4. Girdiği seçimde de yenik çıkan KemaL Kılıçdaroğlu için ne düşünüyorsunuz ?

Konu sahibi son olarak 1249 gün önce görüldü
KemaL kendi rekorunu egale etti :) En düşük oyu aldı :)

Bu naytblu da pusuda bekliyo ya

uBi.md.jpg

Kemal Kılıçdaroğlu seçime girmedi, dolayısıyla yenilmedi. Muharrem İnce'ye yazık edecek kadar kurnaz ve hin.

İvedilikle...

Tek temennim bizi güzel bir ekonomik kriz vurur da(ki zaten yolda) ülkedeki herkes aç kalır. Ondan sonra aklınız başınıza gelir. (:

Ben olsam Bay Muharrem yerinde derhal kazan kaldırırım.Neden Parti oylarını kendi oyları gecti.Bu kadarını bizlerde valla beklemiyorduk helal olsun sana Bay Muharrem.
Az akıllı davranırsa Bay Muharrem KemaL in işi zor suan.KemaL in Bay Muharrem i egale etmesi ters tepti.Buraya bir gülme işareti koysammı yok gerek yok.

Pes etmek yok ama Kılıçdaroğlu istifa etmeli.
Daha başarılı birine yer açmalı...

Kaybeden Kemal olmadı ama.
İnceyi öne sürüp onu harcayıp bitirdi,kendisi Bahçeli gibi koltuğunu koruyup sağlamlaştıran oldu

Kemal Kılıçdaroğlu aptal bir adam değil orasını görmüş olduk. Kazanamayacağı seçime girmedi en büyük rakibine verdi gazı sürdü öne, egale etmiş oldu koltuğunu da sağlamlaştırdı. Yazık yemin ediyorum yazık.

2023 seçimlerinde Kılışdaroğlu da RTE'ye sığınıp, Muharrem İnce'yi ( ve ÖzCHP'yi yada Hakiki CHP'yi veya daha iyi partiyi ) fetöcü ilan eder.

Muharrem İnce için iyi oldu,koltuk sallantıda bence.Görünenin bir de arkası var :p

ne diyim. sayın erdoğan biz de bu ülkenin evladıyız allah aşkına bizi de sev diyorum:D

"Secme ve secilme hakkimiz bir seyleri degistirebilseydi elimizden alinirdi" diyorum.

Saçları amerikan kesip top sakal bırakırsa daha yakışıklı olur. Devlet memuru görüntüsünden, Altınoluk’ta bir yazlıkta devlet memuru emeklisi görüntüsüne geçmesi lazım.
Top sakal bıraksın evet

Geri