31 aralık 2014 ekşi sözlüğün mobil sayfasının hacklenmesi

• Kullanıcı 00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1262 gün önce görüldü
31 aralık gecesinin ilk saatlerinde patlatmışlar. Her ne kadar index'ini beğenmesemde adam basitçe imzasını atmış. Neticesinde bir grafiker değil adam heykır. İşin balon kısmını değil, asıl kısmını halletmiş grafiği arka plana atmış. Adam resmen içine sızmış, baaaaam baaaam geçirmiş ama sen hissetmemişsin, hissetmemekle de yetinmeyip bir açıklama yapma gereği bile duymamışsın, gerçi sende haklısın bir değil iki değil bu kaçıncı cefa ?

12dgOD.jpg

linke tıkladığımda arkadan gelen fon ile irkildim.
başka da yorumum yok,olaya-konuya hakim değilim.

Hoşgörü nedir?

Allah intikam sahibidir.

Bu patates kafalı güruh zafer kazandığını, dişe dokunur bir bok becerdiğini düşünebilir elbet. Zafer naraları da atabilir. Yarın bir gün, diyanetin sitesi hacklenirse, mağduriyet naraları, dini özgürce yaşayamama naraları, dindarlara hoşgörüsüzlük naraları atmayacak mı? Atacak.

Musluğu kendisine akıtabilenin mutlu olduğu kahpelik sistemine dini alet ettikleri için kendilerini kınıyorum.

Etki her zaman tepkiyi doğurur. Basit bir matematik olmakla birlikte kati bir fizik kuralıdır. Bu hareket kimsenin tes tövbeye gelmesini sağlamayacak. Aksine daha çok nefret ve mücadele duygusu oluşturacak.

(e fe lâ ta'kılûne) Hala akıllanmayacak mısınız?

İnsanlarla barışmayı ve barış içinde yaşamayı öğrenmesi gereken İslami güruhun icraati.

Eksisözlük lugatından bir üslupla açılan başlık olmuştur forumsalda da...

,
Yada sadece 7/24 inançlarına, kutsal bildikleri değerlere hakaret edilen bir ortamı protesto etmeyi denemişlerdir.
Sessiz kalmaları mı onları Patates Kafa sıfatından kurtarırdı??

Ya birazcık girmeyelim dedik olaylar olmuş gene, biri daha ayrıntılı yazsa ya..

Gerçekten irkildim tüylerim diken diken oldu abdest aldım öyle oturdum bilgisayarın başına. Şöyle ki bu akıl vermeleriniz, ey sapkınlar topluluğu naralarınız yüzünden hoşgörüsü yere batsın bu dinin deniyor zaten. Sen hiçbir zaman inanmayana ya da başka bir dine mensup insana hoşgörü göstermedin arkadaşım. Tiksindin, alçalttın körsün sağırsın dedin. Sana karşıdaki adam ne diye hoşgörü gösterecekmiş? Salak mı?

Dininiz çağın gerisinde bari protesto şekliniz biraz çağdaş olsun. Oraya iki ayet yapıştırınca kimse irkilmedi. Eminim ekşiciler bunu gördüğünde gülmekten altlarına işemiştir.

Geri