3310

K
  • Kullanıcı KaranLIK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Yılların eskitemediği bir telefon ve kullanış açısından belki de en iyi telefon olarak bilinir.

vjqdz.jpg
vjqf5.jpg

Forum azizliğine uğradım mesajım gitmedi ; again and again
Zamanının efsanesidir , yılan oyunu ile ününe ün katmış , 3 kattan düşse taş gibi kalan telefon

Fayfes mi bu mu deseler düşünmeden bu diyeceğim telefon :honk: Muhtemelen düşünsem demem ama çok iyi telefondu.

3310 la yurta tek kale maç yapışlıgımız bile vardır eski ama şimdiki telefonlardan daha saglamdır...

Hey gidi günlerrr.

Duvarların içinden geçebilen ilk yılan oyununu barındıran telefon.

Efsanedir ya :) gördüm bi tuhaf oldum anılarım depreşti resmen : ))

yaşım 15 Liseye Geçmişim,Babam Bana Bu Telefonu Aldı Süpriiz Yaptı. Resmen Koltukların Tepesinde Zıplamıs Telefonu öpmüş ,Babamın Boynuna Atlamıştım. ilk Telefonumdu,pembe Bir Telefon Kabı almıştım,100 Tl knt Yüklemiştim. Sms paketi yok ozaman. Abim 5 tlmi Yemiş. saatlerce Ağlamıştım. Kontorumu Yedin Hayvan Dİye :kiki: Telefona gözüm Gibi bakıyordum,taki 1 yıl sonra Babamın Baska Bir telefon alıp bana verene kadar. sonra orda burda Atılı gezdi Bi süre. sonrada ,sonrası yok İşte :( heheh

Bordo bir 3310'um vardı bir zamanlar.
Hey gidi günler hey.
Bence en rahat mesaj yazılan telefonlardan.

Üniversitede ev arkadaşımın vardı; yılan oyunu oynardım hep deli gibi. :p

Yılların eskitemediği telefon hatta Nokia nin en iyi telefonu desem yeridir :D

şuan kullandığım telefon aslanım benim.

Beyazı vardı bende.
Ne çok severdim hee baya kullanmıştım.

Diyarbakırda şehit düşen Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okan'ın telsiz kodudur ayrıca.

İlk konuşması da şu şekildedir :

"3310 dan tüm birimlere ilk ve son uyarımdır, Diyarbakır halkına eziyet edeni yakarım."

Herkes kullanmış bir ben kullanmamışım bu telefonu kendimi çok garip hissettim.

Çok sağlam karakterli ağırbaşlı bir telefondu :p
Snake oynamayı özlediysem demek ki.

Geri