4A Yeni Uydu Frekansları Nasıl Ayarlanır?

Konu sahibi son olarak 3693 gün önce görüldü
oyyy buna çok seviniriiiimm :srl: :D

Baktım, bütün kanallar için geçersiz servis diyordu ve hepsi karanlıktı. Ardından settings (ayarlar) - uydu ayarları- oto ayarlama- uydu- uydu#1 turksat 42.0E seçip başlat dedim. Oldu. Hadi dene :)

Arkadaşlar ben burdaki frekansları Türksat 3/A uydusunda arattım tüm kanallar çıktı.Karışık çıktı ama onuda düzeltiriz artık :)

Baktım, bütün kanallar için geçersiz servis diyordu ve hepsi karanlıktı. Ardından settings (ayarlar) - uydu ayarları- oto ayarlama- uydu- uydu#1 turksat 42.0E seçip başlat dedim. Oldu. Hadi dene :)

tamam canım :cici: ama önce eve gidem :D teşekkürler:srl:

Sorunsuz bir şekilde mis gibi ayarladım HD kanallar fazlalaşmış ^^

tamam canım :cici: ama önce eve gidem :D teşekkürler:srl:

Yahu uğraşmadan ve denemeden daha ortada bir şey yokken neden soruyorsun burada :T: Belki de kendin yapabilirdin. Yapamazsan bir daha yardım yok sana :T:

Yahu uğraşmadan ve denemeden daha ortada bir şey yokken neden soruyorsun burada :T: Belki de kendin yapabilirdin. Yapamazsan bir daha yardım yok sana :T:

akşam deli oldum nasıl uğraşmadım :icon_yillarcaezildi bugünde bi araştırayım dedim eve çıkınca hallederim :cici: bananee gelir yaparsın o zaman :D

tv açılmadı sabah 4a dan mı yoksa

akşam deli oldum nasıl uğraşmadım :icon_yillarcaezildi bugünde bi araştırayım dedim eve çıkınca hallederim :cici: bananee gelir yaparsın o zaman :D

Hmmm :) Ben öyle babanla uğraşamam ha! Sana burdan görüntülü şekilde yardımcı olurum. En son çare gelirim. Para falan da istemez. :D

hamınaa sabahtan beri uğraşıyorum olmadı. Daha bi tanesini ayarlayamadım diğerlerini nasıl yapıcam :@

10698634_853564894678224_4780307666338187708_n.png

dostlar niye tek tek frenkans girerek yapıyorsunuz :/ yahu uyduyu kaydedin önce uyduyu kaydetmezseniz hiçbir frenkans cıkmaz tabii

Ne var bende ayarladım nedir yani. :D
İsteyen olursa yardım ederim. :p

Geri