kamil0920
Bronz Üye
-
-
-
-
-
Yapılan araştırmalar bunu gösterdi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen bugün kaç gofret sattın diyince araştırma mi yaparsın sayım mıHaklısın istatistikler zaten vahiy yoluyla direk iniyor🤣🤣
Sonra direkt bana soruyorsa kendim sayarım, ama birisi başkasına sen kaç gofret satmışsın diye sorarsa bu soran kişiden araştırıldığı anlamına gelir.Sen bugün kaç gofret sattın diyince araştırma mi yaparsın sayım mı
Peki kaç boşalma olmuş geçen yıl İzmir'de. Onu da araştırmışlar mıSonra direkt bana soruyorsa kendim sayarım, ama birisi başkasına sen kaç gofret satmışsın diye sorarsa bu soran kişiden araştırıldığı anlamına gelir.
Senin Türkiye İstatistik kurumunda çalıştığını bilmiyordum pardon.
Beraber yaşamak mümkün değilse boşanmayıp evliliklerine devammı etsinler?Yapılan araştırmalar bunu gösterdi.
Onun derdi o değil ki İzmir'i boklamak. Laik ya İzmir. KuduruyolarBeraber yaşamak mümkün değilse boşanmayıp evliliklerine devammı etsinler?
Boşanmayı ahlaksızlık olarak görüyor. Kafada film çeviriyor. Bosanan kadınlar dul.. ohh şimdi bunlar ve turnike çevirir falan.. özgürlük dediği o.napsalardı dövseler miydi vursalar mıydı
tamamen haklısın, bir sürü şey anlatırım da kendisiyle tartışmaya girsem de kazanamayacağım için üstteki üyeye bir şey yapmaya gidiyorumBoşanmayı ahlaksızlık olarak görüyor. Kafada film çeviriyor. Bosanan kadınlar dul.. ohh şimdi bunlar ve turnike çevirir falan.. özgürlük dediği o.
Laiklik şehre indirgenemez.🤣 Sizin hatanız bu zaten. Hiç üzülme Atatürk'ü de size yedirmeyiz. Atatürk'ün Hedef gösterdiği hayallerini kurduğu büyük güçlü Türkiye'ye sizden daha büyük hizmet ediyor olmamız asıl sizi kudurtuyor Saygılarımla😂😂😂Onun derdi o değil ki İzmir'i boklamak. Laik ya İzmir. Kuduruyolar
Kelimeler bazen insanın zihinsel altyapısının resmini O Kadar Güzel çiziyor ki anlatmaya gerek yok. Görüyorsun Görüyorsun hahaha.Boşanmayı ahlaksızlık olarak görüyor. Kafada film çeviriyor. Bosanan kadınlar dul.. ohh şimdi bunlar ve turnike çevirir falan.. özgürlük dediği o.
Yahu şu ileri görüşlü özgürlükçü geçinip, bir insanın maneviyatı veya yetişme standartlarına göre düşünce dünyasının şekillenmiş olabileceğini düşünmeyecek kadar küçük beyinli olanlara bazen kahkaha atıyorum. Lafa geldimi -tabi tabi dostum, seni anlayışla karşılıyorum. Bilmiyor olabilirsin ama aslında da şöyle... diye söze başlarlar-ki bu sahip olduğu sosyal öğretileri empoze etmenin başlangıcıdır...Hiç düşünemez beyin fukaraları doğrular tektir ama herkesin olguyu algılaması farklıdır.Bu tür ' istatistiki araştırmalar' ın da şehirlere indirgenip, o şehir ile özdeşleştirilmesi bir bizim melekte özgü herhalde. İzmir kadar taş düşsün kafanıza emi, gerçi kafalarda iyi. Ya örümcek ağları ile örülü ya da takkelerden oksijensiz kalmış belli ki. Taş düşse ne olacak ki ?