.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yılandan bile korkmam hatta yanımdan geçip gittiği çok zaman oldu ancak örümcek fobim bir ara vardı, zamanla aştım. O fobi de sanırım küçük yaşta izlediğim örümcek istilası filmlerinden oluşmuştu. Böcekten de korkmuyorum.

Surungen hayvanlara benim fobim var. Hatta yilanlara diyelim sadece. Aslinda fobi de degil ben sevmiyorum abi. Yoksa elimde yakinimda bir silah olsa oldurmeye calisirim korkmam. Guzel duygular beslemeyen bir hayvan. İcguduleri tamamem canli oldurmek/yemek olan bir hayvan sonucta.

8 yıldır ben kendi kavanozlarımı kendim açıyorum... en son bunu söylediğimde çok havalıydım...
ben tiksiniyorum korkmaktan ziyade ve 8 yıldır böcek görüyorsam kendim baş ediyorum, allah onları bildiği gibi yabsın... arıdan filan hiç korkmam yalnız. o kara sinekler girdikleri yeri bulamayıp cama vuruyorlar, telaş etmeyip sakin olsalar çıkış yolunu bulabilecekler ama bir türlü gergin hallerinden kurtulamıyorlar

Parke böceği çıkıyordu önceki evde.
Bir şey olmaz diyenler de olmuştu. Ben rahat edemedim, niye? Baza başlığının tepesinde yakalamıştım çünkü.D yaşadığım ev içinde bulunmasına kattiyen tahammülüm yok. Gerisi kabulümdür.

allah o şişeyi de bildiği gibi yabsın! yağız bir anadolu çocuğunu madara ettirdi..

kızlae neden çığlık atıyolar cidden anlamıyorum ajsnxns ben elimle alıp hemen fırlatıyorum biyereee

Surungen hayvanlara benim fobim var. Hatta yilanlara diyelim sadece. Aslinda fobi de degil ben sevmiyorum abi. Yoksa elimde yakinimda bir silah olsa oldurmeye calisirim korkmam. Guzel duygular beslemeyen bir hayvan. İcguduleri tamamem canli oldurmek/yemek olan bir hayvan sonucta.
abi hayvan o.
nasil güzel bi duygu beslesin istiyorsun, kelebek de beslemiyor ama sırf renkli diye size konunca aşık sanıyorsunuz hayvanı

Son düzenleme:
Bir yaz gecesiydi, yesil çöp konteynerindan (yiyecek çöpü) milyonlarca kurt tasmis, ben ise bahcede keyif yapim diye cikiyorum, her adim atisimda bi gicirti var ayagimin altinda. Lambayi bi aciyorum aman Allahim...... hepsi evin isigina dogru geliyor ordu gibi....

Bu oyle sinek bocek simarikligi degildi tabi giydim cizmeleri, aldim elime hortumu supurgeyi yika babam yika camasir suyu ile...

kuzenin hesabını biri ele geçirmiş gibi bir akşam...

Antal'ya da işe yeni başlayalı bir yıl olmuştu sanırım. Melek adında güzel bir bayan aldılar işe. Yanımızda da bir halıcı vardı ve halıcıya biri yavru bir köpek hediye etmiş. Köpek tıpkı oyuncak köpeklere benziyor. Kurulup ta zıplayanlara. Hiç gerçekçi görünmüyor. Bir avuç boyunda bir şey. Bu oyuncak görünümlü yavru mutlu bir şekilde dili dışarıda bizim Büro'ya girdi. Birden bir çığlık koptu ve Melek masaların üstüne çıktı ve masadan masaya zıplamaya başladı. Köpeği mecburen sevemeden çıkarttık ve halıcıya geri verdik. Melek, ben köpekten korkarım dedi ve o gün işi bıraktı ve gitti. kaldık çirkin kızların arasında. Çok yazık oldu. Kendisini bir sene sonra çocuk bakıcısı olarak başka bir yerde gördüm, nişanlanmış tı. (Fobi (korku) denen şeyin bu kadar etkili olabileceğine inanmazdım, bu olayı yaşamış olmasaydım)

Bu tip hanımlar apartman papatyasidir, doğduğu andan itibaren betonlar arasında büyümüştür. Pek tabii hayatı boyunca doğaya entegre olmadıklarından takma tırnakları ile böcek elleyemezler. Güzelim al basmadan etekli Anadolu kadınlarını hüzne boğdunuz...

abi hayvan o.
nasil güzel bi duygu beslesin istiyorsun, kelebek de beslemiyor ama sırf renkli diye size konunca aşık sanıyorsunuz hayvanı
Lan ben eski kopegime sarilip dert anlatiyordum. İnsan yilana sarilir mi? Yahu tamam senin yaklasimin neden boyle ben biliyorum ama sonucta yilan yirtici hayvanlar kategorisinde ve icguduleri bir canliyi oldurmek/yemek uzerine kurulu.
Yok abi yilan falan olmaz bana gordugum yerde oldurmek icin elimden geleni yaparim.

Böceği parmagimla ite ite, ha buradan git buradan diye yol gösteren insanız neyse ki....
İsyerinde biz kız vardı eskiden yılan kelimesinden huylaniyordu, ay bu bir triplere girdi oynadığı aşırı belli ama salak... Erkekler de, ya korkma sakin ol canım demeye başladı... Aklıma geldi yine ayarım kaçtı....

Bir gün beni Büro'ya çağırdılar. Bu işi bir ben çözermişim. Bayanı, erkeği hepsi dışarı kaçmışlar. Dediler Büro'nun tam ortasında Akrep var. İnandım ama iş bana kaldı. Dikkatlice girdim ve bakındım. Tam kapı önünde sahiden büyük bir şey var. Yakından baktım, hiç bu kadar büyük bir Örümcek görmemiştim. Cinsi de çok farklı. Elim büyüklüğünde bir şey. Ama Akrep kesinlikle değil. Kendini zor taşıyor, yavaş hareket ediyor. Ayağımla ittim attım dışarıya. Tehlikeli mi bilmiyorum ama kül rengi kocaman bir Örümcek. Örümcekten erkekler de korkar bazen. (Ben de Akrep'ten korkarım ama çaktırmadım:))

böcek fobisi bende de var nefret ediyorum pisliklerden
hak verebilirim

Ben bana dokunulduğunda ve kedi ile köpek falan sürtünürse çığlık atarım ani refleks olarak.

Geri