4 kişiyi buldum

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boyle bir konu hic hos degil. Her ne kadar aklinizda canlandirdiginiz seyleri kanitlamak istesenizde bunu alelade yapmak etik degil. Özellikle yonetici birinin buna yeltenmesi son zamanlardaki yonetici seciminin sorgulanmasina mahal veriyor. Ben de gidip birine mesaj cekeyim bak simdi bunlari nasil kiskirtacagim diye daha sonra gelip sergileyeyim. Yakistiramadim.

Çıksın o 4 kişi !!!

Fazla çocukça olmuş. I ıh olmadı bu.

Devlet meselesi oldu lan o 4 kişi ahaha :D

Başgan yine yapacağını yapmışsın helal olsun :p

Şimdi bizde konu açalım. Ateistlere ve diğer dinde olanlara.
4 5 6 7 9 10 kişiyi bulduk lan. Kışkırttık milleti gördün mü asdkjhsadgsadf

Gül gül gül. Vallahi karnım ağırdı. Siz çok yaşayın emi.

Bende baskalarindan beklerdim ama snden beklemezdim No Pasaran.Konuda hic yorumum yok ama onca yorum yapip zahmet verip aciklama yapmaya calisan arkadaslari sadece bu amac iicin yorman cok ayip olmus gercekten..Ve bunu arkadaslarinizla gulerek izlemis olmaniz.soyleyecek soz yok sadece yakistiramadim

iyi geceler

Konu zaten herşeyden önce bir tartışma konusudur.

Bu konuyu herhalikarda açacaktım.

Sadece ek bir kişisel anektod ekledim.

Ve bu konuya ne açıdan bakıldığına bağlı. Siz saygısızlık olarak değelendiriyorsunuz.
Ben ise düşündürmeye ve bazı şeyleri göz önüne almaya çalıştırdığımı düşünüyorum. Forumda yer alan başka bir konu üzerinden ironi yaparak.
Ama bilen ve takip edenler söylemlerimi daha iyi anlayacaktır diye düşünüyorum.
İyi de kötü de sizin kanaatinizdir.
Selamlar.

İslam konusunda tartışmalarında saygı bekliyorsanız öncelikle saygı göstermek lazım değil midir..
Bu zamana kadar hep '' sorgulamak farzdır, herkes saygılı bir şekilde sorgulasın. Sorgulayanlara da farklı göz ile bakıp kimse kimseyi yadırgayıcı şekilde konuşamaz'' dedim..
Ama sadece kendi açınızdan olaylara bakarsanız, sadece bizden saygı beklerseniz bu çok abes kaçar. Olmaz bu durum.

Kışkırtıcı konular açmak, sırf millet ne diyecek diye beklemek ve izlemek.. Bu gerçekten yakışı kalmadı.

No Pasaran çoğumuzun tanıdığı aynı kişi.
Fikirlerini dile getirirken insanları kırmaktan imtina eden kimseyi üzmeden, saygısından zerre eksiltmeyen No Pasaran.
Ne 4 kişiymiş arkadaş. :d

İslamiyet üzerinden deneme yanılma yoluyla az şunlarla dalga geçelim mantığıyla açtığın konu tüm Müslümanlara hakarettir. İstediğin kadar kendini korumaya çalış senin buna seni geçtim hiç kimsenin buna hakkı yoktur. Çok ta komikmiş bu arada bayaği güldük

Tekrar ediyorum, bu bir tartışma konusuydu. Konu ne olursa olsun güncelliğini koruyor.
Neden hiç aklınjza bu adam haksız çıktı demek gelmiyor?
Bu şekilde olması hoş birşey değil elbette, gönül isterdi ki kimse kimseye tepeden bakmadan yorumlasaydı.
İlk yorumda dahi hemen saçmalık diyen, yada sapkın diyen, konuyu okumadım ama saçmalık diyenlere söyleyecek bir sözünüz yok ama bunu ifşa eden No Pasaran insanların dini duygularıyla oynamış oluyor.
Yok ya!
Konu içerik tartışması değil uslup tartışmasıdır. Konuyu başka yere çekmeyin.

O PKK YALAKALARININ, O 4 kisinin Allah belasini versin :)
Her foruma tasidilar o pislik düsüncelerini, KÜRDISTAAAAAAN naralarini.

Bir Askerimizi sehit verdigimizde, 1 hafta görünmediler forumda.
Güneydoguda bir isyan- eylem oldugunda devlete, vatana hakaretler savurdular.
Ve sen bu konuyu acan !

Ya seni taklaya getirdiler, ellerinde masa gibi oynatiyorlar,
yada senin onlardan farkin yok.

Allah islah etsin diyecegim, ama tabiki bu seni etkilemeyecek.
O zaman bekle. Birgün kafani vurursun duvarlara...

Forumun saygi deger, masum, kalbi tertemiz, YENI EDITÖRÜ

No Pasaran saygı beklerken yaptığın şeye bak nasıl tepki vermemizi bekliosun?

