Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ya bi sus. çok güzel olcakhayır gelmemem lazım.........
sa cidden insan gençken böyle düşünüyor tam da bu konuyla ilgili bi anım geldi aklımaçok Acı bir tablo.
35 yaşındasın düşünsene bi 5 sene sonra 40 sonrada zaten yaşama daha iyi .s
Konuya gelince.
Kabullenmeyi öğrenmek diğer tüm şıkları beraberinde getiriyor zaten.
Ayrılıkların, acıların,kavgaların bel kemiği gerekli noktalarda kabullenici olmamak;her kimliğin,kişiliğin,olayın bizim istediğimiz şekilde vuku bulmasını beklemek.
Bu toy beklentiyi 35 in gerisinde bırakmak lazım.
Ben daha erken,önemli ölçüde bıraktım.
Delirmisçesine kavgada haklı olmayı dava edinmiş arkadaşlarıma tamam sensin diyebiliyorum.Ruh hastasi, kan emici çevremi oldukları gibi kabullenmeye çalışıyorum. (Çok zor) esen rüzgara bakıp onlar da böyle ne yapalım? Hayatımıza bakalım diyorum. Çok hafifletici. Kini körükleyip karşılık vermek daha zor yapıyor her şeyi.
nasıl kızabilirim ki... haklıymışsın sonuçta pis pis konuşmuşum ama ben de haklıymışım sjskd. sulh içinde ayrılıyoruz konudan ece seçkin ve meme konusunda olmadığımı hatırlatıyorsun baktıkça....@Melodram bana mı kızdın şimdi anlamadım ki... neden kızdın... istersen göte meme de, ben ne karışcam... karışmam...
35’e kadar yasamak istediginiz tum cilginliklari yapin .p Daha sonra da yapabilirsiniz tabi ama genelde baska sorumluluklar devreye girdiginden, insan o kadar rahat secimler yapamiyor.
Hayat tarzinizi degistirmeye karar verdiginizde su 5 faktoru aliskanlik haline getirin.
1- Fiziksel aktivite- Egzersiz
2- Mental aktivite
3- Duzenli bir uyku
4- Stresle basa cikmak
5- Sebze ve balik agirlikle diyet (buna guya orta dogu diyeti diyorlar ama Turkler ne kadar uyuyor buna emin degilim .p)
Diger bir nokta da kadinlar icin onemli. Eger 35 yasina kadar cocuk yapmamissaniz ve cocuk sahibi olmak istiyorsaniz, yumurtalarinizi mutlaka dondurun. Eger uygun kosullar varsa ve cocuk istiyorsaniz, mumkunse 35 yasindan once cocuk sahibi olun. Yok henuz hazir degilim, is yogunlugum da cok, vay efendim cocuk icin hazir miyim diye fazla dusunmeyin. Malesef biyolojik saat diye bir faktor var. 35 yastan sonra da embryodaki mutasyon oraninin bir hayli arttigini dusunursek, hazirlikli olmakta fayda var.
Maddi olarak kendinizi egitin. Yatirim yapabilmeyi ogrenin.