360 derece ile Panoramik bir Tur‏a ne dersiniz?

Konu sahibi son olarak 4922 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
360 derece ile Panoramik bir Tur‏a ne dersiniz?

Dediğim gibi aşağıda vereceğim linke tıklarsanız size muhteşem bir gezi imkanı sunulacaktır.

Ben piramitlerden başladım siz istediğiniz yerden gezintiye başlayabilirsiniz.

Açılan sayfada sağ tarafta bulunan resimlere tıklarsanız piramitlerin diğer yerlerini gezebiliyorsunuz..

Ayrıca ekranda helikopter simgelerine tıklarsanız hem yakınlaştıracak hem de daha detaylı görüntü verecektir..

Aşağıda size birkaç özellik sunulmuş varsayılan müziği değiştirebiliyorsunuz ayrıca görüntüyü durdurabilir veya yakınlaştırabiliyorsunuz vs...

En aşağıda da izlemek, görmek istediğiniz yerler var; isterseniz onlara tıklayıp gezintiye farklı bir yerden devam edebilirsiniz.

Her bir görüntünün müziği farklıdır..

İsterseniz google maplada bakabiliyorsunuz.

Daha bir özellik ve gezilecek yer var bunları keşfetmek size kalıyor..

Paylaşması benden gezmesi sizden..

İyi seyirler..

Bağlantı adresi: "Great Pyramids of Giza in Egypt" - (©)AIRPANO.COM - Project by Oleg Gaponyuk

Çok güzelmiş gerçekten reklam sanıp silmesimnler konunu :D fareyle de ilerletebiliyorsun :) aynı googlede hari varya yaklasıyorsun filan onun gibi yapmışlar paylasşım için tşkler :)

Çok güzelmiş gerçekten reklam sanıp silmesimnler konunu :D fareyle de ilerletebiliyorsun :) aynı googlede hari varya yaklasıyorsun filan onun gibi yapmışlar paylasşım için tşkler :)

yok yok reklam değil,forum sitesi olmadığı sürece no sorun yes forumbahane

Rica ederim :) :hi:

Arkadaşlar beğenmenize gerçekten çok sevindim ve teşekkürler :cici:

Sitenin ana sayfasına girerseniz daha birçok gezilecek yer var ayrıca 360 derece ile gezmezseniz resimlerine de başka şeylere de bakabiliyorsunuz.

Güzelmiş mause olayında bende becerıksiz çıktım.)P
teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri