4A Yeni Uydu Frekansları Nasıl Ayarlanır?

Konu sahibi son olarak 3693 gün önce görüldü
Camdan aşşağı attırmadılar ama baya hıncımı çıkardım. Yarın artık yenisini aldığımda yüklettirir öyle alırım.

Dostum kızma hemen. :cici: Bak! Hadi bir daha deneyelim. O 3. resimde görüntülediğin kısımdan sonra ileri demiyor mu? Hiçbir şeyine ellemeden ileri de :) yaNi devam de. Alt çubukta ileri geri var. İleri de ve ne çıkıyorsa burada foto olarak paylaş. Hani kesin sonuç için söz veremem. Ama deneriz, ne olacak. Annen için :cici:

Burda 10 tl yaaptilar internetci biyerde.10 tlden iyi para kaldirdilar kuyruk olusmus :D

Dostum kızma hemen. :cici: Bak! Hadi bir daha deneyelim. O 3. resimde görüntülediğin kısımdan sonra ileri demiyor mu? Hiçbir şeyine ellemeden ileri de :) yaNi devam de. Alt çubukta ileri geri var. İleri de ve ne çıkıyorsa burada foto olarak paylaş. Hani kesin sonuç için söz veremem. Ama deneriz, ne olacak. Annen için :cici:

Hacı alet kırıldı daha zannetmiyorum arama tarama yapacağını.

Valla dün geçe gitti 2 kadar uğraştım olmadı bu akşam geldim.Hallettim işin ilginc yanı beni canağın uydudan haberi yok ilk uydu çıkınca alınmış bir uydu olsa gerek ama azimli şıçan taşı delermiş ;) misali oldu valla ama bence başlıca kannalrın frekanslarını nette bulup tek tek manuel ekleyin derim kolay gele

Tek tek bide kanallari eski yerlerne aldik sıkıcı iş

Sonunda yaptım ama bana sorarsanız 10 TL verip yaptırın ben gibi sinirli biriyseniz kumandayı elinizde parçalarsınız sinir harbi yaşadım resmen..

Benim için hiç sorun olmadı taramayı yaptırdım frekans bilgilerini girdim Uydu Eklemeden TURKSAT seçtim tarattırdım çıktı hepsi. Uydudan bu kadar anlamak kolay değil. :zuha:

D-smart ve Digitürk şükür kendi ayarlarını yaptı ama bir de eski model bir uydu var,akşam onu ayarlamayı deneyeceğim bakalım işe yarayacak mı bu bilgiler. :p

olmadı ya çok az kanal buldu model kawai yapabilen varsa yardım etsin

Hala ayarlayamayan varsa yardım edelim. :p

İndirimdeyiz uydu ayarları sadece 2,99

tüm kanalları silin, aramaya girin arattırın.

Geri