38 derece ateş nasıl düşer?

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
38 derece ateşim var üstümde çok büyük halsizlik var iyi olmak için ateşimin düşmesi için ne yapmayalım

38 derece çok yüksek bir ateş değil
theraflu iç güzel bir terle sabah kalkıncada kestane balı limon sıcak su toz zencefil karıştırıp iç süperman'dan tek farkın uçamaman olur

38 derece ateşin var ama hala netde forumda geziyorsun :) Buraya yazmak için harcadiğin vakti keske Eczane veya doktor İçin harcamıs olsaydın emin ol bir faydası olurdu.

gecmiş olsun .

38 derece ateşim var üstümde çok büyük halsizlik var iyi olmak için ateşimin düşmesi için ne yapmayalım

Pc'yi kapat o da hararet yapar :/

38 derece ateşin var ama hala netde forumda geziyorsun :) Buraya yazmak için harcağin vakti keske Eczane veya doktor İçin harcamıs olsaydın emin ol bir faydası olurdu.

gecmiş olsun .

bence biraz da ilgi ve dikkat çekmek için :u1:

219dc-12145457_920364667999006_1856806210_n.jpg

Onur,evde ateş düşürücü varsa iç, muhtemelen etken virüstür.
Dinlen, geçer.Ateşin daha da yükselirse acile git

Rahmetli anamın küçükken ateşimizi düşüren oldukça etkili bir yöntem. Sarımsaklı sirkeye bezi ban, az sık alnına koy. Suyuna ban burnuna çek.

Kardeşim geçen sene ateş ve halsizlik başlamıştı bende iplememiştim. Sonrasında şiddetli baş ağrısı başladı derecem yükseldi yine iplemedim. Akabinde istiğfar ve titreme başlayınca hastaneye gittim. Domuz gribi olmuşum. 2 gece hastanede, 5 gece evde yattım. Yine bir domuz gribi salgını var. Mutlaka görün doktora, ihmal etme.

Google arama motoruna yazsana ..

Şifayı forumda araman da ilginç.

38 derece ateşle yazılan her yoruma bakmaya direneceğine kafana sirke döksen daha işlevsel olur.

Öneri tavsiye almak suçmu ne boş insanlarsınız yazılan bazı yorumlar cidden çok mantıksız. Önerileriniz için sağolun diğer dalga geçen arkadaşlarada Allah akıl fikir versin

git acile iğne ye
ben diğer türlü kalkamamıştm

Afyonum patlamamış olsa gerek.

Ağrı kesici almalısın. Sonra da doktora görün derim acilen.

İnce bir şeyler giymelisin , sıcak ortamda bulunma fazla. Olmazsa ılık bir duş al işe yaramazsa doktora görün.Geçmiş olsun kardeşim.

En son kimle öpüştün bi bak o da aynı mı?

En son gerçekleştirdiğimiz telefon görüşmesine göre hastalığın geçmiş gibi görünüyor. :D

Geri