4 kişiyi buldum

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O konuya ben de bir-iki kere cevap yazdım, en az sizler kadar inançlarıma bağlı birisi olarak, farklı pencereden bakarsanız olayın gerçekliliğini anlayacaksınız.
Eğer inançla alay etmek gibi bir düşüncesi yada niyeti olsaydı, kalkıp burada bunu apaçık dile getirmezdi.

Bi yönetici olarak yaptıgın doğrumu bi düsün derim ? No Pasaran

Bunun yöneticilikle alakası yok.
Yöneticilik kısmı çok göze batıyor galiba? Zira konu hala bir tartışma konusudur ve forum varolduğu sürecede tartışılabilir.
Bunu daha önce yönetici olmadan önce de yaptım.
Ama o konuyu açıklayıp ifşa etmedim henüz.
Onu açıklasam inan bazı kişiler foruma giremez.

Arkadaşlara ben kefilim, müslümanları aşağılayalım, İslamı kötüleyelim diye açmadılar konuyu.

Bu kadar abartmayın adamın kimseyle dalga geçtiği yok. Sadece 4 kişi diye sürekli muhabbet dönmesine neden olan şahısa karşı şuan ki bu konuda bir göndermede bulunmuş. Yani o tartıştığımız konu ile alakasız olduğunu düşünür ve sakin olmanızı söylerim. Nitekim şöyle bir bakarsak sürekli vatan haini,müslüman düşmanı,imansız,cahil,kalbi mühürlü diyen 4 kişi değil 44 kişi yine bulunur bunun için ayrıca bir araştırma yaptığını,yapacağını düşünmek saçma.

Mazlum'un daha önce kimseyi ve hiç bir konuyu aşağıladığını görmedim.
Samimiyetinden asla şüphe duymadım, duymayacağım.

No Pasaran eger hatalı sen degilsen söylede girmesin o zaman o kisiler foruma bizde bilelim en azından doğru olan neymıs benım ordaki yönetici olarak dedigim herkesin fikri farklıdır senn bu u dusunmen lazım burda tartısma cıkarmaya veya birilerni kırmaya gerek yok ona bakılırsa forumda cok tartısılcak sey var bi kac kisi yuzunden izin veriliyormu hayır
Demekki bunada izin verilmemesi gerekiyo

Cesaretten bahseden arkadaşım, cesur ol da üstü kapalı söylemlerden vazgeç. Mimleme anlayışını dök tüm çıplaklığıyla.

Ama tek bir şartla :

Somut konuş, insanlara hala sıfat yakıştırıp "şucu, bucu" demeye devam ediyorsun madem öyle göster. Göster ki şizofrenik davranmadığını, somut verilerle konuştuğunu bilelim.

Anlatıp duruyorsun, hani nerde bu yaşanan olaylar? Göster ben de lanet okuyayım.

Peki ya gösteremezsen?

Senin yorumlarini takip edenler yada denk gelenler acaba kendilerine hic sordular mi?
Lan bu adam, bu 4 kisi konusunda, bu konuda neden hep panik halinde diye.
Sen neden sürekli, baska forumlarda dahi bu 4 kisi olayini dile getirip kuyruguna basilmis kedi gibi saga sola zipliyorsun ?

Ben PKK sempatizani olan 4 kisi biliyorum. bunu PKK ile ilgili bir konuda dile getirdim ve yorumlarini bekledim.
Ne yaptim, dünyayi mi yiktim, yoksa güneydoguyu havaya mi ucurdum?

Neden bu kadar heyecan la bu mesajin üstüne gittin SEN ?

Bana bi,
KAHROLSUN PKK, KATIL APO desene.

Niye bu kadar panikledigini anlamiyorum. Acikla bize bu paniginin sebebini.

Arkadaşlara ben kefilim, müslümanları aşağılayalım, İslamı kötüleyelim diye açmadılar konuyu.

O zaman kurduğu cümleler düzgün olacak.

Serhat bak şimdi, bu yazacağım mesajı silme. Kalsın sen de bir süre.

Forumda dini tartışma içeren bir konu açacağım.
Açtığım konuda beni din düşmanı, cahil, aklı ermeyen, kalbi mühürlü yada vatan haini ilan edecek 4 kişi bulacağım sana

Ama tabi açacağım konu da var olan verilerden ve bu veriler üzerinden soracağım birkaç sorudan oluşacak.

Akşam gibi açacağım konuyu.

O bahsettiğim konuda dedim ya, buradakileri o çocukla kıyaslayamam diye. Göreceksin, bence yanılmayacağım ve çoğu yazdıklarımı okumadan ve okusalar bile alakasız yerlerden, tepeden bakarak cevap verecekler

Burada zaten islama değil ki.. İnsanlara laf sokmak amaçlı açıldığı için herkes tepki gösteriyor. Ve konu her yöne çekilir burada. Burada resmen ben kışkırtıcı konu açacağım herkes beni dinsiz düşman vesaire şeyler sanacak diye yazmış.

