4 milyon Türk'ün yaşadığı Almanya'da yalnızca 53 Togg satılabildi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kurulu arabaları var, yoksa togg cennet cennet...
Fonda ırmağının akışına çalmaya devam tabi;

4 milyon Türk'ün yaşadığı Almanya'da yalnızca 53 Togg satılabildi.

Bu konunun doğruluğu araştırıldığı ve resmi kayıtlarda böyle mi çıktı :) yoksa Hz internet böyle yazdığı için mi diyorsunuz?

audinin vw in 2010-2015 modellerini bikaç yüz euroya alıyorlar niye togg alsınlar salak mı onlar q

Yalan haber, sadece Berlin'de 10 bin satıldı, 2 bin teslim edildi 8 bin yıl sonuna verilecek.

Bu konunun doğruluğu araştırıldığı ve resmi kayıtlarda böyle mi çıktı :) yoksa Hz internet böyle yazdığı için mi diyorsunuz?
Biraz da sen resmi kaynaklardan araştır madem şüpheli bakıyorsun.

Yalan haber, sadece Berlin'de 10 bin satıldı, 2 bin teslim edildi 8 bin yıl sonuna verilecek.

Biraz da sen resmi kaynaklardan araştır madem şüpheli bakıyorsun.
Ticaret Bakanlığının açıklanmasında ilk etapta 100 ikinci etapta bin tane ihraç edileceği yazıyor herhalde bu ihraç edilecek araçlar orada bir kapalı yerde tutulmak için gönderilmiyor değil mi. Ayrıca Kaç gün oldu satışa sunulalı bir tartalım.

Ticaret Bakanlığının açıklanmasında ilk etapta 100 ikinci etapta bin tane ihraç edileceği yazıyor herhalde bu ihraç edilecek araçlar orada bir kapalı yerde tutulmak için gönderilmiyor değil mi. Ayrıca Kaç gün oldu satışa sunulalı bir tartalım.
Ben bilmem orasını, tek bildiğim Berlin'de 10 bin satışın olduğu.

Fiyati nekadar 20bin € duydum en son. Benim arabam opel 7.400€ aldim. Su siralar 5 kurusum yok 0dan bir araba alamam sahsen. Ama olurya ilerde alabilirsem neden olmasin.

Bu arada mercedes bmw audi vs gibi stallionler varken piyasaya giren 0 bir markaya kim hemen atlar?
Bel alti vurmaniz gereken baska ciddi konular var,:))

Fiyati nekadar 20bin € duydum en son. Benim arabam opel 7.400€ aldim. Su siralar 5 kurusum yok 0dan bir araba alamam sahsen. Ama olurya ilerde alabilirsem neden olmasin.

Bu arada mercedes bmw audi vs gibi stallionler varken piyasaya giren 0 bir markaya kim hemen atlar?
Bel alti vurmaniz gereken baska ciddi konular var,:))

Opel sıfır mı, hangisi?
7400 x 50 = 370000
Opel'in direksiyonunu verir gönderirler burada.
Bana oradan bi Mokka göndersene :(

Ben de almazdım. Stuttgarttan Sivas'a 17 kere şarj etmek gerekir.

E geldim Sivas'a. Kayınçoda da var togg. Nasıl hava atacam?

Türkler almıyor ki elin Sarı almanı niye alsin.
Yani ben olsam ben de almam.
Audi varken....

Fazla bile satılmış. Orada bir süksesi olmaz bunun. Bir zamanların doğan şahini olur orada ancak.

Bayi yok, internet üzerinden satış oluyor. Yani biz bu piyasada yokuz demek istemişler. Ciddi olan bayi açar, servisi olur,.......
Bir kaç gaza gelen AKP'li dışında kimse almaz.

Opel sıfır mı, hangisi?
7400 x 50 = 370000
Opel'in direksiyonunu verir gönderirler burada.
Bana oradan bi Mokka göndersene :(
Opel mokka x ikinci el.. 150000bin gitti. Guzel temiz bana yeterli. Ya Turkiyede herseyin suyunu cikarttiklari gibi araba fiyatlarina diyecek birsey bulamiyotum malesef

54.’sünü bana @Gamer alacak. Değil mi? fjjfjfj
Offf iyi ki şaka kaldırıyor bu çocuk jfjfjf

Geri