.

🕒 Konu sahibi 16 saat önce aktifti
Esprili bir konudur diye baktım da, konu sahibi çok ağır şeyler yazmış.
O yüzden polemik yaratacak şeyler yazmadan çıkayım konudan.
Sevmedim.

Gaz yer mekan mi dinler ben küçükken teravih namazında kaçırmıştım rezil miyim şimdi

thalassa hanım isyanınıza çok hak veriyor ve çok iyi anlıyorum çünkü ben de burnu anında koku alan ve kendine o anı zindan edenlerdenim... ben tutabiliyorum mesela bu beceriyi kazanabilirsiniz dostlar sjsjs. müsait bi ortamsa gidin açık havaya bırakın gazınızı. buna ilkokulda falan gülüp yarışma düzenlerlerdi de hayatın içi maalesef o ilkokul değil. asansörde maruz kalmıştım o 15 kat bitmemişti.

Gerçi bizim insanlar gazını tuvalette bile duyurmamak için çeşitli yollara başvuruyor ilginç bir konu olmuş

bu nasıl bi dolup taşmak, allah başka dert vermesin fkkfjg

konuyu okuyunca aklıma hayal meyal hatırladığım bi anım geldi; benim benden bikaç yaş büyük duyma ve konuşma engelli kuzenim var. ufakken kendisi ara sıra gaz çıkarırdı, hatta böyle kalabalık halde otururken yaptığı bile olurdu, biz gülünce de neden güldüğümüzü anlamazdı, bi şey yaptığını da inkar ederdi. çünkü osurmanın sesli bi eylem olduğunu bilmiyordu...

avrupa'da osurmak serbest diye diye milyorlarca türk gencine avrupa hayali kurdurdular ama bakın işte hep isyan...

images

Aklima su geldi.:D

Saka bir yana gercekten hos bir olay degil. Ben toplu tasimayi fazla kullanmiyorum ama sanki sirf o an, o an'i bekliyormuscasina yapanlar var. Cok tilt oluyorum.

Bir de ailesinin yaninda ayip olmayacagini dusunup yapan var. Balkona kalk git iki dakika ne olacak? Amcam da boyle kotu bir huy var malesef. İki dakika balkona cikmak yerine karisi, kizi, oglu varken rahat rahat saliyor. Hatta yegenleri, yengeleri varken de yapiyor. Bu ornekler say say bitmez. Tamam cok sıkışmıştır insan ama yinede tutacaksin o kadar basit. Toplum icinde sevmedigim bir olay.

Gaz çıkarırsın da bile isteye bilinçli yapmazsın... Âdâb, erkân yani..(Zihinsel, bedensel engelli, sağlık sorunu olanlar dışında)

Tuvalet ne için var..

Tabi tabi siz şimdi geğirmiyorsunuzdur da

Geğirmekle bu bir mi?...Onu kibar bir şekilde örtbas edebilirsin fakat bunun olabilitesi yok...
Sen o zaman ulu orta eşinin dostunun yanında uygula madem..

Geliyorlar soldan soldan...

Yaa kahkaha attım okurken :) Alemsiniz vallahi. Çok havalı bir konu bulunmuş.. ;)))

Yaa çok tatlı kızmamış mı :d
Aslında yerden göğe kadar haklısın. Berbat bir kokuya devamlı maruz kalmak ve bunu insanların bilinçli yapıyor olması iğrenç bi durum...

Başlığı okuyunca aklıma direk babaların yatar-oturur arası bir pozisyonda tv izlerken popolarını hafif kaldırıp pırtlatması geldi..
Evet babam da yapıyordu. :d o an dönüp "ya baba yaaa" diye isyan ettiğimde "ne var yav" diyip tv izlemeye devam ediyordu. Muhtemelen hala yapıyodur.. :d

Onlar için aşırı normal..

Geri