Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konu başlığını 40 bin tl olarak güncelleyeyim mi? Yada başka rakam önerin var mı? : ddKonuyu kim acmis dedim ben acmisim hsjdj. Arkadaslar bence bu rakam guncellenmeli.
Ben soylemiyim sonra linc ediyorlar.. forum kadinlari belirlesin..Konu başlığını 40 bin tl olarak güncelleyeyim mi? Yada başka rakam önerin var mı? : dd
Ne yapalım yani, evlenilecek erkeğin alması gereken minimum maaşa dair bir komisyon mu kuralım forum içinde : d konuyu sen açtığın için sana soruyorum. Ama madem %50 civarında zam geldi biz de 30 diyelim. Konuyu 30.000 TL olarak güncellemeyi düşünüyorum senin de onayın olursa :dBen soylemiyim sonra linc ediyorlar.. forum kadinlari belirlesin..
40 diyelim.Ne yapalım yani, evlenilecek erkeğin alması gereken minimum maaşa dair bir komisyon mu kuralım forum içinde : d konuyu sen açtığın için sana soruyorum. Ama madem %50 civarında zam geldi biz de 30 diyelim. Konuyu 30.000 TL olarak güncellemeyi düşünüyorum senin de onayın olursa :d