4 kişiyi buldum

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle söyleyeyim, ben tartışma konusunu takip etmedim gözüme çarpan mesajları okuyup geçtim. Olaydan sonradan haberim oldu, No Pasaran hocamla da özelden konuştuk, onu diğer forumdan da az çok tanıyorum insanlarla dalga geçecek birisi değil, her görüşe saygısı olan biri. Mesaj geçmişini silmeseydim gösterirdim, burada din ile yada üyelerle dalga geçmiyor. Konusunu açmış ve gelecek tepkileri ölçmek istemiş. Önceden Serhat'a yazdığı gibi hemen hemen aynı tarzda etiketler yemiş.

Böyle bir konu açmasa daha güzel olurdu, şimdi tartışıp birbirimizin kalbini kırmazdık ama yapacak bir şey yok konu açılmış oldu.

Biz hallettik durumu. Onu bir lafım ile kırmıştım. Özür diledim. Gerçekten bende tanıdığım için böyle bir tepki verdim ya. Çok değer verdiğim biridir. Ama işte yanlış anlaşılmalar olunca böyle olduk.

Senin yorumlarini takip edenler yada denk gelenler acaba kendilerine hic sordular mi?
Lan bu adam, bu 4 kisi konusunda, bu konuda neden hep panik halinde diye.
Sen neden sürekli, baska forumlarda dahi bu 4 kisi olayini dile getirip kuyruguna basilmis kedi gibi saga sola zipliyorsun ?

Ben PKK sempatizani olan 4 kisi biliyorum. bunu PKK ile ilgili bir konuda dile getirdim ve yorumlarini bekledim.
Ne yaptim, dünyayi mi yiktim, yoksa güneydoguyu havaya mi ucurdum?

Neden bu kadar heyecan la bu mesajin üstüne gittin SEN ?

Bana bi,
KAHROLSUN PKK, KATIL APO desene.

Niye bu kadar panikledigini anlamiyorum. Acikla bize bu paniginin sebebini.

Senin yorumlarını takip edenler ya da denk gelenler acaba hiç kendilerine sordular mı?
Lan bu adam neyin peşinde ne gördü ne biliyor da 4 kişi diye bağırıyor

Sen madem pkk sempatizanı 4 kişi biliyorsan delikanlı olursun bunu isim/nick belirterek açıklarsın. Sende kurtulursun senin şu muhabbetinle dalga geçen söylediğin sözler üzerinden mizah yapan bizlerde kurtuluruz.
Ben bunu saklıyorum,söylemiyorum onlar kendileri söylesin diyorsan demek ki o bahsettiğin anonim olan kişiler gibi sende bir pkk yandaşısın ve söylemeye çekiniyorsun/korkuyorsun? Bak bende seni şuan pkk yandaşı yaptım çok kolaymış değil mi? Lafının nereye gittiğini bil kardeş,sen kimsin ki bir insanı "pkk sempatizanı" olarak görüyorsun? Bilgisayar başından böyle büyük bir iddaayı nasıl ortaya atabiliyorsun? Neye dayanarak?

Öncelikle diğer arkadaşlardan Jack'e, Jack'in üslubuyla cevap vereceğim ve yaratacağım rahatsızlıktan ötürü özür dileyerek başlayayım.

"Lan bu adam" ın değil sen, kimse kuyruğuna basamaz önce onu bilerek başlayalım. Algılayış tarzın hatalı yine ben panik halinde değil, mizah yapar halindeyim. Bildiğin mizah yapıyorum, gülüyorum eğleniyorum. Bir eğitim kitabında okumuştum insanların hatalarını mizahi bir yolla yüzlerine vurduğun zaman, anlayış gösterip vazgeçerler diye. Kaidenin içindeki istisnaymışsın.

Nerden biliyorsun? Sen de bunu açıkla istersen. O kadar komik ve gülünçtü ki sürekli bunun mizahını yapmak geliyor içimden.

"4 kişi biliyom 4 ", "Nerde o 4?" , "Cesur olsun o 4" naralarına kahkaha atmıştım oturduğum yerden ve yine kendimce eğleniyorum.

