4ncü aşısını olmayan var mı?

Konu sahibi son olarak 793 gün önce görüldü
4 ncü aşısını olmayan var mı? 3 krş luk bez parçası maskeden ne paralar kazanıldı… Domatesi deterjanla yıkayaları ; oğlunu, sırf seyehat etti diye 1 ay oda hapsinde tutan manyak anneleri biliyorum…
Ağır ama kral çıplak deme zamanı, hepimiz koyun sürüsüyüz dolmuşa binmeye hazır…1667275911716.jpg

iki aşılıyım. tebrik et beni pamuk abi.

Henüz hiç vurdurmadım.. aile doktorumuz @climax vurdurma dedi, vurdurmak iyi bir şey değil dedi. Vurduranlara bir şey diyemem.

Sıfır aşı ile benimle gurur duyacağını düşünüyorum pamuk abicim.

Manisa aka Borsa Kaplanı Pomak Bey, 4. aşıyı vurulduktan sonra #Eregl'de ciddi bir düşüş oldu. Aşı ile bir bağı olabilir mi? Çok endişeliyiz.

Hic olmadik ki

Asli astari olmayan istatistiklere güvenenlerin,sorgulama yetisinden süpheliyim.
Önünüze bir menü konuluyor ve yiyorsunuz.
Afiyet olsun.,ne diyeyim.

Artik normal maske ile degil ffp2 ne halt ise doktorlar bunu zorunlu kostu. Adamin biri dun unutmus calisan kiz 1€ demezmi.. ticarete devam.

2.aşiyi zorunlu yaptirdik. Benim icin YETER

Ay dördüncü aşı da mı vardi... Ben metrobuste bile maskeyi bıraktım.... Ben yoruldum pes ettim.....

beş kere oldum. aşı karşıtı olarak öleceğime aşıdan ölürüm daha iyi diye düşündüm. hayattayız...

Hala aşı mevzuları dönüyor mu cidden ya. Bıçak gibi kesildi zannediyordum ben :)

beş kere oldum. aşı karşıtı olarak öleceğime aşıdan ölürüm daha iyi diye düşündüm. hayattayız...

Biraz daha zorlayabilirdin Sjssjsj

Hatırlatma dozu, risk grubundaysanız ya da çok yoğun ortamlarda bulunmak zorunda kalıyorsanız gerekli olabilir.
Kendi adıma yaptırmadan önce doktor tavsiyesi aldım da yaptırdım ve yaptırmakla da doğru yapmışım çünkü virüsü kapmadan salgını aşmayı başardık.
Salgın artık kontrol altına alındı ve bu aşamadan sonra şayet doktorunuz önermiyorsa gerekli değildir.

Aşının sık tekrarının bazı riskleri vardır ve bağışıklık sistemini yorabilir ancak salgının yoğun olduğu dönemde, altı ya da yedinci dozu yaptırmak zorunda kalan sektörler / çalışanlar da oldu çünkü virüsten korunmanın yolu buydu.

Sonuç olarak salgın sürecinde ne gerekli ise o yapıldı.

Geri