büyüktür…300 kere saydım, 7 kişi yazmışsın. ne 5, ne 6.... ikinizin de kafası mı güzel, arkadaşlar?dfgdfg
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İF 5ten büyüktür…300 kere saydım, 7 kişi yazmışsın. ne 5, ne 6.... ikinizin de kafası mı güzel, arkadaşlar?dfgdfg
hadi, sen ayıramadın.... 7 kişi yazdın.... fernando nasıl 6 saydı?dfddfgİF 5ten büyüktür…
Yooo ben 5’ten fazla yazdığımın bilincindeyim. Ferni kafası güzeldi demek ki kdkjdhadi, sen ayıramadın.... 7 kişi yazdın.... fernando nasıl 6 saydı?dfddfg
virgül koymamışsın süreyya ile hilalin arasınaYooo ben 5’ten fazla yazdığımın bilincindeyim. Ferni kafası güzeldi demek ki kdkjd
Ee benProdesmotes,Hiç düşünce, Nef,Süreyya
Ee ben
Ben neden hiç o topa girmedim sanıyorsun?? Sjsjjsjdüff daha aeg var, yelda var, aze var, lena var, sade var, ogi var….. çok zormuş bu iş…. pes ediyorum.kakskks
Ulan ilk onbeş girememişim..üff daha aeg var, yelda var, aze var, lena var, sade var, ogi var….. çok zormuş bu iş…. pes ediyorum.kakskks
Gebertirim seni ben sevilmiycek biri miyim? Hee ulan nerde bu nalittt emojiler şuna trip atayımşunların neresini sevim ben ya.
modellere bak
diyen çıkmaz inş
vardır elbet 2 3 sevdigimiz birileri
Sen Nebra Gök Tekeri'ni bilir misin Hilal?ıyy düşünsenize süreyyanın ikinci ismi hilal benim ilk ismim süreyyaymış..çıldırırdık hrhalde kfşdjdj
Neyyyy .dSen Nebra Gök Tekeri'ni bilir misin Hilal?
Yaklasik 3700 yillik bir tablet.
O zaman bile insanlar Süreyya yildiz takimi ile Hilal i yan yana resmetmis..
Angie nin icinde insanligin tarihi..