Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence her videonun altına ironi yazılsınanlamıyorlar
4 tane herifim var baska herife ihtiyacim yok, keyfim citir citir diyor hasbamYok valla özet geçer misin…
Sorun heriflerde .ddd4 tane herifim var baska herife ihtiyacim yok, keyfim citir citir diyor hasbam
Kesin hepsi 65+ agizda dis yok. Yarabbi el elamin evlerden irakkkSorun heriflerde .ddd
Bende gülmüyorum ortak bi yanımızın olması mucize gibi bir şey..alttan bana laf atmanı görmezlikten geliyorumBunlara gülen var mı gerçekten? Sağ olsun Yabani sayesinde haberdar olup izlerken de utanıyorum. Daha ne kadar rezilleşilebilir onu da kestiremiyorum.
Bende gülmüyorum ortak bi yanımızın olması mucize gibi bir şey..alttan bana laf atmanı görmezlikten geliyorum
Ben zaten gerizekalı demedim, şahıs olarak da birşey demedim. Tiktok kullanıyorsun da demedim. Kısaca ben bu dediklerinin hiç birini demedim.. videonun kalitesinin de pek umrumda olduğunu sanmıyorum. Çünkü başkasından banane? Güler, kızar yorum yapar geçerim. Sen yorumlarda gülenlere sitem edebiliyorsan benim de cevap hakkım doğuyor (: burdan kendinize hakaret çıkarmayın derim.Çok şükür gerizekalı biri değilim Ela. Algılarım da gayet açık. Kadının fenomen olduğundan haberim yok, tiktok uygulamasını zekaya hakaret algıladığım için kullanmıyorum. Şöyle belirteyim; video ironi de olsa espri olsa kalitesiz ve utanç duyulası.
Boş ver hiç bir şey sandığın gibi ciddi değildir.artık medeni konular paylaşacağım : )Tabii ki öyle bir niyetim yoktu. Araştırmacı kimliğine atıfta bulundum.![]()
Bizimki cerkes kizi birakmisben 4 taneye bedel 1 tane aslan gibi bulur köşeme çekilirim… analar böyle bir şey doğurmadıysa elbette bu anaların suçu benim değil <3