4 kişiyi buldum

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@HosgeldinHarunAbi ile olan yazışmam,

No Pasaran' Alıntı:
Serhat bak şimdi, bu yazacağım mesajı silme. Kalsın sen de bir süre.

Forumda dini tartışma içeren bir konu açacağım.
Açtığım konuda beni din düşmanı, cahil, aklı ermeyen, kalbi mühürlü yada vatan haini ilan edecek 4 kişi bulacağım sana :D

Ama tabi açacağım konu da var olan verilerden ve bu veriler üzerinden soracağım birkaç sorudan oluşacak. :D

Akşam gibi açacağım konuyu.

O bahsettiğim konuda dedim ya, buradakileri o çocukla kıyaslayamam diye. Göreceksin, bence yanılmayacağım ve çoğu yazdıklarımı okumadan ve okusalar bile alakasız yerlerden, tepeden bakarak cevap verecekler

Konu linki : http://www.forumbahane.net/tartisma/478298-kurana-gore-yaratilis.html

( Üzerine alınmak isteyen alınabilir, herhangi bir kişiye ithafen açılmış değildir :D)

Çirkin görüntünün arkasındaki güzelliği görmeme yaradı esasen bu konu. Sivastaki güruhları hatırlamıştım "4 kişi nerde o 4 kişi !!! Az cesuuur oluuun çııkın da ortaya konuşuuun." diye ağızlardan salyalar akarak bekleyen o çirkin kalabılığı. Yanılmamışım aynı çirkinliği barındırıyorlarmış. 4 değil de daha fazla sayı gördüm şaşırtmadı bu da beni. İlaveten ;

Kişisel inançlarını egoları ile sentezleyip, karşıdakine dikte etmek. Fikirlerinden ötürü karşıdakini hor görüp, üstten bakan ego diyemeyeceğim narsist bir tutumla aşşağılayıp, hor görme anlayışına mahir olanın sizler olduğunu, siz-biz kavramını yaratanları, ayrıştırmacı, sınıflandırmacı, mimlemeci anlayışa kimlerin sahip olduğunu var gücünüzle gösterdiniz.

Teşekkür ederim.

Ben hiç üstüme alınmadım. :cici:

Kardeşim, forumda meşhur bir 4 muhabbeti var. Ona istinaden 4 dedim ve oradan ilham alarak açtım. Yoksa hiç bulaşmazdım böyle birşeye :D

Valla benim de bir kaç kere görmüşlüğüm var ancak olaya pek idrak edemediğim için pek detaylı yorumlarda bulunamıyorum :D
Ama nihayetin de o 4 kişi herkes olabilir :d

Şimdi herkes düşüne dursun bakalım o 4 kişi kim.
Baktınız olmuyor tüm nickleri yazın sırayla o piti piti yapın.
Yaptıktan sonra da o 4 kişiyi yayınlayın bakalım kimmiş o 4 kişi bizde görelim :D

Abi ben kimsenin ismini vermem. :D
Kişiler kendini biliyor ve merak eden varsa da mesajları okusun bir zahmet :D

(Zan altında bırakmak öyle değil, böyle olur :D )

Boyle bir deneme icin konu acilmasi hic hos degil oncelikle ,ama o 4 kisiyi bulabildiniz mi merak ettim :)

Abi ben kimsenin ismini vermem. :D
Kişiler kendini biliyor ve merak eden varsa da mesajları okusun bir zahmet :D

(Zan altında bırakmak öyle değil, böyle olur :D )

Her kişiye göre o 4 kişi değişir.
Bu 4 kişi tombalasını kim ortaya attı asıl onun 4 kişisi önemli.
Geri kalan 4 kişiler pek önemli değil aslında :D
Kim o 4 kişi evet açıklıyoruz gel gel gel ablam gel abim gelllll :D

Bu arada zan altında kalan kim ben fransız kaldım da konuya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri