Bir tweet atan ve hükümeti eleştirenler en az 5 senedir içerde olan bir ülkede 40 bin azılı suçlu tahliye edildi.!!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
rezil bir ülke derken iktidari kastediyorsun öyle değil mi?Türkiye aflar ülkesi. Vergi affı, imar affı, kredi kartı affı,.....
Var mı başka bir ülke daha böyle? Ne rezil bir ülke yaaa, böyle nasıl kalkınsınki?
Hic bir ülke kendi kendisini rezil bir half getirmez.rezil bir ülke derken iktidari kastediyorsun öyle değil mi?
bunca olumsuzluklara rağmen, ülke hakkında bu kadar genel, bu kadar acımasız söylemler bana göre doğru değil. her ailenin içinde rezillik olur ama ailenin rezil olduğunu göstermez. fazla karamsar ve fazla acımasızsın sanki. ülkemiz güzel bir ülke. hepimiz eleştiriyoruz ama ne rezil bir ülke dersek barındırdığımız güzellikleri de hiçe saymış oluruz.Hic bir ülke kendi kendisini rezil bir half getirmez.
Tabiiki ülkeyi o hale getiren herkesi, iktidarı ve diğer emeği geçen herkesi ben dahilsem beni de sen dahilsen seni de kastediyorum efendim.
Konu başka, ülkenin doğa, tabiat,..... güzelliği değil. Dost acı konuşurmuş, o saydığım aflar rezillik değil de ne? Söylemleri de başka yöne çekmeye hiç gerek yok. Bir yerde dur demesini bilemezsen ülkedeki rezillik kalıcı hale gelir.bunca olumsuzluklara rağmen, ülke hakkında bu kadar genel, bu kadar acımasız söylemler bana göre doğru değil. her ailenin içinde rezillik olur ama ailenin rezil olduğunu göstermez. fazla karamsar ve fazla acımasızsın sanki. ülkemiz güzel bir ülke. hepimiz eleştiriyoruz ama ne rezil bir ülke dersek barındırdığımız güzellikleri de hiçe saymış oluruz.
ülkemizin tek güzel yeri taşı toprağı onu da betonlaştırıyoruz onun dışında fıs..bunca olumsuzluklara rağmen, ülke hakkında bu kadar genel, bu kadar acımasız söylemler bana göre doğru değil. her ailenin içinde rezillik olur ama ailenin rezil olduğunu göstermez. fazla karamsar ve fazla acımasızsın sanki. ülkemiz güzel bir ülke. hepimiz eleştiriyoruz ama ne rezil bir ülke dersek barındırdığımız güzellikleri de hiçe saymış oluruz.
Ülkede sadece doğa güzellikleri yok yahu. İktidarı eleştirirsin, yapılanları eleştirirsin tamam. Ama adını ülke koymazsın. Bunu anlamak zor olmasa gerek. İncelik ister bazı şeyler. Söylemleri başka yere çekmekten ziyade, söylemleri iktidardan genele çekiyorsun. Bu rahatsız edici bir durum. Ülkesini seven böyle konuşmaz.Konu başka, ülkenin doğa, tabiat,..... güzelliği değil. Dost acı konuşurmuş, o saydığım aflar rezillik değil de ne? Söylemleri de başka yöne çekmeye hiç gerek yok. Bir yerde dur demesini bilemezsen ülkedeki rezillik kalıcı hale gelir.
fazla karamsarsınız. anadolunun dört bir yani harika insanlarla dolu. bu toprakları bu kadar kolay harcamamak lazım. ülkemiz sadece piknik alanı değil yaülkemizin tek güzel yeri taşı toprağı onu da betonlaştırıyoruz onun dışında fıs..
Yanılıyorsun, olan biteni sadece iktidara yüklemek çok yanlış, genel olarak o ülkede yaşayanlarında katkısı var, iktidar toplumun aynasıdır. Bu benim görüşüm.Ülkede sadece doğa güzellikleri yok yahu. İktidarı eleştirirsin, yapılanları eleştirirsin tamam. Ama adını ülke koymazsın. Bunu anlamak zor olmasa gerek. İncelik ister bazı şeyler. Söylemleri başka yere çekmekten ziyade, söylemleri iktidardan genele çekiyorsun. Bu rahatsız edici bir durum. Ülkesini seven böyle konuşmaz.
fazla karamsarsınız. anadolunun dört bir yani harika insanlarla dolu. bu toprakları bu kadar kolay harcamamak lazım. ülkemiz sadece piknik alanı değil ya![]()
örnek versenefazla karamsarsınız. anadolunun dört bir yani harika insanlarla dolu. bu toprakları bu kadar kolay harcamamak lazım. ülkemiz sadece piknik alanı değil ya![]()
bu doğru. yine de ülkeye rezil diyemeyiz. benim görüşüm.Yanılıyorsun, olan biteni sadece iktidara yüklemek çok yanlış, genel olarak o ülkede yaşayanlarında katkısı var, iktidar toplumun aynasıdır. Bu benim görüşüm.
ben bunu kız arkadaşlarıma bi sorayım dur bekle.örnek versene
sokakta rahatça tanıdığın bir kız arkadaşın yürüyebiliyor mu? hadi akşam saatlerini de geçtim...