30 Ağustos cuma 2019 tarihinde vizyona girecek filmler

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Abigail: Sınırların Ötesinde
Abigail
Filmin Türü: Fantastik, Aksiyon
Yönetmen
Aleksandr Boguslavskiy

2014770-411210335.jpg

Salgın bir hastalık yüzünden sınırları kapatılmış bir ülkede yaşayan Abigail henüz 6 yaşındayken, o hastalığa yakalanan babası yetkililer tarafından götürülür. Abby özel güçleri olduğunu ve aslında yaşadığı o şehrin de sihirlerle dolu olduğunu anladığı gün aslında o salgın hastalığın sadece özel güçleri olan insanları götürmek için bir bahane olduğunu fark eder ve babasını aramaya koyulur.

İblis Esir-i Beden
Filmin Türü: Korku

2014854-189912815.jpg

Yönetmen
Hira Evren Işık

Oyuncular
Araf Mehmet Geçgel
Esin Kaya
Elif Erkanlı
Emre Bulut
Mualla Şahin

Senaryo
Hira Evren Işık

Görüntü Y.
Salih Bozkuş
Evren Özgür

Müzik
Gökhan Bozkurt

Aslan Çocuk
The Lion Kid
Filmin Türü: Animasyon
Yönetmen
James Snider

2014737-321513337.jpg

Kidd Mane, evi olmayan bir aslan yavrusu - yani şerifsiz bir kasaba olan Tuckerville’nin batı yerleşimine girene kadar! İnsanlarla tanışmak ve arkadaş edinmek için Kidd iş başvurusunda bulunur ve uzun süredir acı çeken belediye meclisinin küçük bir yardımcısı olan Hakim Ryker, Bayan Scarlet ve Bayan Clarabelle - Tuckerville'in yeni şerifi olur.

Bize Müsaade
Filmin Türü: Komedi
Yönetmen
Giray Altınok

2014304-290946315.jpg

Oyuncular
Giray Altınok
Fırat Albayram
Sami Aksu

Senaryo
Giray Altınok

Görüntü Y.
Mehmet Başbaran

Müzik
Uğur Ateş

Masal Şatosu - Sihirli Davet
Filmin Türü: Aile
Yönetmen
Burak Kuka

2014672-238919254.jpg

Burak Kuka'nın yönettiği Masal Şatosu - Sihirli Davet, ağabeyi ve arkadaşlarıyla güzel bir yaz tatili geçirmekte olan 11 yaşındaki Neşe'nin, masal alemine açılan bir kapıyı keşfetmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.
11 yaşındaki Neşe (Ecrin Su Çoban), abisi (Berk Coşkun) ve arkadaşları, mahallelerinde güzel bir yaz geçirmektedirler. Ancak bir gece Neşe odasının penceresinden bakarken masal kahramanı bir cücenin bahçelerine bir şey sakladığını görür. Ertesi sabah bahçede bulduğu şey masal diyarına açılan kapının sihirli anahtarıdır ve bu anahtar Neşe’nin ve abisinin, arkadaşları ile birlikte o yazın hatta tüm yaşamlarının en unutulmaz iki gününü geçirmelerine sebep olacaktır.

New York'ta Yağmurlu Bir Gün
A Rainy Day in New York
Filmin Türü: Komedi
Yönetmen
Woody Allen

2014793-156464322.jpg

Oyuncular
Timothée Chalamet
Selena Gomez
Elle Fanning
Suki Waterhouse
Jude Law
Rebecca Hall
Liev Schreiber
Diego Luna
Cherry Jones
Annaleigh Ashford

Senaryo
Woody Allen

Görüntü Y.
Vittorio Storaro

Kediler
Cats and Peachtopia
Filmin Türü: Animasyon
Yönetmen
Gary Wang

2014586-696810336.jpg

Podufuk, günlerini oğlu Lokum'la beraber uyuyup, camdan bakarak geçiren tombul bir ev kedisidir. Günün birinde Lokum hayatından sıkılarak, efsanevi Kediler Şehri’ni bulmak için evden kaçınca, Pofuduk da oğlunun peşinden yollara düşer. Şehrin hiç bilmedikleri sokaklarında maceralar yaşayan kahramanlarımıza yeni tanıdıkları birbirinden renkli dostları yardım edecektir.

Mircin

2014845-727647279.jpg

Filmin Türü: Korku

Süre: 81 dakika

Üçüncü Dünya

-afiş şuan yok-

Filmin Türü: Gerilim
Yapım Yılı: 2019

Elveda Oğlum
Di jiu tian chang (So Long, My Son)
Filmin Türü: Dram
Yönetmen
Xiaoshuai Wang

2014652-983214374.jpg

Pekin Bisikleti ve Sürünenler gibi filmlerin yönetmeni Xiaoshuai Wang, yeni filmi Elveda Oğlum'da Çin’in tek çocuk politikasının yıkıcı etkilerini derinden yaşayan bir çiftin hikâyesini konu ediniyor.
30 yıllık bir süreci anlatan film, Çin’in tek çocuk politikasının yıkıcı etkilerini derinden yaşayan bir çifti izliyor. Ülkenin ekonomik büyümesinin ardından gelen toplumsal dönüşümünü de gözlemleyen film sevgi, arkadaşlık, çocuk sahibi olmak, keder, affetme gibi kavramlara da değiniyor.

Casus
The Operative
Filmin Türü: Gerilim

2014775-860936284.jpg

Yönetmen
Yuval Adler

Oyuncular
Diane Kruger
Martin Freeman

Senaryo
Yuval Adler

• Beğen
Tepkiler: X
Ya niye korku filmi yapıyoruz? Sinirleniyorum ha.

Çok mu meraklıyız cinlere, perilere de ben bilmiyorum.

Öyle deme saçma sapan işlense de film aşırı korkunç oluyor ben korku film manyağı biriyim ama türk korku filmlerini izleyemiyorum lol

Kız öyle deme Türk korku filmlerinden takip ediyorum artık Cin suresini. La havle ve la kuvvete.

Milyon milyar korku filmi bunun üzerine. Lakin Cem Yılmaz bi espriyi iki kere yapsa "Bu Cem bozdu yaa." deniyor.

Milletçe papazız ve pilav yiyoruz ahaha.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Tarantino'nun filmlerinde sürekli kadın ayağına focus yapılması Tarantino'nun fetişistliğindenmiş.

Bugün de Allah için bir şey öğrendik.

Geri