Yine bir algıda seçicilik var.

Konunun açılma amacı salt "4 kişi bulmak" değil.
No Pasaran daha önce defalarca bu ve benzeri somut verilere dayanan konular açtı.
Yine benzeri bir konu açma fikri vardı ve buna ilaveten geçmiş bir tartışma konusunda yaşanan "4 kişi" muhabbetine atıfta bulunacak mini bir ironi yapılmasıydı amaç.
Ne insanları mimlemek uğruna dini kullanmak, ne de sırf "4 kişi bulmak" için ortalığı kızıştırmak.
Bu sadece esas tartışma konusunun yanındaki minik bir başka husustu.

İnsanları fikirlerini eleştirip onları "şucu, bucu" şeklinde itham edenlerin, kendi fikirlerine eleştiri yönlendirildiğinde "şucu, bucu" olduğunu göstermekti bir nevi bu yan unsur da.

O zaman açtığınız konulara dikkat edeceksiniz. Kalkıp oradan buradan bulma ayetleri getirip bize sunup alaycı şekilde konular açılırsa bizden normal tepki bekleme.. Sapkın konusunda ne demek istediğimi çok iyi biliyorken kalkıp sende farklı yöne çekiyorsun. Ne farkın var peki?
Biz ateistlere karşı farklı konular açıldığında bile kalkıp korumaya geçiyorsak diğer konularıda dikkate alarak konu açman gerekirdi. Bu forumda ateistlere ve diğer dinlere en saygı gösteren kişilerden biri bendim. Ama kalkıp alay şeklinde konular yada kışkırtıcı konular açıyorsan ve saygı göstermeyip böylede konu açıyorsan bu tepkileri göze almalısın ki burada ki herkes emin ol fazlasıyla şaşırdı. Ben başta olmak üzere. Ve düşüncelerimiz aynı olmasa bile bu forumda en saygı duyguğum ve en mantıklı kişi sensin diye düşünMÜŞTÜM..
Sen kendin önce bu mesajı silme bak konu açacağım gör izle gibi cümleler kuruyorsun. Sonra gelmiş TARTIŞMA konusu açıyorsun.

Bu olmadı gerçekten. Neyse.
Ne desek boş nasılsa. Hayırlı geceler.

Saygısızlık konunun içeriğinde değil. Saygısızlık konuyu okumadan yorumlayanlarda.
Çeşitli yaftalamalar yapanda.
Kendisi gibi düşünmeyenleri saygısız, sapkın, cahil ilan edende.
Bana küfür edin.
Beni idam edin.
Yetkilerimi alın.
Gerekirse banlayın.
Ama demek istediklerimi hepiniz de anladınız.
Konuyu çarpıtmanıza inat hem de.

O PKK YALAKALARININ, O 4 kisinin Allah belasini versin :)
Her foruma tasidilar o pislik düsüncelerini, KÜRDISTAAAAAAN naralarini.

Bir Askerimizi sehit verdigimizde, 1 hafta görünmediler forumda.
Güneydoguda bir isyan- eylem oldugunda devlete, vatana hakaretler savurdular.
Ve sen bu konuyu acan !

Ya seni taklaya getirdiler, ellerinde masa gibi oynatiyorlar,
yada senin onlardan farkin yok.

Allah islah etsin diyecegim, ama tabiki bu seni etkilemeyecek.
O zaman bekle. Birgün kafani vurursun duvarlara...

Forumun saygi deger, masum, kalbi tertemiz, YENI EDITÖRÜ

Cesaretten bahseden arkadaşım, cesur ol da üstü kapalı söylemlerden vazgeç. Mimleme anlayışını dök tüm çıplaklığıyla.

Ama tek bir şartla :

Somut konuş, insanlara hala sıfat yakıştırıp "şucu, bucu" demeye devam ediyorsun madem öyle göster. Göster ki şizofrenik davranmadığını, somut verilerle konuştuğunu bilelim.

Anlatıp duruyorsun, hani nerde bu yaşanan olaylar? Göster ben de lanet okuyayım.

Peki ya gösteremezsen?

Bundan sonra, "cevir kazi yanmas"ini izleyeceksiniz.
"Sctik, yetmedi sivadik, napicaz lan simdi" muhabbetleri dönmeye baslamistir...

Konuyu açarken arkadaşın paylaştığı mealler zaten yorumlanmış şekildeydi bizim tepkimiz ise paylaşılan ayetlereydi. Asıl amaç 4 kişiyi bulmak değilse bu konu neden açıldı? Algıda seçicilik yaparım tabiki Müslümanlar olarak atesitlere karşı en ufak hakaret içerikli mesaj ve ya yorum yapmazken açtığınız konu neden se tam tersini göstermekte. Neyse saygı karşılıklı olur sanırım. Size iyi gülmeceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri