4 milyon kişinin banka hesabının bloke edilmesi

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 190 gün önce görüldü

Kredi Yurtlar Kurumundan (KYK) kredi alan ancak borç taksitlerini ödeyemeyen yaklaşık 217 bin 216 kişi de e-hacize maruz kalanlar arasında.
Bazı bankalar borç sahiplerine bilgi verirken bazı bankalar bilgi verme gerekliliği bile duymuyormuş. ^^
Dikkat edin hacizlenmiş olabilirsiniz!

Son düzenleme:
benim ödeme tarihim doktora nedeniyle ertelendiği için rahatım ama 3 arkadaşımın başına gelmiş olan durum...... akp bu kozu genel seçimlere saklıyor, o zaman borçlar silinecek at fava bekle.......

borç silinmesi diye bir durum olamaz babanız bile beleş para vermiyor bu devirde. Silse silse faiz siler o da peşin ödeme vaadiyle. Nasıl çatır çutur yediyseniz, tıpış tıpış ödeyeceksiniz kardeşim.

Son düzenleme:
kimse krediyi alırken bu vatandaşların kafasına silah dayamadı, alacak tabi devlet. kredi yattığı gün bankamatiğe koşup parayı çekenken, sonra da çatır çutur yerken, ezerken iyiydi.

burs alıp günde 3 paket sigara içen, okula her gün farklı kıyafetlerle giden, okuldan çıkar çıkmaz kafede amerikano içmeden kendine gelemeyenler zorunuza gitmiyor da, kyk kredisi alıp bunları yapanlar mı zorunuza gidiyor......... hadi cnm hadi uzayınnnnnnn..........

Onlarca firmanın vergi borçlarını silip kulüp borçlarına yardımcı olan devlet, öğrencilere verdiği 3 kuruşun peşine düşüyor. Oginin dediği gibi okula araba ile gelip o kafe senin bu kafe benim gezenler burs alırken, ailesinden para alamayan durumu iyi olmayan öğrenciler kredi alıyordu. Ödemedim, ödemeyi düşünmüyorum.

Zamanında büyük vurgun yaptım, hâlâ çatır çatır yiyorum ve ödemiyor olmak da çok keyifli, kimse benden bir tl alamaz :)

Kredi alırken şartları belli olan sözleşmeye imza atmadan önce dile getireceğiniz hususu parayı yiyip iş işten geçtikten sonra dillendirdiğinizden dolayı ne yazık ki size hak veremiyorum gencler. Hurmalar tırmalar malum. He ben de aldım kredi 2 yıl sonra da ödedim. Şimdi ki aklım olsa alır mıyım ? Kesinlikle hayır. He ödemiyorum demek de en doğal hakkınız fakat haciz diye de bir durum var sizi gerçeklerle tanıştırabilir. Üzgünüm gençler.

Burs alan gençlerin maddi durumunun iyi olduğundan bahsetmek istemişsiniz sanırım o nu başka bir konuda tartışmamız lazım.

Son düzenleme:
okusaydınız da siz de burs kazansaydınız o zaman. ben iki yıl boyunca sabah 9 akşam 6 çalıştım, akşam işten çıkıp okulun yolunu tuttum, çabaladım, bocaladım ama kılçıksız bir şekilde mezun da oldum. bakan cocuğu değilsen milyonlarla oynayıp ya hak çekip ok atamıyorsan, paşa paşa ödeyeceksin. herkes zengin olacak diye bir şey yok. lahanayı yerken kırt kırt, sapına gelince meeeğ.

Geri