47' - UFO Kazası Orjinal Götüntüleri

Konu sahibi son olarak 1618 gün önce görüldü
[YOUTUBE]FZouZJSG4ic[/YOUTUBE]

Arkadaşlar başlıkta da olduğu gibi bu götüntüler gerçektir, orjinaldir. Ama ilgili arkadaşlar buraya görüşlerini yazabilirler beyin fırtınası yapabiliriz. yorumlarınızı bekliyorum iyi seyirler.

video ciddi olabilir ama kullanılan o eldivenler 1947 den yıllar sonra icat edildi be canısı :/

video ciddi olabilir ama kullanılan o eldivenler 1947 den yıllar sonra icat edildi be canısı :/

Ajan tamıs.

O eldivenler sıradan steril pudralı/pudrasız eldivenler. 19. yy' ın ortalarından itibaren kullanılmaya başlandı. Ben bu işin bizzat ithalatını, ihracatını yeri geliyo imalatını yapıyorum.

Ajan tamıs.

O eldivenler sıradan steril pudralı/pudrasız eldivenler. 19. yy' ın ortalarından itibaren kullanılmaya başlandı. Ben bu işin bizzat ithalatını, ihracatını yeri geliyo imalatını yapıyorum.

19. yy tam olarak hangi yılları kapsıyor :D pek anlamıyorum :D

19. yy tam olarak hangi yılları kapsıyor :D pek anlamıyorum :D

Ne kadar da cahilsin. 1990 - 2000 arası .s.s en çok bana soracaksınız.
Yani bu ibretlik tespitime istinaden, videoda ki eldivenler gerçektir. Doğal olarak elyın kardeşimizde gerçektir. Dağılabiliriz.

videonun fake olmadığını düşünüyorum çünkü bununla ilgili çokça yazı okudum. videonun analizi defalarca yapıldı, kullanılan aletler, duvarda asılı olan saat, videonun kaydedildiği film vesaire çok fazla şey incelenmiş ve videonun çekildiği tarihle ters düşmüyor...

siriusufo.org diye bir site var,burada tüm ufo olaylarını üşenmemişler incelemişler.
orada okuyunca ayrıntıları tabi gerçekliğine ikna oluyorsun ister istemez.

Uzaylılarla temas kurdum diyorum kimse inanmıyor.

Süreyya UFO görmüş mesela.

Uzaylıların kulhakları çok ilginç...​

Geri