yakışıyorsa giysin, dümdüz bir karnı olmayan giymez herhalde
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dümdüz karnı olmayanlar giyemez diye bir şeyi de yazmıyorlar bu arada yıldız hanım, teşekkürler tekstil dünyası...Yani croplarin üstünde mi yaziyo 35 üstü giyemez diye, hayrettt bişi;DDDDD
Çok ayipp
yani böyle konular açılıyorKim ne giyerse giyer, size ne?
Seni operimcroplara yaş sınırı mı koymuşlar? dünyanın ilerlediği, vardığı yeri düşününce hala bir yerlerde rakamsal değerler üzerinden kısıtlar konulması, küçük düşürmek için zemin hazırlanması, kınanması, eleştirilmesi, yargılanması aşırı komik geliyor. komikliğini de geçtim, buna efor harcanmasını bile gereksiz buluyorum. herkesin istediğini, sırf kendi istediği için yapabildiği bir dünya mümkünken artık sesimizi böyle şeylere değil de, biz hala neden bunları konuşuyoruza çıkarmamız lazım.
ha bu arada 35 yaşında bir kadının crop giymesi zerre rahatsız etmez ama 15 yaşında bir çocuğun bütün bu dijital dayatmalar yüzünden 35 yaşında bir kadın gibi görünmeye çalışması beni rahatsız eder. çocukların dünyalarının cehenneme çevrilmesini konuşalım.
seksenler rüküşlüğünü severimBen rukusluk severim oysa