Minyonita erkek bence ne kendisini goren var ne sesini duyan
Minyonitanin 1.60boyundaki saz arkadasi: VöleG ben Onu gormuSem KurbaN Kizdir KendiSi
Minyonitanin 1.60boyundaki saz arkadasi: VöleG ben Onu gormuSem KurbaN Kizdir KendiSi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ayyşş duygulandım valla..ömür kuş olur uçar sen kovalarsın o kaçar..seni romantik serseri.kzjjxns
diğer forumda rep atıyordun madem erkeğim sen de erkeklerden mi hoşlanıyordunMinyonita erkek bence ne kendisini goren var ne sesini duyan
ehehheispatla rep attigimi birakicam forumu
diğer forumdada ilani ask ettin filan diodun kolpa köylü seni
havalar iyice bi düzelsin, ben de şu dağıttığım k*çı başı bi düzelteyim çok güzel fikirlerim ve tavsiyelerim var…. azıcık bekle.kdkjds35’ lik çıtır Stock bana da tavsiye ver.
ne yapayım?
Öyle genel olarak, ne yapayım?
Neden bu kadar emin konuşuyorsunuzanlaşamıyorlar ortalık karışıyor o yüzden tavsiye veriyorum![]()
yaşadığımızdan olabilir mi acabaNeden bu kadar emin konuşuyorsunuz![]()
Sen kaldırabilirsin bence çünkü her yaşta olgun gibiydin sankiyaşadığımızdan olabilir mi acaba![]()
43 yasindayim ama forumda 39 sayilir mi bu yine tavsiye istermisin dadlim.ddd
Baslik mötüş
Klaus,40 yasindaki erkeklerden tavsiyeler konusunu da bekloroz