Ben senin sözüne neden heyecan yapayım ki? Benim hayatımda hangi vasıfta bulunuyorsun yahut? Forum bura forum, hayat sokakta. Power tuşuna basınca bitiyor burası

Forumlara girmek için 2 nedenim var benim, kendimi geleştirebileceğim karşıt görüşlü insanlarla - maalesef bu kategoride değilsin.- fikir alışverişi yapmak, eğlenmek - bu kategoridesin.-

İlkokul sırası mı bura? İngilizce dersi mi? Repeat after me mi yapıyoruz?

Kahrolsun tüm katil bireyler, katil devletler, katil oluşumlar insanları katledelen tüm anlayış, ideoloji, fikirler. Kahrolsun militarizm. Kahrolsun silahta çözümü arayanlar.

İçin rahatladı mı?

Peki sen de bana bir "Kahrolsun Roboskide 34 cana kıyanlar, vur emrini verenler" der misin?

Açıkladım.

Ben böyle posta şapka çıkartırım. :hi:

Senin yorumlarını takip edenler ya da denk gelenler acaba hiç kendilerine sordular mı?
Lan bu adam neyin peşinde ne gördü ne biliyor da 4 kişi diye bağırıyor

Sen madem pkk sempatizanı 4 kişi biliyorsan delikanlı olursun bunu isim/nick belirterek açıklarsın. Sende kurtulursun senin şu muhabbetinle dalga geçen söylediğin sözler üzerinden mizah yapan bizlerde kurtuluruz.
Ben bunu saklıyorum,söylemiyorum onlar kendileri söylesin diyorsan demek ki o bahsettiğin anonim olan kişiler gibi sende bir pkk yandaşısın ve söylemeye çekiniyorsun/korkuyorsun? Bak bende seni şuan pkk yandaşı yaptım çok kolaymış değil mi? Lafının nereye gittiğini bil kardeş,sen kimsin ki bir insanı "pkk sempatizanı" olarak görüyorsun? Bilgisayar başından böyle büyük bir iddaayı nasıl ortaya atabiliyorsun? Neye dayanarak?

Saçların çok güzel be çocuk :T:

Ah bir de beni anladığına inanmış olsam.

Neyse karizmatik veda edelim biz de klgşkgd

Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.

Mevlana

Adabımızı kaybetmemişken henüz.

Selamlarla.

Onu bunu bilmem de, ben 5. kişiyim sanırım :) Çok mu açık oldu bilmem :) hiç beşinci olmamıştım...

Jack'e bir çok konuda katılmıyorum ama bu konuda hem fikirim ..
pkk'ya sempati duyanlar var bence de ..

bak ilk defa gerçekten kızdım.yeter daaaa! nopasaran'da bi trolleme sevdası vardı zaten.haklı çözümlemeleri olabilir.ama bana kalırsa bu kadar uzatılıp dallanıp budaklandıracak bişi yok ortada.liseli kızlar gibi kafamda bıdıbıdı bıdıbıdı.yazık ya valla.

Bu arada No Pasaran ve çetesinin makara geçme bahanesiyle açtığı bu konuda yapmış olduğu göndermesini hiç üzerime alınmadım .. Zaten o konu ölü doğmuştu bende bunu belirtmiştim, bu konuysa tam bir hilkat garibesi ..

Bu konu sadece Jack Sparrow a saldırmak amacıyla açılmış bir konudur.Rahatladınız mı? Sende boş ver artık Jack kimse kim o 4 kişi herkes kendinden vicdanından sorumludur bu hayatta.

Yine öğrenemedim o 4 kişiyi yada konuyu fransız gözlüğü ile okudum. :T:

Ayrıca forumda tartışma çıkmasın, kişiler polemikler içinde birbirlerini boğmasın hassasiyeti üzerinde duran SAYIN YÖNETİM GüLSe Lethe EmRe ve diğerleri .. BU KONU SADECE VE SADECE POLEMİK ÜZERİNE AÇILMIŞ ÜSTELİK DE KENDİ YÖNETİMİNİZDEN BİRİ TARAFINDAN .. Neden hala seyirci kaldığınızı anlamış değilim ..

O değil de pek bir popüler oldu bu sosyal deneyler.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri