4 tane aslanlar kocamla mis gibi yaşıyorum.

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bence her videonun altına ironi yazılsın:D anlamıyorlar

Çok şükür gerizekalı biri değilim Ela. Algılarım da gayet açık. Kadının fenomen olduğundan haberim yok, tiktok uygulamasını zekaya hakaret algıladığım için kullanmıyorum. Şöyle belirteyim; video ironi de olsa espri olsa kalitesiz ve utanç duyulası.

Bunlara gülen var mı gerçekten? Sağ olsun Yabani sayesinde haberdar olup izlerken de utanıyorum. Daha ne kadar rezilleşilebilir onu da kestiremiyorum.
Bende gülmüyorum ortak bi yanımızın olması mucize gibi bir şey..alttan bana laf atmanı görmezlikten geliyorum

Çok şükür gerizekalı biri değilim Ela. Algılarım da gayet açık. Kadının fenomen olduğundan haberim yok, tiktok uygulamasını zekaya hakaret algıladığım için kullanmıyorum. Şöyle belirteyim; video ironi de olsa espri olsa kalitesiz ve utanç duyulası.
Ben zaten gerizekalı demedim, şahıs olarak da birşey demedim. Tiktok kullanıyorsun da demedim. Kısaca ben bu dediklerinin hiç birini demedim.. videonun kalitesinin de pek umrumda olduğunu sanmıyorum. Çünkü başkasından banane? Güler, kızar yorum yapar geçerim. Sen yorumlarda gülenlere sitem edebiliyorsan benim de cevap hakkım doğuyor (: burdan kendinize hakaret çıkarmayın derim.

Kendince dört eş göndermesine atıfta bulunup mizah yapmaya çalışmış ancak şakası bile çoğu insanın kaldırabileceği bir durum değil. Ciddi olma ihtimali yoktur bana kalırsa...

Geri