tamam sor söyle sonraben bunu kız arkadaşlarıma bi sorayım dur bekle.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tamam sor söyle sonraben bunu kız arkadaşlarıma bi sorayım dur bekle.
evet hepsi ruhsatlı silahla geziyormuş, hatta biri katana almış. uzak doğu kültürünü seviyormuş. ona muhalif bir arkadaşımız da Yatağan siparişi vermiş. Muğlalı olması etkili olmuş. forumdan bi kız arkadaşıma sordum. o sadece çocuğunun ismini forumsu koymakla yetinmiş. konuyla ilgili değil ama olsun.tamam sor söyle sonra
ahahhahhahahhaha aşırı komik bir çarsın sürekli görmek isterimevet hepsi ruhsatlı silahla geziyormuş, hatta biri katana almış. uzak doğu kültürünü seviyormuş. ona muhalif bir arkadaşımız da Yatağan siparişi vermiş. Muğlalı olması etkili olmuş. forumdan bi kız arkadaşıma sordum. o sadece çocuğunun ismini forumsu koymakla yetinmiş. konuyla ilgili değil ama olsun.
sokağa çıkma yeter, durduk yere seni de vurmasınlar.ahahhahhahahhaha aşırı komik bir çarsın sürekli görmek isterim
kahakaha attım hahahhahahaa
bu kadar komik olamaz bir insan as:ASD:A:SD
bir daha yapma ama tamam mı?
dağ başına döndüğünü kabul ediyorsun demeksokağa çıkma yeter, durduk yere seni de vurmasınlar.
@melnur ve @Yabani i turkiyeyi pek sevmez. Yani yazdiklarindan bir iskillenen benmiyim acaba derdim bu zamana kadar ama adamlar hukumeti de devleti de sevmiyor.rezil bir ülke derken iktidari kastediyorsun öyle değil mi?
seni tanımıyorum. çok alakasız konuşuyorsun.dağ başına döndüğünü kabul ediyorsun demek
ilerleme var
+1seni tanımıyorum. çok alakasız konuşuyorsun.
yani tanımadığım icin sahıslarına yorum yapamam. benim görüşümce, iktidarı elestirmek baska, devlete söz söylemek baska. neticede devlet kalıcı, bize ait bir organizasyon. yine insanımızın eksiklerini konusmak baska, ülkenin rezil olduğunu söylemek baska. ülkemiz 2b arazilerden ibaret değil. ailesinin hatalarını kapatmaya çalışana saygı duyulur. fakat ailesine sürekli kötü söyleyen için aynı şeyi söyleyemem. ya o aileden değildir, ya da aileye bağlı değildir. bağlı olmama hakları var evet, ama söz söylemek hakkı yok kimsenin. aileye bağlı olmayan, o aileyle neden ilgilensin? sadece fazla acımasız yorumlar olduğunu belirtmek istedim. yoksa şahısların bilemem.@melnur ve @Yabani i turkiyeyi pek sevmez. Yani yazdiklarindan bir iskillenen benmiyim acaba derdim ama adamlar hukumetide devletide sevmiyor.
Hatta melnurun hukumet ve devletin paralel olarak ayni kapiya ciktigini idda ettigi ve "turkiyeyi sevmiyorum" dan kacindigi bir tarzida mevcut.
Heralde kavram kargasasindan oyle gibi goruluyorlar saniyordum ama oyle degilmis.
Sevmemekte haklari elbette bir sey diyemeyiz.
Olm sen neyi dogru yapabiliyorsunda elestiri yapacaksin.Bunlar bizim kutsalımız sakın eleştirmeyin her ne olursa olsun.!
-Vatan,bayrak
-Din,Ezan
-Devlet,Atatürk,Osmanlı
-Tayyup
Sakıncalı şeylerle uğraşmayın.
İktidar devletin pareleli demedim, bu saatten sonra polemik yapmaya, kavga etmeye hiç niyetim yok çünkü, değmez. İktidarın devleti temsil ettiğini söylüyorum, anlaman için daha ne demem gerek. Ne haliniz varsa görün kardeşim, sen çok arzu ediyorsan sevebilirsin bana ne.@melnur ve @Yabani i turkiyeyi pek sevmez. Yani yazdiklarindan bir iskillenen benmiyim acaba derdim bu zamana kadar ama adamlar hukumeti de devleti de sevmiyor.
Hatta melnurun hukumet ve devletin paralel olarak ayni kapiya ciktigini idda ettigi ve "turkiyeyi sevmiyorum" dan tatli bir bilek hareketi ile kacindigi bir tarzida mevcut.
Heralde kavram kargasasindan oyle gibi goruluyorlar saniyordum ama oyle degilmis. Yabani neyse derim ama melnur tam olarak neden sevmedigine hakim birisi.
Sevmemekte haklari elbette bir sey diyemeyiz.
Benim şartlarım belli, yerine getir hemen.@melnur gel, sen de yaralan bu af'dan.
Oooo ooo paralel hukumetci abim naber jabshdbhdhhdBirikim yüklü ağam gene döktürmüş, vallahi ben ikna oldum sizi bilmem.
Kavga? Polemik? Yok be abi niye kavga edelim ulkeyi sevmiyorsun diye.İktidar devletin pareleli demedim, bu saatten sonra polemik yapmaya, kavga etmeye hiç niyetim yok çünkü, değmez. İktidarın devleti temsil ettiğini söylüyorum, anlaman için daha ne demem gerek. Ne haliniz varsa görün kardeşim, sen çok arzu ediyorsan sevebilirsin bana ne.
Yazılanları doģru anlamak yerine niyet okuyorsun.
Benim şartlarım belli, yerine getir hemen.
Her suç için herkesi ömür boyu hapiste tutamazsın.
Sıtıreynjer sinksOooo ooo paralel hukumetci abim naber jabshdbhdhhd
Devlet mi hukumetten cikiyor yoksa hukumetmi devletakjshsbhsjshdhdhhd