315 bin 19 boşanma İzmir'de özgürlük var🤣

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Haklısın istatistikler zaten vahiy yoluyla direk iniyor🤣🤣

Sen bugün kaç gofret sattın diyince araştırma mi yaparsın sayım mı
Sonra direkt bana soruyorsa kendim sayarım, ama birisi başkasına sen kaç gofret satmışsın diye sorarsa bu soran kişiden araştırıldığı anlamına gelir.

Senin Türkiye İstatistik kurumunda çalıştığını bilmiyordum pardon.

Sonra direkt bana soruyorsa kendim sayarım, ama birisi başkasına sen kaç gofret satmışsın diye sorarsa bu soran kişiden araştırıldığı anlamına gelir.

Senin Türkiye İstatistik kurumunda çalıştığını bilmiyordum pardon.
Peki kaç boşalma olmuş geçen yıl İzmir'de. Onu da araştırmışlar mı

Boşanmayı ahlaksızlık olarak görüyor. Kafada film çeviriyor. Bosanan kadınlar dul.. ohh şimdi bunlar ve turnike çevirir falan.. özgürlük dediği o.
tamamen haklısın, bir sürü şey anlatırım da kendisiyle tartışmaya girsem de kazanamayacağım için üstteki üyeye bir şey yapmaya gidiyorum

Onun derdi o değil ki İzmir'i boklamak. Laik ya İzmir. Kuduruyolar
Laiklik şehre indirgenemez.🤣 Sizin hatanız bu zaten. Hiç üzülme Atatürk'ü de size yedirmeyiz. Atatürk'ün Hedef gösterdiği hayallerini kurduğu büyük güçlü Türkiye'ye sizden daha büyük hizmet ediyor olmamız asıl sizi kudurtuyor Saygılarımla😂😂😂

Boşanmayı ahlaksızlık olarak görüyor. Kafada film çeviriyor. Bosanan kadınlar dul.. ohh şimdi bunlar ve turnike çevirir falan.. özgürlük dediği o.
Kelimeler bazen insanın zihinsel altyapısının resmini O Kadar Güzel çiziyor ki anlatmaya gerek yok. Görüyorsun Görüyorsun hahaha.

Bu tür ' istatistiki araştırmalar' ın da şehirlere indirgenip, o şehir ile özdeşleştirilmesi bir bizim melekte özgü herhalde. İzmir kadar taş düşsün kafanıza emi, gerçi kafalarda iyi. Ya örümcek ağları ile örülü ya da takkelerden oksijensiz kalmış belli ki. Taş düşse ne olacak ki ?

@kamil0920 ağam aşağıdaki istatistiğe ne diyorsun, değerli yorumunu bekliyorum.

Toplumun bu hale gelişinde iktidarın hiçmi payı yok ve varsa neler bunlar?

"BOŞANMADA REKOR

Boşanma davalarında son yıllarda Cumhuriyet tarihinin rekoru kırıldı. 2000’li yılların başında 90-100 bin civarında boşanma vardı. 2010’larda 118 bine, 2020’lerde 150 bine çıktı. 2024 yılında 187 bin oldu. 2025 yılı içinde 190 bini geçti. Nüfusa göre boşanma hızı 2000’li yıllarda binde 0.8-1.4 iken, 2024’te bu hız 2.19 ile tarihi seviyeye ulaştı."
Bu gidiş hiç iyi değil durdurulmalı - Sözcü Gazetesi.

Son düzenleme:
Bu tür ' istatistiki araştırmalar' ın da şehirlere indirgenip, o şehir ile özdeşleştirilmesi bir bizim melekte özgü herhalde. İzmir kadar taş düşsün kafanıza emi, gerçi kafalarda iyi. Ya örümcek ağları ile örülü ya da takkelerden oksijensiz kalmış belli ki. Taş düşse ne olacak ki ?
Yahu şu ileri görüşlü özgürlükçü geçinip, bir insanın maneviyatı veya yetişme standartlarına göre düşünce dünyasının şekillenmiş olabileceğini düşünmeyecek kadar küçük beyinli olanlara bazen kahkaha atıyorum. Lafa geldimi -tabi tabi dostum, seni anlayışla karşılıyorum. Bilmiyor olabilirsin ama aslında da şöyle... diye söze başlarlar-ki bu sahip olduğu sosyal öğretileri empoze etmenin başlangıcıdır...Hiç düşünemez beyin fukaraları doğrular tektir ama herkesin olguyu algılaması farklıdır.

Daha önce bir adım geri atmak, derin bir nefes alıp daha sağlam adım atmak gerekir demiştim bir yazım da. Ama yine sen haklısın, anlamak istemeyene seve-seve öğretmeye uğraşmıyacaksın, bırak yaşasın göktaşı ona park edince rahatlar..

@kamil0920 ağamı bu konuda fazla kıvıramadığını gözlemliyorum. Beni çok üzüyor kalitesinin, birikiminin çok çok altında kalıyor.

Geri