Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Haydi soyleeeeeeeeeee...Melo dan sonra yosun'un şampiyon olması tamamen tesadüf mü bir sonraki yarışmanın birincisini ben söyleyeyim size
Ne demek istiyorsun açıkça söyle @ibadeath bakalım?Melo dan sonra yosun'un şampiyon olması tamamen tesadüf mü bir sonraki yarışmanın birincisini ben söyleyeyim size
Söylediklerine bir açıklaman olması lazım biraz yukarı postlara çık ne yazdığını mı bilmiyorsun:=)
Evet bazen bilmiyorum kafam yoğun bu aralarSöylediklerine bir açıklaman olması lazım biraz yukarı postlara çık ne yazdığını mı bilmiyorsun:=)
tam sopalıksın ya senEvet bazen bilmiyorum kafam yoğun bu aralar
Kıskanma yaaa başarıları mı okeyde de seni yeniyorumBu yoSun da sanırsın Dünya Kupası kazanmış 1 aydır kutlamalar tebrikler devam ediyor.![]()
Havuç dilimli baklava ilk sayfada görsel mevcut:=)Yosun sen ne yapmıştın havuçlu kek mi
Görsel güzel de, tadı nasıl oldu ben de yaparım bunuHavuç dilimli baklava ilk sayfada görsel mevcut:=)
çok lezizdi vallahi muhteşem oldu:=)Görsel güzel de, tadı nasıl oldu ben de yaparım bunu
Bizim belirledigimi sartlar altinda alinan odulleri istediginiz yere yatirabilirsiniz. A olarak verilen ödül B olarak talebiniz üzere istediginiz sekilde yatirilmiyor.X bey bende ödülümü buraya yatırılmasını rica ediyorum.
![]()