4 Haziran 2022 don alamamam

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Niye gece gece okuduysam bu konuyu.

Jack jones da 3 ü 90 TL ydi bir zamanlar şimdi pazarda 3 ü 100 TL. Yaz geldi salın gitsin diyeceğim ama onsuz olmaz hatta donsuz olmaz.p

ahahahahahaha valla kadınlar için 3 tanesi 100 lira olan don uzun zamandır yok :) varsa da ben bilmiyorum :)

Hocam alamadığınız donu bile bize dert ettiriyorsunuz... biz ne ara bu hale geldik.....

Doktor böyle diyor ise asgari ücretle çalışan 2. El don giyiyordur.

4 haziran itibariyle başta climax olmak üzere yurdum erkeği

images (38).jpeg

Bargello çakma parfüm aldım. Creed. On numara.

kıçında paralansın hocam : /

suwen sürekli dolandırıcılık peşinde ama donlarını tavsiye ederim kızlar... yine iki al bir öde yapmışlar, tanesi 150 tl'den başlıyor. onun yerine 3'lü paketleri var 180 tl, ekonomist olduğum için duyuruyorum insanlık ölmedi... keşke ölseydi tabii insanlık komple, dona verilen paralara bak. oysho'nun lazer kesimleri de güzeldir 130-150 tl arası tanesi... sosyete pazarlarına gidin dicem de orada da aynı fiyat. neyse eskiden don mu vardı? yaprak koy geç.

suwen sürekli dolandırıcılık peşinde ama donlarını tavsiye ederim kızlar... yine iki al bir öde yapmışlar, tanesi 150 tl'den başlıyor. onun yerine 3'lü paketleri var 180 tl, ekonomist olduğum için duyuruyorum insanlık ölmedi... keşke ölseydi tabii insanlık komple, dona verilen paralara bak. oysho'nun lazer kesimleri de güzeldir 130-150 tl arası tanesi... sosyete pazarlarına gidin dicem de orada da aynı fiyat. neyse eskiden don mu vardı? yaprak koy geç.
Suwenden paketli kulotlari almak mantikli ama. 6 tane 170 liraya falan denk geliyor. Eskiden olsa pahali derdim ama az once pentide 3 lu donlarin 109 lira oldugunu gordum. O yuzden mantikli..

en dandik tişörtler 80 tl den başlıyor reiz
don alamaman normal .

Geri