35 yaşında crop giyen kadınların olması

Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
croplara yaş sınırı mı koymuşlar? dünyanın ilerlediği, vardığı yeri düşününce hala bir yerlerde rakamsal değerler üzerinden kısıtlar konulması, küçük düşürmek için zemin hazırlanması, kınanması, eleştirilmesi, yargılanması aşırı komik geliyor. komikliğini de geçtim, buna efor harcanmasını bile gereksiz buluyorum. herkesin istediğini, sırf kendi istediği için yapabildiği bir dünya mümkünken artık sesimizi böyle şeylere değil de, biz hala neden bunları konuşuyoruza çıkarmamız lazım.
ha bu arada 35 yaşında bir kadının crop giymesi zerre rahatsız etmez ama 15 yaşında bir çocuğun bütün bu dijital dayatmalar yüzünden 35 yaşında bir kadın gibi görünmeye çalışması beni rahatsız eder. çocukların dünyalarının cehenneme çevrilmesini konuşalım.

Yani croplarin üstünde mi yaziyo 35 üstü giyemez diye, hayrettt bişi;DDDDD
Çok ayipp

Fiziği düzgünse 55 yaşındaki de giysin ne olacak? Sanki parası benim cebimden mi çıkıyor? .d

Kim bu standartları belirleyenler çıksın ortaya.. Güzel, çirkin, yaşlı genç... Yahu bırakın isteyen istediğini giysin yakışan da giysin yakışmayan da.. Kişi kendini nasıl iyi hissediyorsa o şekilde giyinmeli. Bu da bir başkasını ilgilendirmemeli. Bakmamayı ya da bir başkasını ilgilendiren konular hakkında konuşmamayı öğrenmek bu durumu dert edinmekten çok daha kolay aslında.

Yani croplarin üstünde mi yaziyo 35 üstü giyemez diye, hayrettt bişi;DDDDD
Çok ayipp
dümdüz karnı olmayanlar giyemez diye bir şeyi de yazmıyorlar bu arada yıldız hanım, teşekkürler tekstil dünyası...
yaşasın oturunca croptan fırtlayan et parçasını beslemek için dürüm söyleyen kadınlar...

al işte, üf.
alttan çıtçıtlı body ve babet çorabını neden kimse konuşmuyor…tekstil ürünlerinin yüz karası, linidokillerlar.

33 yaşındaki sux erkeği, turuncu şortunu giymesin de kim ne giyerse giysin…

vallahi takmışlar kadınlara.
gideyim de ''çocuklara iyi uykular denilen düğünlere, lc waikiki erkek çocuk reyonundan 12-16 yaş takım elbise alan 163 erkeklerin nefes alma hakkı'' konusu falan açayım... yetiş ya juju...

croplara yaş sınırı mı koymuşlar? dünyanın ilerlediği, vardığı yeri düşününce hala bir yerlerde rakamsal değerler üzerinden kısıtlar konulması, küçük düşürmek için zemin hazırlanması, kınanması, eleştirilmesi, yargılanması aşırı komik geliyor. komikliğini de geçtim, buna efor harcanmasını bile gereksiz buluyorum. herkesin istediğini, sırf kendi istediği için yapabildiği bir dünya mümkünken artık sesimizi böyle şeylere değil de, biz hala neden bunları konuşuyoruza çıkarmamız lazım.
ha bu arada 35 yaşında bir kadının crop giymesi zerre rahatsız etmez ama 15 yaşında bir çocuğun bütün bu dijital dayatmalar yüzünden 35 yaşında bir kadın gibi görünmeye çalışması beni rahatsız eder. çocukların dünyalarının cehenneme çevrilmesini konuşalım.
Seni operim

Herkes kendine yakışanı giysin. Rüküş olmayın da.

Geri