Biz bu zaman kadar kime düşman gözüyle baktık? En azından ben.. Bu zamana kadar en iyi anlaştığım kişilerdi. Aynı düşünmesek bile en saygı duyduğum kişilerdi.Ama konuyu açma şekilleri farklı. Her ne kadar öyle değil deseler bile. Evet dinle dalga geçmek değil ama üyelerle dalga geçmek..

hadi hep birlikte gülelim.

Teşekkür ederim hocam.
Akıl var mantık var yani.
Dalga amaçlı açsam bunu açıklayacak kadar aptal mıyım?
İşlerine gelmediği için konuyu oraya evriltiyorlar.
Eğer uslup açısından bundan sonra daha dikkatli olunursa anektodun amacına ulaşmış olur.

Jack Sparrow sende artık kurduğun cümlelere dikkat et olur mu.
Hayır suscam suscam diyorum sana karşı ama yeter yahu.
onlar din üzerine 4 kişiyi ortaya çıkarıyor. Sende 4 PKK yı çıkar. Hodri meydan yapın hadi.

No Pasaran eger hatalı sen degilsen söylede girmesin o zaman o kisiler foruma bizde bilelim en azından doğru olan neymıs benım ordaki yönetici olarak dedigim herkesin fikri farklıdır senn bu u dusunmen lazım burda tartısma cıkarmaya veya birilerni kırmaya gerek yok ona bakılırsa forumda cok tartısılcak sey var bi kac kisi yuzunden izin veriliyormu hayır
Demekki bunada izin verilmemesi gerekiyo

Burada kimseyi kırmak değil bazı yanılgıları öne sürüyorum.
Bu bugün olan birşey değil.
Bu ithamlar hep vardı.
Belki bu sayede bundan sonra bir daha olmaz ne dersin?

Hadi şiir yazayım size sakinleşin asdsdafsdg

Öncelikle diğer arkadaşlardan Jack'e, Jack'in üslubuyla cevap vereceğim ve yaratacağım rahatsızlıktan ötürü özür dileyerek başlayayım.

Senin yorumlarini takip edenler yada denk gelenler acaba kendilerine hic sordular mi?
Lan bu adam, bu 4 kisi konusunda, bu konuda neden hep panik halinde diye.
Sen neden sürekli, baska forumlarda dahi bu 4 kisi olayini dile getirip kuyruguna basilmis kedi gibi saga sola zipliyorsun ?

"Lan bu adam" ın değil sen, kimse kuyruğuna basamaz önce onu bilerek başlayalım. Algılayış tarzın hatalı yine ben panik halinde değil, mizah yapar halindeyim. Bildiğin mizah yapıyorum, gülüyorum eğleniyorum. Bir eğitim kitabında okumuştum insanların hatalarını mizahi bir yolla yüzlerine vurduğun zaman, anlayış gösterip vazgeçerler diye. Kaidenin içindeki istisnaymışsın.

Ben PKK sempatizani olan 4 kisi biliyorum. bunu PKK ile ilgili bir konuda dile getirdim ve yorumlarini bekledim.
Ne yaptim, dünyayi mi yiktim, yoksa güneydoguyu havaya mi ucurdum?

Neden bu kadar heyecan la bu mesajin üstüne gittin SEN ?

Nerden biliyorsun? Sen de bunu açıkla istersen. O kadar komik ve gülünçtü ki sürekli bunun mizahını yapmak geliyor içimden.

"4 kişi biliyom 4 ", "Nerde o 4?" , "Cesur olsun o 4" naralarına kahkaha atmıştım oturduğum yerden ve yine kendimce eğleniyorum.

Ben senin sözüne neden heyecan yapayım ki? Benim hayatımda hangi vasıfta bulunuyorsun yahut? Forum bura forum, hayat sokakta. Power tuşuna basınca bitiyor burası

Forumlara girmek için 2 nedenim var benim, kendimi geleştirebileceğim karşıt görüşlü insanlarla - maalesef bu kategoride değilsin.- fikir alışverişi yapmak, eğlenmek - bu kategoridesin.-

Bana bi,
KAHROLSUN PKK, KATIL APO desene.

İlkokul sırası mı bura? İngilizce dersi mi? Repeat after me mi yapıyoruz?

Kahrolsun tüm katil bireyler, katil devletler, katil oluşumlar insanları katledelen tüm anlayış, ideoloji, fikirler. Kahrolsun militarizm. Kahrolsun silahta çözümü arayanlar.

İçin rahatladı mı?

Peki sen de bana bir "Kahrolsun Roboskide 34 cana kıyanlar, vur emrini verenler" der misin?

Niye bu kadar panikledigini anlamiyorum. Acikla bize bu paniginin sebebini.

Açıkladım.

Jack Sparrow sende artık kurduğun cümlelere dikkat et olur mu.
Hayır suscam suscam diyorum sana karşı ama yeter yahu.
onlar din üzerine 4 kişiyi ortaya çıkarıyor. Sende 4 PKK yı çıkar. Hodri meydan yapın hadi.

Bende sana bulasmayayim diyorum, kendi halinde takil diyorum ama rahat durmadin yine.

Sen kendi kurdugun cümleleri benimkiyle kiyaslasana bi Allahaskina :)

Forum oyunlarinda, millete isim vermeden giydirdigin laflari, mesajlari da gözümün önüne getirince,

BAK SU KONUSANA dedim icimden :)

senin tavsiyeni bana birisi söylesin ama bu sen olamazsin.
Öyle melek gibi insanlar var forumda. Onlar söylüyor ve ben de onlari dinliyorum zaten.
Kendini yorma sen, takil kafana göre, ama bana degil (;

O zaman kurduğu cümleler düzgün olacak.

Serhat bak şimdi, bu yazacağım mesajı silme. Kalsın sen de bir süre.

Forumda dini tartışma içeren bir konu açacağım.
Açtığım konuda beni din düşmanı, cahil, aklı ermeyen, kalbi mühürlü yada vatan haini ilan edecek 4 kişi bulacağım sana

Ama tabi açacağım konu da var olan verilerden ve bu veriler üzerinden soracağım birkaç sorudan oluşacak.

Akşam gibi açacağım konuyu.

O bahsettiğim konuda dedim ya, buradakileri o çocukla kıyaslayamam diye. Göreceksin, bence yanılmayacağım ve çoğu yazdıklarımı okumadan ve okusalar bile alakasız yerlerden, tepeden bakarak cevap verecekler

Burada zaten islama değil ki.. İnsanlara laf sokmak amaçlı açıldığı için herkes tepki gösteriyor. Ve konu her yöne çekilir burada. Burada resmen ben kışkırtıcı konu açacağım herkes beni dinsiz düşman vesaire şeyler sanacak diye yazmış.

Biz bu zaman kadar kime düşman gözüyle baktık? En azından ben.. Bu zamana kadar en iyi anlaştığım kişilerdi. Aynı düşünmesek bile en saygı duyduğum kişilerdi.Ama konuyu açma şekilleri farklı. Her ne kadar öyle değil deseler bile. Evet dinle dalga geçmek değil ama üyelerle dalga geçmek..

hadi hep birlikte gülelim.

Şöyle söyleyeyim, ben tartışma konusunu takip etmedim gözüme çarpan mesajları okuyup geçtim. Olaydan sonradan haberim oldu, No Pasaran hocamla da özelden konuştuk, onu diğer forumdan da az çok tanıyorum insanlarla dalga geçecek birisi değil, her görüşe saygısı olan biri. Mesaj geçmişini silmeseydim gösterirdim, burada din ile yada üyelerle dalga geçmiyor. Konusunu açmış ve gelecek tepkileri ölçmek istemiş. Önceden Serhat'a yazdığı gibi hemen hemen aynı tarzda etiketler yemiş.

Böyle bir konu açmasa daha güzel olurdu, şimdi tartışıp birbirimizin kalbini kırmazdık ama yapacak bir şey yok konu açılmış oldu.

No Pasaran sen ateistsin diye bilyorum eger öyleyse sen kendin nasıl öyle bisiye inanıyosun inancın varsa burdaki cogu kisininde allaha var o actıgın konu zaten sacma sapan bisi burdaki hic bir müslüman inanmaz yani eger saygı bekliyorsan kendininde actıgın konunun altına kısa bi not dusup acıklama yapsaydın eger belki bu kadar uzamazdı ?

Bende sana bulasmayayim diyorum, kendi halinde takil diyorum ama rahat durmadin yine.

Sen kendi kurdugun cümleleri benimkiyle kiyaslasana bi Allahaskina :)

Forum oyunlarinda, millete isim vermeden giydirdigin laflari, mesajlari da gözümün önüne getirince,

BAK SU KONUSANA dedim icimden :)

senin tavsiyeni bana birisi söylesin ama bu sen olamazsin.
Öyle melek gibi insanlar var forumda. Onlar söylüyor ve ben de onlari dinliyorum zaten.
Kendini oyrma sen, takil kafana göre, ama bana degil (;

bak buna gülünür he valahi :zuha:

Seviyeni belli ettikçe seviniyorum jack :cici:

Bu yüzden mi isim vermeden bana psikopat diyorsun doktor serbest bırakın dedi diyorsun :D

ahahah az ilerde oyna az ilerde oyna. :D

Yil olmus 2014 kucucuk forumdan dunya duzenini degistirmek amaclaniyo .d hadi komple forum ateist olsak yada onlari savunsak nolcak , forum disina cikinca yinemusluman musluman kalcak ateist ateist olcak ve herkes inancini yada dusundugunu kalbinde yasicak :) 4 kisiymis 5 kisiymis ne farkedecekki herkes kalbinde yasadikca bi sorun kalmaz . ben inanmiyorum dersin inananlarada karismAzsin sorun hallolur :) Kuranda su soyleydi bu boyleydi diyerek tartismak acmak gereksiz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri